Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ducse911

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jippiájé, kitártuk a keleti kaput és tízezrével özönlenek rajta keleti barátaink. Hogyhogy minek? Hogy közénk tartozónak papírozva magukat terjesszék jó hírünket Európa szerte, azért. Mert ezek egytől egyig rendes, dolgos emberek ám, akiknek csak sorsa nehéz, és a…..
Tudom, kicsit sem vicces. Én is kínomban röhögök, de azt is kell néha. Most hallottam a rádióban (majdnem fának hajtottam a heveny idegrohamtól), hogy Norvégia megtámadott minket! Hazaérve el is olvastam, a lényeg nem változott. Norvégia kikéri magának, hogy a magyar kormány…..
ducse911 2014.08.28 14:29:26
ducse911 2014.08.28 15:47:48
@maxval a bircaman: Oké értem, a norvég álcivilek védik a norvég érdekeket. Na de itt a probléma, mer nem értem, hogy mik azok a norvég érdekek. Területszerzés? Betegek gyógyítása? Esetleg népbutítás? Modern magyarország támogatása? Korrupció csökkentése? Homályosíts fel légyszi.
ducse911 2014.08.28 16:29:58
A kerületem, a csodálatos Zugló erős embere, a helyi Zuglói Lapok sztárja, a nyugíjasoknak Erzsébet-utalványt, a 18 éveseknek mozijegyet osztogató gátlástalan közkedvelt polgármester-képviselő, Papcsák Ferenc akkorát zakózott a hasonlóan senkiházi kormányváltó Tóth…..
ducse911 2014.04.11 12:11:05
Egyszer volt, hol nem volt, volt eccer az igazibaloghjózsi, aki egy szép napon aszonta: "Blogunk visszautasítja azt a Balogh Józsefet személyében és emberi méltóságában alantas módon támadó, a balliberális oldalhoz kötődő médiában indított lejárató kampányt, amely a…..
Gyengébb lett a banki tranzakciós adóbevétel a vártnál. Az első négy hónapban 38,8 Mrd folyt be az időarányosan várt 100 Mrd helyett. Az NGM előző urának számításai nem nyilvánosak, ezért csak találgatni lehet, hogy mi okozza pontosan az elmaradó adóbevételt. Valószínűleg…..
Ez lesz a vége: Orbán Viktor meghatottan hajt fejet Magyarország emléke előtt Magyarország igazi szociális állam már most, pedig hol vagyunk még a három-négy ciklus alatt kiteljesedő NER minden területet átfogó eredményességétől. Amíg pénz nincs, megtestesül legalább a…..
A MÁV az egyszerűség kedvéért a pót- és helyjegyek mellé bevezeti a gyorsvonati pótjegyeket, azaz korszerűsítésre hivatkozva árat emel: 2013. május 15-től a menetrendben megjelölt egyes gyors- és sebesvonatok igénybevétele esetén gyorsvonati pótjegy váltása kötelező. A…..
Nem nehéz kitalálni, hogy hol született döntés a Magyar Nemzeti Bank elleni büntetőfeljelentésről. Igazából elég három apróságot figyelembe venni, hogy egyértelmű legyen: a Simor András ellen elkövetett karaktergyilkosság talán utolsó húzásáról van szó. Szegény…..
  Csekati Fürdőhangulat című képét az Indafotó Urbanista-csoportjába töltötte fel. Köszi! Persze az ember tudja, hogy az országok, városok vezetői jót akarnak, de egy gonosz hang mégis azt súgja olykor, hogy a nagy közérdekű fejlesztések mögött - horribile dictu -,…..