Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Corvin82

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönet annak a több mint 63 ezer  látogatónak, olvasónak, érdeklődőnek és nem utolsó sorba a segítőknek, akik ez alatt az 1 év alatt megnézték, hogy miket néztem az utóbbi időben. Remélem még sok-sok új film kerül majd fel, és sok-sok szórakoztató, elgondolkodtató…..
Corvin82 2011.02.21 16:50:25
6tila Red (2010) 2010.11.30 18:35:00
A valaha volt CIA-ügynök, a piszkos ügyekre és eltakarítómunkára szakosodott Frank Moses (Bruce Willis) eleinte békésnek ígérkező visszavonulását mutatja be. A nyugdíjas évek semmittevése helyett azonban egy különlegesen képzett, a legmodernebb kütyükkel felszerelt…..
107 perces magyar, svéd, ír film Malkáv Tibor nincs jóban az élőkkel. Malkáv Tibornak jobbára nincsenek kapcsolatai. Egyetlen élő hozzátartozója a haldokló anyja. A műtétre nincs pénz. Malkáv Tibor elvállalja, hogy megöl egy vadidegent anyja megmentéséért. Malkáv Tibor…..
Jack (George Clooney) egyedülálló a bérgyilkosok között, valódi mestere a szakmájának, amolyan régimódi iparos végrehajtó. Amikor egy svédországi munkája durvább véget ér, mint ahogyan várta, megesküszik a kapcsolattartójának, Larry-nek, hogy a következő munkája lesz…..
6tila Eredet (Inception, 2010) 2010.10.31 11:20:00
színes, felíratos, amerikai-angol sci-fi, 142 perc, 2010A profi tolvaj mindent el tud lopni. Minél nagyobb mester a szakmájában, annál kevésbé lehet előtte akadály. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) a legjobbak között is az első: ő mások álmait szerzi meg. Amikor áldozata éjszaka az…..
Színes, felíratos, thaiföldi akció-vígjáték, 2004, 105 perc Kegyetlen bérgyilkosok törnek Chot-ra, Ázsia leggazdagabb emberére aki a támadás folyamán életét veszti... A brutális támadást még a profi testőre Wong Kom sem képes megállítani. Chaichol, aki a meggyilkolt Chot…..
Ezen a nyáron szügyig gázolhattunk az Egyesült Királyság  ólom szürke múltjában, kezdve a 17. századi Solomon Kane-nel – sár és démonok – utána jött a 12. századi Robin Hood – sár és franciák – végül a 2. században játszódó A kilencedik…..
(színes, felíratos, amerikai akciófilm, 103 perc) rendező: Sylvester Stallone szereplők: Sylvester Stallone (Barney 'The Schizo' Ross) Jason Statham (Lee Christmas) Jet Li (Ying Yang) Dolph Lundgren (Gunnar Jensen) Eric Roberts (James Monroe) David Zayas (Garza tábornok) Mickey Rourke (Tool)…..
6tila Dorian Gray (2009) 2010.09.17 01:11:00
színes, feliratos angol misztikus-dráma, 107 perc 2009 A feltűnően szép, ifjú Dorian Grayt lefesti barátja, Basil Hallward. Lord Henry Wotton befolyása alá vonja a tapasztalatlan húszéves ifjút, s ráébreszti az élet ízeire: Dorian ezentúl jobbára az ő tanítványa lesz, ő…..
6tila Ragadozók (Predators, 2010) 2010.09.25 15:08:00
Egy elit harcosokból álló csapat, élükön egy zsoldossal (Adrien Brody) különös bevetésre indul. Nem ismerik egymást, és nem tudják, hogyan kerültek egy idegen bolygóra, méghozzá szabad prédaként. Egy orvos kivételével az alakulat tagjai mind hidegvérű gyilkosok: van…..
Charly Matteï (Jean Reno) hosszú, erőszakkal teli és sikeres karriert futott be a Marseille maffiánál, mielőtt úgy döntött, tiszta lapokkal újra kezdi az életét. Három nyugodt, csendes év alatt megházasodott és két gyermek apjává vált egy téli reggelen azonban a múlt…..
színes, feliratos, amerikai thriller, 98 perc, 2010 Freddy Krueger csíkos pulóvere, négykarmú kesztyűje, dermesztő mosolya a műfaj elsőszámú klasszikusává tette az Elm utcát. Freddy most a modern kor filmes technikájának köszönhetően még ijesztőbben tér vissza egy békés…..
Amikor egy kisvárosi nő (Cameron Diaz) találkozik egy rejtélyes férfival (Tom Cruise), aki láthatóan nem fél semmitől, titkokkal teli, és mindig a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, azt gondolja talán ő az, ő álmai pasija. Azonban hamarosan gyanítani kezdi, hogy valami…..
6tila Jonah Hex (2010) 2010.10.17 23:02:00
Szines, feliratos, amerikai western, 2010 Jonah Hex egy vadnyugati fejvadász, korábban konföderációs katona, akinek arca egyik felét borzalmas égési seb torzítja el. A DC Comics egyik figurája, aki nem szuperhős, hiszen csak coltokkal harcol, ráadásul ő egy antihős: goromba,…..