Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SeaEagle

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kína északi területein szinte mindenütt havazott illetve egyes helyeken erősen lehűlt a levegő, így volt ez a Nagy Xing'an hegységnél az ország északkeleti tartományában Heillongjiangban is. A Kínai Népi Felszabadító Hadsereg néhány szerencsés katonája mindjárt ki is…..
SeaEagle 2015.11.25 10:18:45
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:

Pontosan. Ráadásúl a különböző színnyomású ruhadarabok (gyakorló és málhamellény) eltérő színűek, így teljesen hazavágják a maradék álcázást is még hómentes időben is.

Amúgy a a kétujjas kesztyű az komoly? Felhúzni még csak-csak fel lehet a fegyvert, de hogy sütik el?
http://csajokespasik.blog.hu/2014/12/12/ovszer_nelkul_csalt_meg..
SeaEagle 2014.12.12 10:51:00
@hany eves a kapitany: Velemszületett gonoszságom tiltja, hogy megosszam veled ;-). Ám annyit elárulhatok, (mivel péntek lévén jó kedvem van), hogy nők és férfiak álmai/vágyai nyilvánvaló okok miatt nem fedik egymást.
SeaEagle 2014.12.12 12:11:32
@a lujza: Nincs erre valamiféle szűrés? Vérvételkor vizsgálják egyáltalán?

Még mielőtt szokás szerint a férfiak lennének ezért hibáztatva, ajánlom figyelmedbe ezt a cikket:

www.intima.hu/intim-magazin/betegsegek/hpv-human-papilloma-virus

Vettem a fáradtságot és elolvastam. Neked sem a kiskegyedből kellene tájékozódni, és akkor nem írnál le akkora kreténséget, hogy:

"sajnos a férfiak egyáltalán nincsenek tudatában (bár sok nő sem), hogy a HPV vírustörzsek, amiket ők maguk tünetmentesen és betegségmentesen hordoznak, életveszélyesek a nőkre nézve"

Kvázi nőgyilkosnak titulálni a férfiakat... egyszer élném meg, hogy nem ránk van kenve minden nyűgötök.

Igaza van Namely-nek.
SeaEagle 2014.12.12 12:47:43
@a lujza:
- Szerintem meg Hát-al nem kezdünk mondatot (ha már nyelvészprofesszorkodunk)
- Valóban nem nagy feladat ha így kezded: "sajnos a férfiak egyáltalán nincsenek tudatában...."
- Nem is várom el, hogy bármit megérts
- Igazán nem volt semmilyen célom a linkel, a kereső első találatára kattintottam, mivel valóban érdekel a téma. Ki is a paranoiás?
- Igazán sajnálom a karaktereidet.
http://csajokespasik.blog.hu/2014/11/20/a_parom_felelotlen_es_noket_gyujt..
http://csajokespasik.blog.hu/2014/12/09/a_nok_uj_celja_a_lakas..
SeaEagle 2014.12.12 08:35:13
Tökéletesen egyetértek a posztlóval.

Lehet fikázni, meg férfi/apa szerepre alkalmatlannak minősíteni, de ez kizárólag azon nőnemű egyedek véleménye akik ugyanolyanok mint a poszoló előző barátnői.

Miért nem lehet bevallani azt a tényt, hogy a nők életcélja kizárólag az, hogy egy pénzes balekot találjanak maguknak, aki mindent a fenekük alá tol. A céljuk eléréséért bármire képesek, semmi nem szent. Amikor a gyermek születik, abban a pillanatban a férfi átváltozik egy pénztárcává, egyéb szerepei megszünnek. Ezért nem akar sok férfi gyermeket.

Egészen nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy manapság egy házasság, vagy akár egy tartós kapcsolat is (ami a nőneműek szerint az összeköltözéssel kezdődik) tökéletesen egyenlő a férfi öngyilkosságával.

Ezért van annyi "magányos" férfi (akinek nincs tartós barátnője) mert egészen egyszerűen képtelenek már megbízni a szebbik nem képviselőiben, okulva a saját és mások példáiból.

Nem a féfiak tehetnek arról, hogy a nőneműek erkörcsi férgek, egyszerű paraziták. A legapróbb életszinvonal emelkedés reményében, azonnal képesek bármilyen hosszúságú kapcsolatot félredobni. Borzasztó szomorú ez.

Szerencsésnek tartom magam, mert ismerek négy(!) olyan személyt, akit nőnek nevezhetek, pedig többször már körbeutaztam a világot, láttam eleget. Sok férfitársamnak sajnos még ez sem adatott meg.

Ezen kellene a nőneműeknek elgondolkodni meg azon, hogy hogyan tudnák kivívni a férfiak tiszteletét/megbecsülését. Követeléshez, elváráshoz nem kell túl nagy ész.