Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norindaa

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Kedves Despota! Jódarab ideje gondolkodom azon, hogy én is leírom a munkahelyekkel kapcsolatos tapasztalataimat, de írásod alábbi része adta meg számomra a végső lökést: „Minden tiszteletem azoké…..
Norindaa 2016.12.21 12:31:28
@Szumátriai Patkánymajom: magadat tiszteled meg ha megünnepled a karácsonyt. Ebben rengeteg lehetőseg van, tudom mert en is voltam egyedül. Bonts fel egy üveg feherbort a vacsorád mellé, halrudak helyett keszíts füstolt lazacos kremet pirítóssal (recept divany.hu, meg főzni sem kell) és indítsd el youtube rol a stille nacht ot. Sajat magadat teszed tönkre ha nem tiszteled meg magad ezzel. Miert jó mindenen gúnyolódni? Nem hiszem h olyan rossz ember lennél mint amilyennek mutatod magad.
Norindaa 2016.12.21 12:35:21
@nyíregyházi betti: a hajfestés fontos, mert az ápolt megjelenés része. Nem nagyon lennék hiteles a szakmámban ha megengedném magamnak a lomposságot. Sajnos ilyen a világ és minen rosszabbul állsz annál jobban kell kinezned, nekem pedig el kell tartanom a családomat. Amúgy meg szánalmas hogy valaki ír egy problemáról, felvállalja azt remelve h globalice történik valami és egyből megpróbálják a magánéletet szetszedni. A hajfestés az apoltsag resze és nem a műturbózásé. Gondolkodjunk már egy kicsit.
Norindaa 2016.12.21 12:41:23
@Sörömpőőr: nagyon belefaradtam a hajfestesbe igen. Csak kicsit gondolkodj már mielőtt megpróbálsz szetszedni. Költözés után lakcimkartya nelkül melyik orvos fogadja a gyereket? Szerintem hagyjuk egymást békén. Nem az en gyereknevelésem minősegéről szólt a poszt. Ennyi energiával inkább a karacsonyfát díszítsetek ha senkinek nincs jobb dolga. És h meg adjak egy kicsit az össznepi csamcsogasnak es az inditó blogbejegyzesnek: tegnap a kardiológus azt mondta a stressz miatt erzek fura dolgokat a kalimpálóm környekén. Eletmodvaltást javasolt. Csak egy ujabb problema amit a rohanós hetköznapok okoznak. Ezen kellene elgondolkodni.
A legutóbbi "kapcsolat" csak pár hétig tartott. Intenzív volt és fantasztikus, amikor biztos vagy benne, hogy öszetartoztok a másikkal, amikor mindenben hasonlítotok és már a nyári közös nyaralást tervezgetitek. Csodás randik, és órákon át tartó beszélgetések után azonban a…..
Norindaa 2015.01.26 12:27:14
@Vacskamati69: teljesen egyetértek Veled. Még annyit tennék talán hozzá, hogy azt mindig mindenki figyelmen kívül hagyja, hogy 30- tól felfelé mindenki túl van már egy - két csalódáson, tehát a társkeresők nagy része sérült, ami befolyásolja a nézőpontját és az értékítéletét is. A másik probléma a "van ezer másik" kérdéskör, tehát a felmerült problémát nem beszélik meg egymással, büszkeségből vagy tökmindegy miért. Mert nincsenek egy légtérben, mint pl egy házasságban, ez nem is merül fel problémaként. A másik megpiszkálja egy érzékeny pontodat, hoppá, mondod, baj van, és továbblépsz mert van ezer másik a neten. Aztán megint ezer... aztán megint ezer míg bele nem fáradsz. Hétvégén hallottam egy nagyon jó sztorit, ami választ ad néhány kérdésre. Húszévesekkel beszélgettem akik elmesélték hogy hogyan léptek túl egymás korábbi baklövésein, vagy múltján vagy nevezd aminek akarod (három éve vannak együtt). Szóval ők nevettek ezeken, nem pedig következtetéseket vontak le. Vissza kellene lazulni. A "nyitottnak lenni" követelmény nem csak egy divatos szófordulat asszem.
„A tekintete egyszerre lágy és határozott, mint egy görög hetérának. Továbbmegy. A vegyi árunál majdnem nyomát vesztem, de a pénztárnál újra felfedezem” – gyerekek, ma irodalmi magasságokba emelkedünk egy fiatalemberrel, aki majdnem megszólított az utcán egy…..
Van egy idegesítő hirdetés, amely 100%-os sikert ígér annak, aki vissza akarja hódítani a partnerét. Nem tudom, milyen módszerekkel dolgozik az illető vagy cég, de egy dologban biztos vagyok: elég ritkán váltja be a hozzá fűződő reményeket. A szerelmi varázslat, kötés és…..
Norindaa 2011.06.15 19:40:08
@skarlát betű: Köszi, de hagyhatod, nincs mitől tartanom... :-)

