Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsofimami

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Töretlenül népszerű a városba nem járó gazdag budai anyukák körében a Déryné, amit étteremnek erős lenne nevezni, inkább olyan, erősen dizájnolt helyiségről van szó, ahol az ember megmutathatja magát és az új ruhadarabjait, és mellékesen közepes minőségű élelmiszert,…..
zsofimami 2010.10.20 11:45:34
Teljesen egyetértek a címmel: puccos,de kicsinyes a Mini. Egy hete pénteken voltunk a ott, hárman. Foglaltam asztalt, előre megmondtam, hogy alapvetően nem vacsorázni megyünk, hanem iszogatni. Megérkezéskor nagyon kedves volt mindenki, körbeugráltak minket, mindenféle ételt-italt kínáltak, de csak én ettem egy cézár salátát, a többiek boroztak, összesen megittunk legalább 8-10 pohár (elég drága) bort, ezen kívül fogyasztottunk egy koktélt is és egy teát. Többszöri kínálgatásra sem kértünk proseccot (1,5 dl-t 2000.-Ft-ért) és továbbra sem vacsoráztunk. A kicsit már erőszakosan felkínált italok és ételek visszautasításával párhuzamosan a kedvesség is fogyott. A pincérnél a biztosítékot azzal vertük ki végül, hogy kértünk egy pohár nem túl hideg vizet. Tapasztalatom szerint itt el szokott dőlni, hogy milyen nagyvonalú a hely. Ahol ilyenkor unszolják az ásványvizet és látványosan kiakadnak a csapvíz igénylésen, ott már tudom, hogy a számlánál sok jóra nem számíthatok. Sajnos ez itt is bekövetkezett: a borok és a tea közé sikerült eldugni egy libamájas ételt 3500.-Ftért és amikor szóvá tettük, nem kértek elnézést egy szóval sem.
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem volt teltház, így tehát nem foglaltuk el a helyet egy esetleg többet fizető nagy társaság elől. nem mintha abban az esetben helyénvaló lenne az ilyen viselkedés. Kíváncsi lennék, hogy a tulaj tud-e ezekről a piti akciókról. Remélem, hogy nem és hallgatólagosan sem bátorítja az alkalmazottait ilyen húzásokra.