Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goy43

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
F1Vitriol Formula Hamilton 2018.07.22 22:55:04
Lewis Hamilton a tizennegyedik helyről rajtolva a szabályok felrúgásával nyerte meg Sebastian Vettel rémálmát hozó Német Nagydíjat, és azért nem vizsgálták a futam alatt, mert nem is akarták. Kezd irreális méreteket ölteni, hogy neki mindent elnéznek? Odalett a futamgyőzelem és a bajnokság vezetése…..
Hiánycikk lett a panel Angyalföldön! Már januárban arról szóltak a hírek, hogy Zugló után a 13. kerületben is kúsznak felfelé a panelárak. Az eladó panellakások árai Budapest 13. kerületében tovább emelkedtek. A januári 190-225 ezer forintos négyzetméterárakhoz képest, ma…..
Húszévesen nem értettem az ötven felé járó vénembereket, miért ódzkodnak a baszástól.Konkrétan: idősebb kollégámnak szívességet kellett kérni az irattáros nőtől és sóhajtozott, hogy "na megint meg kell érte dugnom".Én akkoriban nagyon örültem a szex mindenféle…..
A finálé előtt vagyunk egy lépéssel, a szálak kezdenek szépen lassan beérni, kíváncsi vagyok, a készítők be merik-e vállalni valamelyik főszereplő vagy főbb szereplő (hehe) kinyírását, volnának jelöltjeim. Na, csapassuk. Danny, Ike kisebbik fia csípte el ugye a zsaroló…..
A Köztársaság, mint szimbólum, és főleg ennek védelme képes lehet-e összefogni, és tettre sarkalni az embereket? Az Orbán-kormány antidemokratikus lépései vajon elkendőzhetik a különböző szervezetek közötti különbségeket? Mi az a demokratikus minimum, aminek elfogadásáról…..
Tiszta Beszéd Bér/feszültség 2010.11.05 16:54:00
 Ha konkrétan nem is fogalmazódik meg a kérdés, valahol mindannyiunkat foglalkoztat, hogyan lehetséges az, hogy Magyarországon időben ugyanannyit dolgozik az ember és minden ugyanannyiba vagy többe kerül, mint a Lajtán túl, mégis töredékét keresi a munkavállaló, mint a francia…..
goy43 2010.11.06 10:32:55
@lüke:
Igen. Fel is oszlott. Mondjuk nem csak emiatt.
Az unióról is ez a véleményem. Szintén nem csak emiatt.