@McCornick:
1. Hogy ki rosszindulatú itt, azt nem is érdemes tovább ragozni... nem savanyú egy kicsit a szőlő, kedves drága @Mc?

2. Lúzerség: soha nem kerestem vagyonos pasit... nem keresek rosszul, nincs okom pasit kihasználni, egyszerűen nem akarom, és nem is fogom a másikat eltartani, ennyi. Ha ezt valaki ki akarja csavarni (mert egyébként teljesen normális elvárás) tegye, engem ez nem érdekel.

3. De, tedd ki nyugodtan a privát beszélgetésünket... már ami valóban elhangzott. Az anyagi helyzetre vonatkozó burkolt kérdés alatt azt érted, hogy "hol dolgozol"? Vmiről kell beszélgetni, nyilván elhangozhatott ilyen kérdés, de ezt csak egy paranoid alkat értékeli úgy, ahogy Te, ezen az alapon viszont bármit kérdeztem volna, ugyanez a végeredmény. Kezeltesd magad.

4. Ahhoz, h miért mentek tönkre a kapcsolataim, igazán semmi közöd. Nyilván két ember kell ehhez is, soha nem állítottam h tökéletes vagyok, ezért is keresem azt a felemet, aki hozzám passzol. Lehet, h én irritáló személyiség vagyok, de akkor magadat hogyan értékeled? Itt egy békés blog,ahol véleményt cserélünk normális módon, és akkor betörsz ide, és megpróbálsz belémkötni. Hát, apukám, ehhez azért nálad IQ-gazdagabb ellenfél kellene. Reggelire eszlek meg (ha nem haragszol... :-)).
5. Hogy én milyen pasit keresek, az szerintem nem ezen blog témája, ha tanácsra van szükségem ezzel kapcsolatban, a megfelelő személyhez fogok fordulni. Mindenesetre nem érzem, hogy ne tudnék válogatni. Ha Neked a kávé az utolsó emléked rólam, akkor annak oka lehetett részemről... :-)

6. Több beszólásodra nem fogok válaszolni, mert nem éri meg az időt és a fáradtságot, sztem mindenkinek lejött, mi a szitu Veled kapcsolatban. Azért gondolkodj a következőn: ha valóban annyira irritáló lennék, és egy - két "kategóriával" feljebb keresgélnék, mint ahogy a Te értékítéleted szerint kellene, plusz mondjuk 70 kiló és csúnya, mint a bűn... nos, akkor is vennéd a fáradtságot, hogy megpróbálj lejáratni?

Én vállalom az arcom, neked külön reg kell, hogy be merj szólni? A blog kint van most is a facebook-oldalamon, mert amit kimondok, azt vállalom. És Te?

Cuppp-cupp :-)))
Norindaa 2011.06.15 20:30:20
@skarlát betű: Arról azért érdemes lenne írni, h mindig van olyan ember, aki sajnálja azt, ha vki jól érzi magát a bőrében és nem keseredik bele a világba... ezt Te szerintem sokkal jobban meg tudnád fogalmazni...
Norindaa 2011.06.15 20:30:51
Egyik olvasónk, Quadrille Lobster kérdései alapján született a következő poszt. A kérdések jogosak, megpróbálok egzakt válaszokat adni. A kérdés tehát: Milyen a jó szeretőnek való pasi? (Természetesen magamból és a magamfajta, értelmiségi nőtípusból indulok ki, tehát a…..
Norindaa 2011.03.25 17:13:33
@GiveltAway: hogy én milyen fontos kérdésekről nem tudtam a randik fizetési illemével kapcsolatban...

Én szoktam olyat, h először fizetek, vagy felezzünk, de kizárólag azért, mert egy csomó pasinak az a bevett szövege, h egy nő milyen sokba kerül. Na és a nőnek, mire eljut a randira (bébiszitter - ha gyerek van, fodrász, ha nincs ideje, ruha, stb.) Én erről azt gondolom, hogy öreg, rajtam ne köszörüld a nyelved.

