Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T.o.m.i.

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MLM Fórum Enigro - olvasói levél 2009.12.19 12:55:00
 Egy, talán még nem annyira közismert MLM cég, az Enigro kritikáját fogalmazta meg Zoli az alábbi olvasói levélben.A cég holnapja a http://www.enigro.hu címen érhető el.      Nem értem miért akarják az emberek minden áron ismeretleneknek adni…..
T.o.m.i. 2010.10.20 00:48:27
Sziasztok!

Engem is hetek óta nyaggatnak hogy hallgassam meg ezt az előadást, mert ilyen meg olyan szuper lehetőség. Én mindig kétkedve fogadom az ilyeneket (rossz alany vagyok az agymosásra),de próba szerencse adtam egy esélyt anno a sciennet-nek, előtte a brokernet-nek. Mindkettőnél úgy éreztem mintha szektások vennének körbe mosott agyakkal. Ködösítés hegyek, kitérő válaszok sora... Biztos valakinek bejött én ezt elismerem csak azt nem közlik sehol, hogy ez az összes regisztráltnak egy nagyon kicsi része, ahogy az életben is van pl. ha csinálsz egy vállalkozást.

Én azt nem értem, hogy oké nem átverés, de akkor miért van szükség arra a sok semmitmondó tényadatok nélküli dumára amit egy értelmes, kevéssé befolyásolható ember pillanatok alatt átlát, hogy csak ködölés.
(Mézes madzag: különböző szinteknél mit fogsz kapni részvény óra autó... unalmas sokadszor) Miért nem mondják azt, hogy figyelj ebbe ennyit és ennyit be kell fektetned, sokat melózni vele és akkor lehet belőle hasznod x éven belül... sokkal tisztább lenne.

Nekem adnak a szavamra az ismerőseim és hálát adok az égnek hogy anno a sciennet-be is csak termékpartnerként regisztráltam így "csak" 40000-et buktam (utalványos fizetésnél ami már nem jött át a végén), - itt elismerem, hogy termékpartnerként megérte belépni, tényleg növelte a forgalmat - de kíváncsi vagyok, hogy az ismerősöm akinek az ismerősei és önmaga is milliókat tettek bele a rendszerbe és forgatták azt, a végén mikor mindent zároltak, hogy számolt el magával és másokkal a mesés üzlet varázsa és minden pénzük elvesztésekor... Én nem szeretnék soha ilyen helyzetbe kerülni...
Ja és ne írjátok, hogy azt várom, hogy az ölembe hulljon a pénz, mert több vállalkozásom is van amiben minden nap keményen meg kell dolgozni azért, hogy sikeres legyen, szóval munkabírásban és akarásban nincs hiány csak valahogy nem hiszek a mesékben és nagyon zavar, hogy évről évre mindig a jólelkű hiszékeny embereket megvezetik (minden következmény nélkül) valami fantasztikus lehetőséggel...