Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dnalow

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző bejegyzésben megindokoltam, hogy az áprilisi választás előtt miért nem lehet igazán komolyan vehető előrejelzést készíteni. Ebben az írásban nem ismétlem meg ezeket az érveket, és nem beszélek részletesen a bizonytalansági tényezőkről sem. Helyette elmondom, hogy - mindezek tudatában - én…..
A gimiben imádtam a tornatanárt. Hótt laza volt, nem szólt be, ha cigizésen kapott, adott a söréből, és az osztálykiránduláson állítólag nagyon megdugta azt a szemüveges irodalom kistanárt, akiről mindenki tudta, hogy a kinyúlt pulcsi alatt embertelen jó testet rejteget. Mindenki mesél hasonlókat a…..
Valószínűleg sokan nem értenek egyet a döntésemmel, hogy ellátogattam Észak-Koreába, mert az utammal a rezsimet támogatom. Őszintén tényleg ezen múlna, hogy Észak-Korea létezhet a mai 21. században? Véleményem szerint, akik veszik a bátorságot az utazáshoz, kíváncsiságból teszik, egyszerűen…..
dnalow 2017.10.31 12:56:30
@CyberPunK: Engem is érdekelne, hogy pl. milyen kérdéseket nem lehet feltenni, illetve mi v olt a házirendben (akár csak pár érdekesség).

Korea engem is érdekelne (mindkettő), de tényleg jó lenne, ha részletesebben írnál.
  Pontosan ma 60 éve született Michael Myers, John Carpenter horror szériájának pszichopatája. Ráadásul közeleg a Halloween is. Ebből az alkalomból nézzük meg, kik a legelvetemültebb gyilkosok a mozivásznon:..
dnalow 2017.10.19 20:54:32
@népszopás: Ez most határozottan mosolyra fakasztott :DDDD
Ugye emlékeznek még a magánnyugdíjpénztárak történetére? Ugyan sokan már elfelejtették őket, ám sokaknak még mindig fájó téma az ott felhalmozott pénz sorsa. És bármilyen meglepő, vannak akik nem tágítottak, és a mai napig magánnyugdíjpénztári tagok maradtak. Korábban már írtam róla, hogy a…..
dnalow 2017.10.12 20:28:13
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Bár trollt zgye elvileg nem etetünk, de most még is érdekelne, hogy miért is?
Kevés sorozatnak várjuk annyira várjuk a visszatérését, mint a Twin Peaksnek. A 90-es évek kultsorozata május 21-én tér vissza a Showtime képernyőjére. (Rögtön 4 epizód elérhető lesz a 18-ból!) Ennek örömére egyre több marketing tartalmat osztanak meg a sorozatról. A fent…..
dnalow 2017.01.14 10:47:25
@Pienaar: +1
Újra megjelentek a középiskolák rangsorai. Mind a HVG, mind a Nők Lapja  kiadott nemrég egy, a magyar középfokú intézményeket rangsoroló kiadványt. A HVG kevesebb adattal és szűkebb területen (a listák szakiskolákat nem tartalmazzák) dolgozott. A Nők Lapja kiadványban többféle lista is készült, de…..
„Hit és kétkedés arányait meglelni, kötöttségben a szabadságot, lázadásban a rendet, szabadságban a hitet, azt, amire szabadok volnánk - - - - gondolhattam volna az elején, hogy nem tudom befejezni (a mondatot). Vagy nincs ilyen arány, kushadás vagy hőbörgés csak? Idő nincs, az a baj. Minden…..
dnalow 2016.07.14 21:18:17
@jose maria padilla: Te már csak tudod...