Amelyik meg elfogadja, tudom, hogy sóher :-)
Egy hónap szenvedés, egy igazán szar utolsó hétvégével - a téli házinyúlhoz is felmentünk melegedni, akivel tisztára jól kijöttem, hogy emeljük a helyzet elbaszottság-faktorát. Szervusztok szakítósok! Gumicsizmában nem voltunk, gumi sose voltam, teszkót használtunk. Aki…..
Norindaa 2011.03.21 10:55:28
@Nard: Az őszinteség garancia arra, hogy egyenes derékkal ülök ma is itt az irodai székecskémben :-) arra valóban nem garancia, hogy a másik képes felnőni hozzám... de akkor ezt tudomásul kell venni, és tovább kell lépni.

@Phxmike: 2. pont: ja, hihetek én, persze, ha másik meg nem veszi a lapot... itt jön be a következő alapszabály: nő nem fut pasi után. Tehát ebben az esetben, ha én mint nő őszinte vagyok, és nem olyan a reakció vagy nincs reakció, nem tudunk közös nevezőre jutni, nyugodt lélekkel tovább kell lépni. Ha fáj, akkor is. Mert az már nem lesz az igazi sosem. Persze a posztíró pasi, tehát jelen esetben akár küzdhet is. :-)
Norindaa 2011.03.21 11:19:51
@Phxmike: én általában a problémamegoldás módjáról beszélek, konkrétan nem tudok róla, hogy megcsaltak volna.

Igen, kaptam mostanában pofonokat az Élettől a témában, de most itt inkább nem fejteném ki bővebben.
Tudom, a címben szereplő kérdésre van olyan válasz is, amin egy férfitársaság öblös hangon röhögne, ahogy kell. Ahogy ők egymástól elvárják. Persze, a kúráson kívül akarnak ők még sok mindent mást is. De most nem az orális szex gyönyöreiről fogok beszélni (talán majd…..
Norindaa 2011.03.21 10:46:31
@Phxmike: Miért nem könnyű?

Csak néhány kérdés magamnak: őszinte akarok lenni, vagy sem? Merek őszinte lenni, vagy sem? Semmit nem érdemes elkezdeni, amíg az ember nem mer vagy nem tud őszinte lenni. Bele lehet lépni egy új kapcsolatba őszintétlenül is, lehet játszmákat is játszani, csak akkor az nem az a kapcsolat lesz, amire igazán vágyunk. Oké, osztom itt az észt, és én is néha totál bizonytalan vagyok abban, mit is akarok. De akkor azt is úgy leírom/megmondom ahogy van.
Norindaa 2011.03.21 11:01:34
@skarlát betű: Na várjunk csak várjunk... hogy is jutottunk el egy megcsalás beismeréséig??? Akkor ott volt ugye a megcsalás, tehát már egy jóval korábbi őszintétlen esemény, aminek ki tudja mi volt a kiváltója. Ha az ember alapvetően őszintén kezd el és folytat egy kapcsolatot (házasságot), idáig el sem juthat. Hazug langyi lebbencs meg kit érdekel?
Norindaa 2011.03.21 11:16:55
@Phxmike: megkaptam, válaszoltam.

@skarlát betű: nem lesz tartó kapcsolatom? Sebaj, legalább magamhoz mindig őszinte vagyok, és igen jól kijövök magammal :-) Nincs vita, nincs miért nem veszi fel/miért nem ír/miért hülye... ez az ideális...
„Nem akarok rányomulni, de a tudomására szeretném hozni, hogy többet szeretnék tőle puszta barátságnál” – a srác megismer egy lányt, akivel a kapcsolat alapvetően barátinak indul. Időközben a srác ráébred, hogy beleszeretett a látszólag természetes szőke…..
Természetesen az első napon megbeszélt második randi nem jön létre, de ezt gondolom, mindenki kitalálta. Az unatkozó párok sorozat itt   Üdv kedves Mindenki! Kb. fél éve olvasom a blogot, néha nagy kacagások közepette a haverokkal. Persze teszi mindeddig ezt az ember, amíg…..
Ugyanaz az ember, aki a saját házastársának unalomig ismert és fárasztó, mert mindenki tud az lenni ..., a szeretőnek izgalmas, kívánatos, és minden percben új. Minél kevesebb időt tölthetnek együtt, annál értékesebbé válik az a kiszakított idő. Gyorsítanád a civil napokat,…..
Norindaa 2011.03.08 17:51:48
@skarlát betű:

Azért olyan nagyon ne reméld, kedves Skarlátbetű!

