Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bambanyuszi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
12 hónappal ezelôtt készítettem pár posztot, hogy milyen ne legyen egy férfi elsô levele. Felsoroltam pár elrettentô vagy nevetséges példát és megpróbáltam rámutatni, hogy miért gáz. Nem akartam és tudtam megváltani a világot, amit az is jelez, hogy a most készített csalogató…..
bambanyuszi 2008.10.03 19:19:49
Pók! Ez utolérhetetlen volt.:)Novellákat kellene írnod.

Csak megjegyzem, hogy Mókus megnyilvánulása teljesen természetes. Ne bántsátok érte. Tulajdonképpen segélykiáltás, ami naponta szakad ki temérdek nőtársából szerte a világon: Miért nem találok egy NORMÁLIS pasit?

Legtöbbször azonban ez torzitás és eredetileg csak a következőről van szó: miért nem néz rám senki?

Holott abban az esetben, ha ez a dolog általánossá válik, akkor egy olyan jelenségről van szó, amiben az egyetlen állandó tényező Ő maga. Viszont ha ezt feltételezzük, akkor az okokat benne kell keresni.

Elképzelhető, hogy nem vonzó a másik nem számára mivel nincsenek értékei (amit nem hiszek) vagy nem észrevehetőek felületes szemlélő számára, esetleg valamely igen szembetűnő ellenszenves tulajdonsága minden férfit elriaszt attól, hogy megkísérelje felfedezni.

Hiszen ha nem így lenne, akkor legtöbb pasi hevesen udvarolna neki a könyvtárban, metrón, baráti társaságban, sportrendezvényen, iskolai összejövetelen, munkahelyen stb..., neki pedig nem lenne más dolga, csak válogatni és nagy valószínűséggel találna köztük olyat, aki megfelelő számára.

Biztos vagyok abban, hogy a férfiak egy része neveltetése, vélt vagy valós státusza, mentális szintje stb.. miatt nem képes vagy nem hajlandó olyan formában viszonyulni a másik nemhez, ahogy ők szeretnék, de abban is, hogy elég nagy számban élnek a földön normális férfiak (értsd: művelt, vicces, jóképű, tapintatos, gyengéd stb.. /igény szerint, kinek mi/), akik megfelelnek az egyéni kritériumoknak.

Gondolom rájuk viszonylag gyorsan lecsapnak azok a nők, akik rendelkeznek a csábításhoz megfelelő potenciállal és ha nekik az a férfi megfelel, akkor úgy vigyáznak rá, mint az Egyesült Államok aranykészletére.:)

Remélhetőleg Mókus (és a hasonló problémákkal küzdők)egyszer megtalálják a "saját emberüket" és nem kell a neten jelentkező "igazira" várniuk tovább..

Lehet, hogy a férfi-nő "egyetnemértést" ez a blog sem fogja megoldani.:)

Szép napot mindenkinek!
A Homár már hallott olyanról, amikor a rendőrség egy néhány hónappal korábban befizetett bírságot próbált börtönnel fenyegtve újra behajtani (fogalmuk sincs, mi van), de ez azért viccesebb. Helgához ugyanis reggel 5-kor csengetett be két kolléga, hogy akkor most mehet letölteni…..