Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wágner úr

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balázs Zsolt ere teljében lévő férfi, mondhatnám úgyis: bármikor újra kezdhetné az életét. De ő neveli tíz éves autista kislányát, Bogit, vagy ahogy ő hívja: Bogyó. Ez önmagában is nagy feladat egy apa számára, pláne olyan körülmények között, ahogyan jelenleg élnek. Az anya nyolc évvel ezelőtt…..
wágner úr 2017.01.18 10:33:47
@VaradiJanos: Miért katasztrófa, ha jön a Gyámügy? Hát azért, mert van aki szereti, sőt imádja a fogyatékos gyerekét is! Mit szólna hozzá, ha Öntől vennék el a gyerekét, akármilyen is?
Ezért próbál meg mindent, hogy együtt maradhassanak és hihetetlen, de ennek a kislánynak sokkal jobb a szerető apával együtt, mint bármilyen intézetben, bárhol lakjon, vagy bárhogy éljen is. Remélem, van még emberség a világon és valaki segít ezen a kis csonka családon! Szívből remélem, mert sajnos velem együtt sok ember mást nem tehet.
Annyira álmos vagyok, mindjárt kicsúszik a talaj a lábam alól... De ébren kell maradnom, hisz filmeznek! De nehéz! Mindjárt lecsukódik a szemem. A fejem... a fejem... egyre nehezebb, nem bírom tovább! Ajajj, mintha elaludtam volna. Eldőltem, mint egy zsák krumpli. Nem szabad!…..
wágner úr 2011.01.04 15:05:11