Asszem én most élem ki azt, amit mások tizenévesen. Nekem valahogy mindig volt valakim, ha egy ment, jött a következő (tartós kapcsolatokról beszélünk) és ennyi idő kellett, míg rájöttem, hogy ki az aki nem hozzám való, és hogy milyen pasit is akarok. Nagyon élvezem, hogy nincs komoly kapcsolatom (sőt most épp semmilyen), mert ebben benne vannak a lehetőségek.

Most volt valaki, aki elkezdett komolyan érdekelni. Hülye voltam... megijedtem. Közöltem vele, hogy igazából nem akarok komoly kapcsolatot... pedig nemtudom... :-) és gyors le is lépett. Hogy ezért vagy másért, ezt sem tudom. Úgyhogy most szomorú vagyok. Nekem ez így gyors volt, és megijedtem, hogy ismét kikötök valaki mellett, akivel talán nem leszek boldog. Kellett volna idő... és arra jó lett volna, hogy eldöntsem, hogy időt nyerjek, egy nem komoly kapcsolat is.

Magány? Ezért legyek valakivel? :-))) Hiszen így most jó! Senki nem korlátoz semmiben, nem kell olajszagú háziasszonynak éreznem magam - bár sose voltam az igazán, de ettől rettegek; hogy ötcentis lenövéssel, négy szatyorral a karomban elhízottan, szeretetlenül visítok az utcán a kiabáló kölykeimmel... ez annyira félelmetes, hogy inkább akkor semmi nem kell.

Nem vagyok magányos, hisz itt vannak a gyerekek. Sokszor így is morcos vagyok, de minőségileg jobb az életünk, mint korábban. Ezt nem szeretném akárkiért feladni, ehhez azt kellene éreznem, hogy nagyon fontos nekem a másik, és fordítva, és ehhez sajnos sok időre és odafigyelésre van szükség.

Miért baj az, ha valaki egyedül van? Nem vagyok magányos... nem leszek szeretetkurva. Te keresgélnél csak azért, hogy ne legyél magányos?
„Tudom, hogy ő az igazi és két gyereket mindenképpen szeretnék tőle. De nem akarok választani közte és a barátaim között” – a szerelmet válasszuk, vagy érdemes hallgatni az intrikus barátokra? A lány saját bevallása szerint a rossz fiúkat szereti, ám a…..
Ha már Márk is emlegetett rendszámot, akkor én is megemlítem az ECK-936 rendszámú kedves taxist, aki ma délelőtt a Hungárián úgy váltott balra sávot, hogy éppen ott voltam és ha nem fékezek, nekem jön, mindezt pedig index nélkül és kezében telefonnal, utassal az anyósülésen.…..
Norindaa 2011.03.09 19:10:34
@soproni1: köszikösziköszi :-)))

A baseball sapka és a körszakáll mennyiben függ össze a vezetési tapasztalattal?
Norindaa 2011.03.09 20:08:35
@barbie83: De ez nem a gyerekeken múlik, hanem a felnőtt kísérőkön... de még mennyire okoska :-)))
Házasságtörők, félrelépők, hűtlenek!Régi motorosok, kezdők, megbánók, visszaesők, álmodozók, és erkölcscsőszök!Itt megtudhatjátok, miért jó félrelépni, illetve miért nem jó. Ki alkalmas rá, és ki nem.Ha már csináljuk, hogyan csináljuk.Elmélet, gyakorlat, sztorik,…..
Norindaa 2011.03.06 22:09:46
Kedves Skarlátbetű!

A blog jó! Sőt, remek! A téma kitűnő, az írásmű átgondolt.

Viszont szerintem a témát nem a megfelelő időintervallumban kezeled. Hiszen egy élet a születéstől a halálig tart. Amit egy ember mond és tesz, azt - valamint annak következményeit - egész életében cipelnie kell.

