Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szkr80

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi történt volna még tizenöt éve is, ha a közszolgálati tévé egyik munkatársa kiáll egy csendes mező közepére, és bejelenti, hogy az Operaház elé meghirdetett tüntetés érdeklődés hiányában elmaradt? Semmi, legfeljebb a vidéki kisgazda nézők, akik nem ismerik Budapest…..
szkr80 2012.01.04 22:58:40
@tervek: hm nalunk hamy roszabb helyzteben levo orszag van amelyik nem EURO zona tag? hm hany olyan orszag van meg amelyik megmondja europanak es Amerikanak ja igen es persze kulonosen a Franciaorszagnak hogy mi a demokracia es kussoljon? hm hany orszag olyan nyitott hogy az exportajanak 60%-a importbol jon ? Hm hm hat nem tudom ja igen es hany europai orszagban tiltanak be trukkokkel ellenzeki mediakat? Hany orszagban mondhatja meg a kormany altal kijelolt szemely hogy jogi ugyet hol targyaljanak ki legyen a biro?? Tevedes ne essek nem kerek az elozo kormanyzatbol vissza ne jojjjon de ebbol az agyament kiralybol sem meg ugysem es ha egy csopp eszed volna vagy erdekelne hogy 2 honap mulva mit adsz a gyerekednek enni akkor nem azt mondanad amit a szadba ragtak.
Szokatlan bejegyzés következik. Nem fűzünk az alaphírhez sok kommentárt, önmagában is  mindent megmagyaráz a mai Magyarországból. A 2006-ban zárt körben kibocsátott svájci frank alapú kötvény kapcsán keletkező árfolyamveszteség megosztását kéri az Erste Banktól a…..
szkr80 2011.12.30 12:40:04
@Stabilo: Sajnos ezzel is egyet kell ertesek ezert intettunk nemet az elozo 8 evre es epp ezert kell nagyon gyorsan elkuldeni ameg meg nem keso az elmult 1,5 evben kormanyzokat is mert ezek meg roszabbak. Teljesen tonkretesznek mindent es ezt raadasul gyorsan teszik. :(
szkr80 2011.12.30 12:47:17
@MikeBoy: igen benne van hogy ugy emelik akamatot ahogy neki eppen jo es ezt kenytelen vagy alairni mert maskulonben nem kapsz hitelt.Igen normalis penzugyi szabalypzasra szukseg lett volna!!! Nem volt, eredmenyt latjuk. Jozan nem irrealis kormanyra szugseg VAN MOST! Ha nem lesz NEM AKROM latnti az eredmenyt.
szkr80 2011.12.30 12:52:31
@Hihhetetlen: Sajnos megintcsak igaz.:(
Egy biztos a csaladbol mindenkit ossze fogok szedni meg azt is aki eddig az elmult 3 alaklommal nem volt szavazni hogy na EZT NEM es nagyon NEM!.
Adott egy hajó, és adott egy jéghegy. Ha a kettő találkozik, akkor kész a katasztrófa, de az is lehet, hogy elsiklanak egymás mellett, ami még nem jelenti azt, hogy a hajó eléri célját, és kiköthet, mert újabb jéghegyek jelenhetnek meg, már ha a hajó nem a nyugodtabb déli vizek…..
szkr80 2011.12.28 22:39:08
@Mylady: Teljesen logikus igy lesz a koztarsasagbol kiralysag. A sok agymosott meg az alatvalo,vegul is Eszak-Koreaban is mukodik sz uj demokracia nem? Mar ahadsereg is ehezik de legalabb nem hazaarulok mert jol kakaskodnak a gonosz kulfoldiekkel.
Lehet hivatkozni Gyurcsányra, az elmúlt nyolc évre. Lehet hivatkozni a gazdasági válságra és minden másra. De ezek üres és alaptalan hivatkozások. Azért, hogy emberek ezrei (tízezrei) sorba álltak egy tál meleg ételért Te vagy a felelős Viktor!Te és a hűbéreseid! Közvetlenül…..
szkr80 2011.12.27 22:56:33
@Kassian: Egyre jobban az az erzesem hogy a legnagyobb problema hogy az ilyeneknek mint te es a hasonloan intelligens baloldalon levo szoszoloknak van szavazati joga. :(
szkr80 2011.12.27 23:21:21
@Gaius Plinius Secundus: Nemi igazsag ebben is van DE a 700.000 rokkantnyugdijas az mar reges reg 450000 meg a szocik elkezdtek kiszorni a trukkozoket sajnos meg mindig van egy keves de 200 000 akit most Viktor effektive ehhalalra fog itelni a terveivel ezeknek az embereknek a nagytobbsege valoban munka keptelen es akik meg munka kepsek azok a nagy resze ide menekult mert nem volt munkalehetosege 50 evesen. NEM 1,5 millo emeber tart el mindenkit a legnagyobb bevetel nem az SZJA-bol hanem az AFA-bol es jovedeki adobol szarmazik. Ez a demagog allitas nem igaz!! Iqaz viszont az hogy a szerkezet nagyon rossz es valoban en sem latom hogyan lehetne javitani. DE NEM IGY AZ BIZTOS.
A nyugdij rendszerrel nem az a gond hogy nem termeltek meg azt amibe a mostani ellatasuk kerul hanem az hogy M.o. korfaja tragikus de ez nem egyedul van nalunk igy.
1000 milliardod sporolni a szegenyeken es rengeteg embert nyomorba donteni mikozben egyetlen gogos ostoba nyilatkozattal az orszag ennek a tobbszoroset vesziti NA EZT NEVEZEM EN SULYOS PROBLEMANAK AMIT MEG KELL OLDANI.