Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megapull

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Azt hitted, gyors vagy? 2015.03.15 17:53:24
Unlimited Hydroplane. Nem hangzik rosszul, hiszen ami tartalmazza az Unlimited-szót, az valószínűleg csak valami olyan lehet, amihez épeszű ember hozzá sem szagol. A H1 Unlimited az APBA (American Power Boat Association) királykategóriája. És mint olyan, meglehetősen gyors. Annyira, hogy…..
megapull 2015.03.16 15:10:13
www.youtube.com/watch?v=qI0ve18j0TQ

emitt látható ahogy két állat egy muscletruckkal leautózik párszáz mérföldet, kiszedik a motort belőle az éjszaka folyamán, majd speedboatot építenek belőle, hogy másnap visszaszerelhessék a motort a kocsiba. esőben.
Akár lesifotókon, akár filmposztereken, mindig retusálták a testem különböző pontjait, mondta Keira Knightley, akinek látszólag elege lett az egészből, ezért csak úgy engedélyezte a legújabb - egy félmeztelen képet is tartalmazó - fotósorozat elkészültét, hogy ha semmit nem…..
megapull 2014.11.08 12:14:01
Előbb a rossz hír: ha erre a linkre kattintasz, akkor ez a dallam legalább egy napig nem megy majd ki a fejedből. Most pedig a jó: az Alien 35. évfordulós vetítéssorozatát övező érdeklődést látva fellelkesült Pannónia Entertainment ismét a horrorrajongók kedvében jár majd, ugyanis október végén…..
A hét kiemelt bemutatója (The Expendables - A feláldozhatók 3.) megbukott, egy régóta megfilmesítésre váró ifjúsági regényről (Az emlékek őre) kiderült, hogy kár volt az erőfeszítésekért, egy alacsony költségvetésű és még alacsonyabb Rotten Tomatoes-értékeléssel bíró…..
aeon flux kritika: lucy (2014) 2014.08.04 16:10:00
Lucy (Scarlett Johnasson) nem túl okos csaj, különben tajvani kiruccanása nem úgy végződne, hogy a hasába vart tasakkal épp nemzetközi drogcsempészetre készülne, ám mielőtt ez bekövetkezhetne, egy erőszakos esemény hatására a szer felolvad benne, és ahelyett hogy rövid úton…..
Sok rajongó panaszkodik napjaink Forma-1-es autóinak hangja miatt. Joggal teszik ezt, hiszen az élmény legalább felét – ha nem többet – az agresszív sivítás adja. Aki még nem hallotta élőben, az nem biztos, hogy érti, mert tipikusan arról a hatásról van szó, amit nem is annyira…..
megapull 2014.07.31 17:41:38
Nos, Ben Affleck Batmanje ezen az új képen sem tűnik sokkal vidámabbnak. Persze, tegye fel a kezét az, aki látott már boldog Batmant. ..
megapull 2014.07.25 15:06:06
aeon flux fifa westeros cup 2014.07.12 21:20:00
Én nem vagyok foci-, meg úgy általában sportrajongó, de az Eb-k és a vébék eseményeit úgy-ahogy követni szoktam. Amióta Seamanék kiöregedtek, a kedvenc csapatom helyét a második-harmadik, számomra kedves nemzeti válogatott vette át: szívem szerint a mai és a holnapi meccset…..
megapull 2014.07.13 13:54:55
Nos, úgy tűnik, mégsem tudjuk meg, hogy húz el Adrien Brody és Alice Braga arról a kurva bolygóról, ugyanis a Fox úgy döntött, hogy nulláról kezdi újra a Ragadozó-szériát. De mielőtt elkezdenétek fújolni: a projekttel nem mást bízták meg, mint Shane Blacket, akit elsősorban…..
megapull 2014.06.25 11:35:33
@lisztes: Vagy schwarzenegger összehaverkodik az első részben kinyírt predator néger fiával, de az a film első harmadában lefekszik arnold nőjével, és a következő párbeszéd játszódik le:

- fej vagy gyomor?
- kekkekekekekekkekekekekekeke
Sylvester Stallone és díszes kompániájának egy része tankháton gurult be tegnap a Cannes-i vörös szőnyeg szélére. A tökösnek szánt promóciós húzás csak a kezdet volt, később Sly azt is megmutatta, hogy mire is jó a rendszeres Botox-kezelés. A sajtó előtt pózoló egykori…..
Belsőség Néniautó 2014.04.13 07:07:29
Végül vettem egy Bogarat. Volkswagen. Folkszi. De hogy a harminc éves BMW 518i és a húszéves (tizennyolc) Fiat Ulysse mellé mi a francnak kellett egy negyvehárom éves Bogárhátú? Főleg, hogy a közlekedésre javarészt kerékpárt használok? Kellett és kész. Azóta vágytam rá, hogy…..
Április 16.20.00DoQ Channel. Támadunk! ..
Louisiana, 1995. január 3. Egy leégett tarló határában a helyi farmer és fia egy fa törzséhez kötözött meztelen női holttestre lelnek, fején agancsok, hátán különös szimbólum. A kiérkező nyomozók értékes időt nem vesztegetve azonnal munkához látnak, hogy kiderítsék a halott személyazonosságát, és…..
IDDQD Heti retro: Fallout 2013.09.11 07:41:25
Nnna. Akkor Fallout. Ideje volt már. A múltkori kegyetlen szavazáson magasan nyert, az olvasók fele erre szavazott (a Planescape 19, a Baldur's Gate 31 százalékot kapott), szóval jöjjön minden idők egyik legnépszerűbb szerepjátékának története. Rögtön egy saját sztorival kezdem:…..
Kedves olvasók, Stöki egyéb irányú teendői miatt a héten megint alibi van, viszont cserébe igyekszem megint valami olyat megragadni, ami beindítja a nosztalgiázást. Összeszedtem pár dolgot, amik régen szerves részét alkották a játékidőnek, de mára szinte teljesen kivesztek -…..