Szerető? Legyen persze, mindegy miért. Lehet, hogy a pasinak csak kicsi az önbizalma, és azt kompenzálná, lehet, nem akar kilépni a házasságból és unja az asszonyt, mindegy, mi az ok, mert semmit nem old meg, csak pillanatokra. Ha visszagondolok a gyermekkoromra, emlékszem, mit akartam, és mit nem. Tudtam, hogy őszinte ember leszek. Az vagyok, mert a magamhoz való hűség, a saját gerincem, ami egyenesen tart, a legfontosabb a számomra. És ez látszik. Ha nincs, meg, az is. Kívül is, meg belül is. Ha valaki nem hűséges önmagához, az őszinte önmagához, és a gerincét aprópénzre, pillanatnyi örömökre váltja, az lerakódik a lelkében és megmérgezi magát az embert. Azonkívül nyilván fájdalmat is okoz még pár embernek, és ennek a tudata is tovább marja. Még ha nem vesz tudomást róla, akkor is ott van. Én pont 35 éves leszek nemsokára. Pont keresgélésben... nem váltom a gerincem aprópénzre azzal, hogy eltartót keresek a gyermekeimnek, hisz egész korrekt munkám van. Magammal nem tudnám megtenni, nem a másikkal. Igaz, néha nem tudom mit akarok igazán, és ebből adódnak pofáraesések, de ez most mindegy. Őszintén sajnálom azokat az embereket, akik elhiszik, hogy ezt kell tenniük, mert ez a megoldás. És mi lesz mondjuk 20 év múlva? Mit fognak gondolni erről? Miért jó az, ha nincs kinek elmondani, hogy milyen csuda aranyos barátnőm van, miért érdemes, ha titkolózni és hazudni kell pl. annak is, akinek hűséget esküdtünk anno, és akkor komolyan gondoltuk? Nem érdemli meg tőlünk az az ember, aki valamikor a legfontosabb volt, a társunk volt, hogy tisztességesen elmondjuk mi a helyzet, és továbblépjünk, gerinccel, vállalva az érzéseinket? Ne érts félre, tudtommal engem nem csaltak meg, ahol borult a bili, azt én borítottam, de vállaltam. És csak olyan FÉRFIT tudok tisztelni, aki kiáll önmagáért becsületesen. Idealista vagyok? Lehet, de a gond az, hogy kizárólag így érdemes élni, minden más önbecsapás.

De ha valaki ezt akarja tenni - a blogban található meglátások az adott helyzetben valóban megfelelőek. Kristálytiszta logika, a női oldalra vonatkozó meglátások is tökéletesen stimmelnek.

Gratulálok!
„ 20 évesen nősültem meg először. Nemsokára megkaptam az első pofont. Megcsalt. Nem volt semmi, ami visszatartson: 21 évesen elváltam tőle” – Levélírónknak át kellett értékelni a nőkbe vetett bizalmát és nem büszke a válására: mindent megtett, hogy a család…..
Levélírónk elkeseredetten vadászik a tuti pasira, aki útközben kieszi a hűtőjét és lehetetlen kérdésekkel zaklatja e-mailben. Álmaiban egy 30 év körüli őszinte és egyenes ember szerepel, de egyelőre még csak árnyékokra vetődik. Ma a tökéletes pasi-lelőhelyet keressük.…..
Norindaa 2010.10.20 19:51:45
@Dövan: Nem a természetes élettani történésekkel van a gond, hanem azzal az emberrel - legyen az akár nő, akár férfi - aki nem tudja a dolgait úgy elintézni, hogy azzal ne zavarjon/ne botránkoztasson meg másokat. És ne várja el, hogy a történéseihez a másik még mosolyogjon is. Életem párját megtisztelem azzal, hogy nem teszem ki annak, hogy ilyen történésekre reagálnia kelljen. Ennyi. Csak egy kis tisztelet a másik iránt.
Norindaa 2010.10.20 19:54:27
@Dövan: Tudod, ehhez kizárólag annyit tudok hozzáfűzni, hogy a stílus maga az ember. Egyébként miből gondolod, h. az általad említett lehetőség nem történik meg/nem történt meg az életemben rendszeresen? Ahhoz hogy lefeküdjünk vkivel, nem kell együtt is élnünk... vagy újat mondtam?
Norindaa 2010.10.20 19:58:23
@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: Igazad lehet... ha valakit kizárólag a korom érdekel, akkor igen, valóban hátrányos helyzetű vagyok, sőt, ha mindent számításba veszünk, halmozottan is... de nem gondolod komolyan, hogy az igényeimet a legcsekélyebb mértékben ki tudná elégíteni egy olyan pasi, akit csak a korom érdekel... egyébként meg nem értem, miért az a cél itt, hogy jól beszóljunk a másiknak... értelmes társalgás esetleg...? Vagy rossz helyen járok?