Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerabera

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számos termék létezik, amire azt mondják, jobb nem tudni, hogyan készül. Vannak, akik a marketinget is ezek közé sorolják, bizonyára azért, mert valamivel behatóbban ismerik – nekem abszolút szerencsém, hogy fogalmam nincs róla, hogyan készül egy reklám, hogyan lesznek egy terméknek üzenetei, hogyan…..
gerabera 2015.05.21 10:51:35
@rambo13: tudom, minden relatív, de sör-teszterként (hobbiból lelkesen próbálgatom az alsópolcosakat /is/, persze azért nálam is vannak határok) azt kell, hogy mondjam, az Arany Fácán egyáltalán nem szar, kiváltképp, ha saját kategóriájában versenyeztettjük meg. Úgyhogy hagyjuk már a sznobizmust, amikor egy relatíve jó sörről van szó, aminek ráadásul van létjogosultsága - ld.: apuska kommentje.
gerabera 2015.05.21 12:57:18
@-kk-: Én amondó vagyok, hogy mindent a helyén kell kezelni, ennek megfelelően szétválasztom azokat a söröket, amelyeket kulináris megfontolásból fogyasztok, valamint azokat, amelyek nem szolgálják ki / nem hivatottak kiszolgálni ilyen irányú igényeimet. Az Arany Fácán pedig az utóbbi kategóriába tartozik, viszont itt teljesen megállja a helyét, összehasonlítva a közvetlen versenytársaival. Tehát relatíve nem rossz, én így gondolkodom.
Mandiner blog Határidő: 30 nap 2013.01.24 08:31:00
Az egykori reakciós programunk második kiadásáról szóló ötletelés során arról beszélgettünk, hogy milyen, különösebb költségvetési ráfordítást nem igénylő szabályozási megoldással javíthatna a kis- és középvállalkozások helyzetén az állam. Mivel e cégek…..
A Circa célja, hogy újragondolja a híreket. A cég érdekessége, hogy a kor divatjával szemben, nem törekednek teljes automatizálásra, hanem a szerkesztői munkát ötletesen ötvözik a technikai lehetőségekkel. Kicsit zavarban van az ember, amikor az appot teszteli, hiszen kicsit olyan,…..
Azt a végzetes bűnt követtem el, hogy eladtam az S2-őmet. Aki telefoneladásra adja a fejét, az ha addig nem is tudta, idővel rájön, hogy méhkasba nyúl. Ha Vaterán értékesít,  netán minimálárral, akkor nevetséges összegekre kúszik fel az ár, ha apróhirdetésben próbálja…..
Vastagbőr Ezért ment a sírás? 2012.03.09 08:01:00
A Zöld Pardon vezetőségének nyílt levele Rétvári Bencének, a XI. kerület országgyűlési képviselőjének: Tisztelt Képviselő Úr! Örülünk, hogy Tabi Norbertnek írott és a Facebookon közzétett képviselői válaszlevelében nyíltan is kifejezte szimpátiáját a Zöld Pardon…..
gerabera 2012.03.09 11:18:47
@Cait: pont ezt érzem én is!
szerettem a ZP-be járni és el se hiszem, hogy újra megnyílik! :)
eddig az volt a baj, hogy zajos, meg szemetelnek és zajonganak a belvárosban a fiatalok. Persze senki se akarta bezáratni, csak költözzön el. Most, hogy elköltözött, ahol már aztán tényleg alig zavarhat másokat, most az is baj!
Akkor mégis hova költözzön emberek? Mert ZP kell, sokan szeretjük, ez azért lejön! És amikor kinyit, megint tele lesz!
Officespotting Zwack 2012.01.04 07:30:00
Bérlő: Zwack Unicum Nyrt. Bérlő profilja: Szeszesital gyártás és -forgalmazás Irodaház: Gyárépület, IX. Soroksári út 26. Kiadó irodák…..
gerabera 2012.01.05 10:13:03
Jaj srácok, most komolyan erről vitatkoztok?
A Zwack régóta foglalkozik a pálinkákkal és én azért azt látom, hogy nem is rosszul. Minden évben egy csomó hazai és külföldi díjat kapnak (például 2011-ben ezüstérmet nyertek a World Spirit Awards-on, több díjat is kaptak az osztrák Destillata versenyen és a Hundeszten).
www.deluxe.hu/world-spirits-award-2011/20110324
Ezeket a díjakat szakértők ítélik oda és a nevüket adják hozzá, szóval nem véletlenül kapták őket. Az hogy valakinek nem ízlik vagy mást szeret az rendben van, de ne mondjuk már, hogy minőségileg rosszak a Zwack pálinkák, mert ez egyszerűen nem igaz.
Az iroda meg baromi jó. :)
Rovatunkban Lakatos Márk számol be Fluorita Lux születéséről:     Az ötlet egy óriási party után született a Vak Póni nevű budapesti műintézményben. Olyan elképzelhetetlennek tűnt, hogy egy magyar előadó dalát akkor több, mint 7.000.000 ember letöltötte, hogy…..
Imádjuk a pálinkát. Töredelmesen és őszintén bevalljuk, hogy sznob bulik is remekül szórakoztatnak. Csak jó sülhetett ki tehát a hétvégi flancos bordzsemboriból, a VinCEből, hiszen a jó rendezvény e két borzasztó fontos kelléke kivételesen szerencsés csillagzat alatt állt…..
A januári Tush Magazine egyszerűen fantasztikus, néhány órával ezelőtt bizonyosodtam meg róla az újságárusnál. Friss és lendületes, kapásból négy érdekes divatanyaggal találtam szembe magam, ezekből kettőt veletek is szeretnék megosztani, valamint tanácsolom az újság…..
gerabera 2010.12.29 18:06:46
@mzd:
Te vagy a legfárasztóbb kommentelő, akit valaha láttam. Ha ennyire szar az egész OF, miért szánsz rá órákat, hogy negédes, álságos, segítőszándékba oltott, valójában tudálékos, pitiáner és rosszindulatú kommenteket írj? Miért kavar benned ekkora érzelmi viharokat az OF? Ahogy látom, van blogod, igaza van Biankának, foglalkozz inkább azzal, és akkor mindenki sokkal boldogabb lesz.
A net-a-porter.com összeállított egy szubjektív listát az ötven legjobb ruháról. Most ti jöttök, mondjátok meg szerintetek melyik a legjobb és melyik a legrosszabb. A saját válaszaim:Ez tetszik a legjobban: 22 - Jason WuEz tetszik a legkevésbé: 43 - MissioniEbben mennék…..