Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andras76

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gasztrovaddisznók Borssó Bisztró 2011.08.03 16:43:00
A legutóbbi őrületünk a viszonylag kedvező árú déli menüt adó, de különlegesebb helyek felkeresése. Most a Borssó Bisztró került sorra, amely a Kálvin térhez közel egy kis utcában található. Kiülős része is van, mi ezt választottuk. Van varázsa kinnt ülni az…..
A hely a Nyugati pályaudvar környékén van, ami úgy tűnik, valami komoly galaktikus gasztrogócpont. Ismeretes még Crazy caféként is, valójában ez egy pub és egy étterem elszeparálva, közös bejárattal. Sőt maga az étterem is négy különböző stílusú berendezés, van…..
Itt az influenzaszezon, így megfogyatkozott csapattal vettük célba a következő éttermet. Közvetlenül a Fővám tér melletti utcában egy (szerintem) olcsó neonreklám jelzi a lejáratot ebbe a szuterén kialakítású étterembe. Az első pozitívum a nagyon hangulatos kialakítású…..
Oké, nem mai csirke, talán a legrégebbi a kategóriájában Magyarországon, de azért még hátha van valaki, aki nem volt itt. És ha a legrégebbi is, nagyon jól megcsinálták anno 1996-ban. Már a bejárat hangulatosra sikerült, pedig lovagkori hangulatot csempészni a…..
Egyik nagy szerelmem a steak, abból is a marhából készült. Ez aztán igazi étel! Hús, aminek íze, anyaga és valami különös varázsa van. Önmagában is megállja a helyét, de ha ehhez köretként kínálják még a párolt zöldségeket is, az különösképpen vonzóvá…..
Gasztrovaddisznók Bock Bisztró 2010.11.14 19:56:00
Mint a legtöbb belvárosi helynél, autóval itt sem könnyű parkolni, de az autót más okból is érdemes inkább otthon hagyni. A név sokat sejtet, a borok kedvelőinek a Bock név már eleve eldönti, itt ma nem sörözés lesz…Akinek a név második tagja – Bisztró –…..