Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mimik

99 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igyál te is koktélt, hogy szuperhőssé válj!- akár így is reklámozhatnák az Avangers inspirálta koktélokat. Te melyiket kóstolnád meg? Via..
Az ősrobbanástól a űrkorszakig mutatja be a Föld történetét a stop-motion technikával elkészített papír figurás mókás videó, mely Mattson ’Thick as Thieves’ című számának videoklipje! Na és vajon ki vagy mi okozza a Föld pusztulását?A videót Kalle Mattson, Kevin…..
A Mikulás meglátogatja az Űrállomás legénységét. ..
A túlnépesedés globális probléma, de bizonyos országokban, mint Indiában kezd riasztó méreteket ölteni.Míg Kínában a népességszabályozás eszközei a kedvezmények megvonásán át a kényszerített abortuszig terjednek, addig Indiában egy egészen más módszerrel próbálkoznak.…..
Minimalista moziplakátok után, íme néhány klasszikus mese minimalista stílusban! Alice Csodaországban   Goldilocks és a három medve   Jancsi és Juliska   Mary Poppins   Óz, a csodák csodája   Borsószem hercegkisasszony   A hamelni…..
Szerinted el tud vezetni valaki egy autót mindössze 3 Xperia™ arc kijelzőjét látva? Lehetetlen, vagy mégsem? Tedd próbára a sofőrt! ..
Ma már igen nehéz valami igazán különleges házat tervezni, de a lengyel Robert Koniecznynek sikerült. Ez a hatalmas betontömb a záródó reteszekkel és a felvonóhíddal ötvözi a középkori várak, erődök és rengeteg üvegfelületével a legmodernebb villák hangulatát.  A…..
Fedezd fel a világ rezgését 1000 képkockában másodpercenként...
Hol van már az amikor az embereket egy pakli kártyával vagy egy cilinderrel és egy nyúllal el lehetett kápráztatni? Az idők változnak és az eszközök is. A digitális korszak illuzionistájának mindössze három iPod-ra van szüksége, hogy elkápráztassa nézőit. A Youtube videó…..
A balkezesek tényleg rövidebb ideig élnek? Valóban fogékonyabbak bizonyos betegségekre? Mi az igazság? A balkezességet több ezer éven keresztül a gonosszal hozták kapcsolatba, a Bibliában is több negatív utalás  van a bal kézre, az iszlám vallásban pedig, minden, ami…..
mimik 2011.06.12 16:07:27
@wovbagger: Szerintem el kéne olvasnod az infografikát mielőtt...
Milyen amikor két csellista megőrül? A két srác Luka Sulic és Stjepan Hauser alkotta 2CELLOS a Welcome To The Jungle Guns N 'Roses feldolgozással szórakoztatta az utca közönségét, az eredmény állati. Ez sem rossz: Smooth Criminal..
A hidegháború legkiélezettebb időszakában a kubai rakétaválság idején a Szovjetunió és az Egyesült Államok között a katonai konfliktus pengeélen táncolt, az atomháború rémképével átitatva. Az ettől való félelem nem csak a katonai életet, de a hétköznapok világát is…..
Hogyan fényképezhetsz a világ egyik legtitkosabb országában? Észak-Koreában nem fényképezhetsz akármit, csak, azt, amit engednek, amit láttatni akarnak. A brit fotós, Charlie Crane sem járt másképp, egy év alatt megszerezte az engedélyt a fotózáshoz, majd kapott két kísérőt,…..
Ötven évvel ezelőtt kezdődött meg a kelet-németországi Zwickauban az első Trabant gyártása, s bár a termelés 1991 áprilisában 30 év után megszűnt a német utakon ma is több mint 50 000 Trabi gurul. A Trabant a harminc év alatt a szocializmus és az NDK egyik szimbólumává vált,…..
Christopher Boffoli seattle-i művész mindennapi életképeket jelenített meg miniatűr figurák és néhány étel segítségével.                             ..
Új videó stílus hódit az interneten. A supercut lényege, hogy azonos típusú jeleneteket vagy egy adott színész jeleneteit vágják ki a filmekből. Az alább látható supercut összeállítás "világvége" filmekből készült.   A jelenetek között megtalálhatók igazi…..
A Fortnight Lingerie klasszikus elsősegély nyújtási oktatóanyagba csomagolt fehérnemű reklámjai meglehetősen erotikusra sikeredtek, a férfiak legnagyobb örömére. A két csábító fehérneműben domborító hölgy bemutatja, hogy mit is kell tenni vészhelyzetben, azaz, hogyan…..
A Föld Órája egy világszerte ismert kezdeményezés, melyet minden évben március utolsó szombatján tartanak és arra kérik a résztvevőket a világ minden pontján, hogy egy órára  áramtalanítsák elektromos berendezéseiket és oltsák le lámpáikat. Az esemény célja, hogy…..
Nemrégiben zárult le a Jameson Empire Awards 2011: Done in 60 seconds verseny, melynek kertében az indulóknak kedvenc filmjük 60 másodperces kivonatát kellett elkészíteniük. Számos technikát bevető művek között találjuk a Die Hard Lego - feldolgozását, Az…..
A Star Trek mára kultuszsorozattá vált, a siker mércéje, hogy manapság is lépten-nyomon találkozhatunk vele az interneten vagy a tévében. Látványvilágával, mely ma már röhejesnek tűnik és különleges karaktereivel közkedvelt célpontja a paródiáknak. Az alábbi videóban Spock…..
A National Geographic ősszel debütáló sorozata, a How Hard Can It Be? (Mégis milyen nehéz lehet?) promójaként valóra váltotta az Up!, Pixar animációs film képkockáit. Mérnökök, tudósok és két világklasszis ballon specialista együttműködésével 300 héliummal töltött…..
A címben feltett kérdést boncolgatja a videó! A Tick Tock címre keresztelt rövidfilmet 2011-es Emory Campus MovieFest-en mutatták be, ahol hatalmas sikert aratott, hogy miért? ..
A Corning kiemelkedően innovatív termékeket fejleszt, melyeket  az élet minden területén alkalmaznak a telekommunikációtól, a környezetvédelmi - és élettudományi területeken. A cég legújabb videójában a  jövőt vetíti elénk. ..
Úgy látszik ünnepek közeledtével elkerülhetetlen, hogy valami mókás web2-es videóval meg ne örvendeztessenek minket. Kis Jézus születésének története után Valentin-napra fókuszálunk, ami már itt toporog a küszöbön. Ebből az alkalomból Socialnomics készítette el ezt a remek…..
A belga Prime csatorna ezzel a remek kis videóval reklámozza sorozatait.  PRIME BIG SERIES - SMALL SCREEN from steven huybrechts on Vimeo. ..