Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papaverin

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A trombózissal küzdő betegek elsődleges gondja a megfelelő étrend kialakítása. Hogy miért, ennek magyarázatát kezdjük az elején! (Előre szólunk, az illusztrációkon csupa mértékkel fogyasztható élelmiszer szerepel.) A K-vitamin a véralvadáshoz szükséges egyik fehérje, a…..
papaverin 2012.09.01 11:37:15
@brendex: Hát tényleg hasznos lenne, ha nem volna benne ellentmondás a szövegen belül valamint a szöveg és a táblázat között.
Éspedig: Paradicsom a szövegben kifejezetten csökkenti a Syncumar hatását, a táblázat feltüntet 5mcg/100gramm értéket ugyanannyit mint az almára.
Hiány, hogy a paprika (gondolom zöldpaprika) a táblázatban nem szerepel, a szövegben viszont mérsékelten is és kifejezetten is csökkenti a Syncumar hatását.
A répafélék a szövegben mérsékelten csökkentik a Syncumar hatását ugyanakkor a táblázat ordítóan magas 650mcg/100gramm értéket ad meg.
No, ennyit a jószándékú felületességről és a lektorálás hiányáról.
Fizimiska árfolyamot rögzített volna, amikor váratlanul kiderült a bankban, hogy lakására a Magyar Telekom végrehajtási joga került, még 2007 októberében. Történt ez annak ellenére, hogy akkor már több mint fél éve az övé volt az ingatlan, a tartozás pedig az előző tulajé…..
papaverin 2012.06.05 22:52:05
@ColT: "Az a dolga, hogy üldözze a bűnt, a jogszabálysértést, bárki követte is el azt"

Papíron. Aztán a valóság...

Hát, dolgoztam egy ideig közigazgatásban, az a tapasztalatom, hogy az ügyészi vizsgálattól úgy elsőre be vannak szarva. Ha csak nincs személyi összefonódás, akkor összekapják magukat és átmennek normálisba.
Rodiel nyolcszázadik beküldésében ellát bennünket egy rejtvénnyel, utóiratban pedig kíméletes bánásmódot kér magának.Anyám épp kedvenc sorozatát, a Monk-ot nézi. A legénybúcsúi meghívás kapcsán elhangzik: "Legyen ott vagy legyen négyzet!" - gondolom a "Be…..