Regisztráció Blogot indítok
Adatok
e412

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódik sorozatunk a 90-es évek választásairól. Kétharmados kormánytöbbség, Bokros-csomag, visszamondott világkiállítás, Tocsik Márta, „Ami itt van, az nem közbiztonság!” Nézzük, mi mindent köszönhetünk a második szabad választásnak!   MSZP „Hogy a…..
e412 2010.06.26 00:52:34
Hige sztorija következik, kép nélkül is nagyot üt, ráadásul az oroszóra feeling nekünk már kimaradt (igaz, volt helyette hittan:D) Sziasztok! Pár napja olvastam a blogot és eszembe jutott kedvenc beírásaim egyike, de akárhogy is kerestem az ominózus ellenőrzőt sehol sem…..
A félreértéseket elkerülendő már most szeretném leszögezni, hogy a cím egyáltalán nem a jól bevált blog.hu-s/indexes hatásvadászat miatt az ami, hanem egyszerűen most ez a pár szó foglalja össze a legjobban mit is gondolok a szombati budapesti Ulver fellépésről, sarkítva,…..
"T. Szülők! X. a tanórára gyíkot hozott be az udvarról, ami a tanteremben "kiszabadult" a táskájából! Kérném elbeszélgetni a gyermekkel! [Ezzel ugyanis az órát zavarta]"Szülői válasz: "Gyíkászati szakoktatásban részesült" Ismét Bálint küldött be intőt, át is adom a…..
e412 2010.02.02 22:03:59
A hetet volkovy, kedves olvasónk kollekciójával folytatjuk, rögtön egy olyannal, amihez hasonlót még mi se láttunk: 1. nem kell ezt magyarázni.. téves bejegyzés :) ált.isk. eleje  Hát, nagyon elegáns volt a megoldás a pedagógustól, de hát emberek vagyunk, hibázunk,…..
e412 2010.01.20 21:55:08
Nem tudom már mióta vagyunk úton, de valahogy olyan sok minden történt, hogy rosta likacsos agyam már vagy szászor megtelt emlékeikkel, de mégis mintha tegnap lett volna az ezeredéves indulás. Álljon hát itt az eddig történtek rövid memoárja az utazótársaink szemével látottak…..
e412 2009.07.02 00:05:49
Mindig minden sikerül! Miden rekordot sikerül megdöntenünk és erre nagyon büszkék vagyunk. Sikerült Rigába jutni, de a legborzalmasoabb módon, amit el lehet képzelni, mert úgy alakult, hogy jó litvánhobbit szokás szerint valahogy megint napfelkeltéig pingpongozással ütöttük az…..