Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alma11

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Segítünk okostelefont választani, hogy biztos ne nyúlj mellé!..
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlinket itt talál...
alma11 2013.09.27 10:19:15
@DBandesz: Ha 6 éve 600 000 km volt az autóban, akkor hogy lehet most benne 302 000 km? (nepitelet.hu/autok/toyota/corolla_1992/600_000_km_utan_is_poccre...europai_auto_muhaha/ vs. www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/corolla/toyota_corolla_2.0_d_xl-7260637)
A bevallott km állást nem emlegetném. :)
Megszületett a Z-generáció – derül ki az Ipsos F&F legfrissebb, fiatalok médiafogyasztási szokásait vizsgáló kutatásából. Egyoldalú, határozott, mégis kiszolgáltatott és kétes jövő előtt álló társaság az övék: 67 százalékuk csupán a televízióból értesül a…..
A hajigálós játékok - így a Madburger is - megunhatatlanok, és az elején még a fejemet is húzom jobbra, hogy messzebbre menjen az aktuális hajítani való, jelen esetben egy hamburger. Igen, jól olvastad. Ami jobban csúszik a wasabi szósztól (Hamburgerbe? Legyen eszed!), magasabbra…..
alma11 2013.04.18 17:32:42
@Fejesrob: akkor azt hiszem az volt a baj, hogy én továbbmentem és mostmár nem látszik, hogy hol a cél. Akár $100000-et is össze lehet gyűjteni céltalanul. Kitalálhattak volna erre valamit. Sebaj, törlöm a cachet és kezdem előröl. :)
Egy finom kis minimál űrbéli stratégiai játékot ajánlok figyelmetekbe. Az űrben kell küldetéseken keresztül szítani a lázadást az elnyomók ellen, blablabla. Magyarul fejleszted a bolygódat, űrhajókat építesz, és lövöd az ellent. Ez eddig egyszerűnek tűnik. Ami szerintem egy…..
alma11 2013.03.27 13:37:47
@olsen: Nekem is tetszik. A 200 sem felső flotta limit. Nézzétek meg a többi pályát is!

Az ötödik pályán jórészt tényleg csak koordinálnod kell a védelmet. Kb. fix, h mikor hol támadnak, szal tudod memorizálni. Hagyhatod "elesni" az aszteroidákat, illetve a jobb alsó bolygót is. Az antennát, illetve a jobb felső (központi) bolygót viszont védd mindennel! A legvégén harcba bocsátkozik a lázadás vezetője, de ott kell hagynod! (a sztori része, hogy nem mented meg) Általános jótanács, hogy a 3 féle termelőüzem tud párhuzamosan termelni, mégha gagyi hajókat is. Ja és persze a laborban érdemes a tűzerőt fejleszteni.
Gery Greyhound (a Mi éveink, és a Best of Gyurcsány videók készítője) egy hiánypótló és egészen elképesztő videót osztott meg a tumblr oldalán.Ez egy "egy szigorúan belső felhasználásra szánt dokumentumfilmecske" a 2009-es pécsi időközi polgármester -választásról, ahol…..
Az osztrákoknál 30 éve működik a szemét szelektív gyűjtése. Nem csoda, hogy ott ennek már hagyománya van, hisz náluk már van olyan nemzedék, akinek ez természetes, mert gyermekkorától kezdve látta, csinálta. Mi még tanuljuk.Rokonaim Eisenstadtban dolgoznak, látják hogyan, és…..
alma11 2012.02.20 21:32:14
@seahawks: Osztrák neve Eisenstadt, magyar neve Kismarton (hu.wikipedia.org/wiki/Kismarton). Bécs osztrák neve Wien, Steinamanger magyar neve Szombathely. Печуј horvát neve Peču, magyar neve Pécs. Ez nem "köznyelviség" kérdése (bármit is jelentsen az). Ha van magyar neve, használjuk azt! Mellesleg talán a te felmenőid közt is volt olyan, mely azért a városért halt meg. Illik megtisztelni őket. Kérdésedre válaszolva pedig: nem, nincs más bajom, köszönöm.
Belsőség A villanyautó halála 2011.09.08 09:19:15
Már régen kíváncsiak voltunk arra, hogyan hal meg egy villanyautó reális körülmények között, nem a laborban szépen kivéreztetve. Hirtelen beáll, mint a szög, vagy lassan, fogyasztót-fogyasztóra lekapcsolva kimúlik? Csik vállalkozott a tesztpilóta hálátlan szerepére. Íme.Mai…..