Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haissdora

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Mindig az jön, amire nem is gondolsz  ! " (leon a proli)..
haissdora 2014.01.14 11:47:30
.
Hetfon szerencsere mindenki egeszseges volt. ugyhogy a reggeli rutin utan egyutt indultunk a bölcsibe. Lily atvette a benti cipojet es ment is be a terembe ahol Christe mar varta is. Lilynél eltört a mécses:( de elköszöntünk Tőle és mondtam hogy anya siet érte munka után. Mire kiertünk a…..
Sajnos Lily beteg lett:( de meg igy sosem...csak nez maga ele aztan rahajtja a fejet a mellkasomra es piheg es piheg...:( Laztol lazig elunk most...39,6 eddig a legdurvabb, de folyamatosan 39 folott van:( Csak ugy izzik a kis teste:( Hetfo reggel mondom Balazsnak hogy olyan meleg ez a gyerek. Hozza…..
Doritol kaptam egy dijat, kerdezos dijat, amit tovabb is kene adnom, de remelem senki sem sertodik meg ha nem adom tovabb...valaszolni viszont szeretnek Dorinak, Nektek, Lilynek:) "Gyermekként álmodtam - avagy mire vágytál a leginkább kisgyermekként?" Ami hirtelen eszembe jutott az nem…..
Minden elismeresem az ejszakazo anyukake es ezt most a legkomolyabban mondom!!! Kedd...szuper napunk volt, Lily mindketszer nagyokat aludt aztan jatszoter es apa hivott mar fel 5kor hogy elindult, ugyan nem haza hanem biciklit venni de hogy jon a jatszoterre es mostmar mindig hamarabb fog hazaerni,…..
6-12 hónap között- ha a gyerek elalszik végre, akkor a kurva postás csenget. De 2x!!-a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis,és a vízszolgáltatás előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel.- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki…..
haissdora 2013.02.19 06:05:26
Our life in California LILY MÁSZIK 2013.02.10 18:09:42
Lily maszik:) Lily maszik:) Lily maszik:) Lily maszik:) Lily maszik:) Lily maszik:) Lily maszik:) Lily maszik:) Lily maszik:) Lily maszik:) Lily maszik:) Holnap teszek fel videot:) Csuhajja:) Tegnap elott mar tett per tempot de tegnap mondtam neki hogy gyere ide anyahoz es odamaszott…..
Be kell vallanom toredelmesen, hogy eddig csak pillaztam hogy mi az a suti suti pogacsa...rakerdezni sem mertem...eloszor Lizeknel olvastam, aztan Dorieknal es ma irta Alex, hogy Oli pogacsat sut ha kell ha nem...irtam neki is hogy ugyab mi az a suti suti pogacsa, mert az en draga, jo edesanyam ezt…..
Mostanaban a napjaink nagyon "elhuzodnak", ami abbol adodik, hogy magadhoz kepest igen keson kelsz. 8kor, fel 9kor, ugyhogy tenyleg kettot alszol egy nap, de nem azert mert olyan jol birod ebren. Tegnap pl. 15:20kor ebredtel a delutani alvasodbol, en meg ugy voltam vele hogy akkor lefekvesig mar…..
Ezt muszaj megosztanom Veled kislanyom...hogy tudd mennyire szereti edesapad edesanyadat:) Apa - Uuu, Petra, holnap lesz az Amerikai pite 3 .... Apa - Basszus, nem fogjuk latni... Anya - Igen Apa - Holnap lesz a szulinapi bulid...ohhhh...Mondjuk le, ugyis lett egy pattanasod:D..
haissdora 2013.01.26 17:39:35
...mert hogy meg mindig nem rendelkezunk ezen okmanyokkal...Taj kartyaja csak akkor lehet ha van lakcim kartyaja, de lakcim kartyat nem akarnak kiallitani neki, sot odaig jutottunk hogy meg csak idopontot sem kapok...:( Napjapan tobbszor beszelek a X. keruleti okmanyirodaval es a Bevandorlasi…..
haissdora 2013.01.10 17:42:20
Eddig nem mertem kavezni, meg nem is ajanlott terhesseg alatt es szoptataskor, pedig en nagyon szeretem a kavet. Egy fajta rituale volt nalam hogy reggel felkelek kave, amolyan rendes, jo fajta fekete kave, tejjel felontve. De mar idejet sem tudom mikor ittam...viszont ma mivel 5kor keltunk, no nem…..
Ma anyukam volt itt nalunk segiteni Lilyt furdetni, tegnap a baratnom volt itt. Mai seta alatt zoldseges volt tervezve, posta es a HADA, hogy apana vegyunk munkas szerkot, mert meg Bagra segiteni es ugye Californiaban kiszelektaltuk a "rossz" ruhainkat es igy "nincs mit" felvennie, ugyhogy Lily es…..
Kb. ennyi a bejegyzes is:) Megint ugy jott ki Lily ujabb foga, hogy en az anyja meg csak eszre sem vettem, bar mondta anyukam, hogy lehet ezert hallom, hogy Lily nyuszog ejszaka, hogy jon a foga, de en felul fogdostam neki, erre ALUL jott ki...ki is bujt...tegnap ugyan be nem kellett hozza menni…..
haissdora 2013.01.04 17:42:40
Nem akartam, mert gondoltam minek, ugyis fogunk kapni sok helyrol sutiket, mezaskalacsot, zserbot, non plus ultrat...stb...de ugy voltam vele, hogy csak keszitek mar en is vmit. Foleg miutan beszelgettunk Balazs hugaval es mondta o miket keszit, ugyhogy gondoltam vmi egyszerut en is keszitek es nem…..
haissdora 2012.12.23 12:18:40
Komolyan valahogy nem jott nalam ez a karacsonyi hangulat hiaba a karacsonyi zene, hiaba a karacsonyi suti...csak nem jott, de ma hogy Balazs itthon volt egyszer csak ereztem es olyan jo volt. Raadasul volt szerencsenk ma egyutt ebedelni, meghivott egy olasz etterembe. Jajj de jo volt, pedig nem…..
Annyi mindent szeretnek irni, mert annyi minden van amitol lehetne irni...nagyon sok apro dolog amit jo lenne ha le tudnek irni, mert elfelejtem es csak az adott pillanatban jut eszembe, hogy hopp elfelejtettem ezt is leirni... Szoval, az hogy anya nagyon szeret Teged az nem is ketseg kislanyom:)…..
Our life in California Viz 2012.10.17 13:04:49
Gondoltam egyet es mivel Lily ma 2 hete kap mar szilard etelt is es a barack, alma kombo nagyon izlett neki tegnap igy ma ugy dontottem csinalok neki jo sokat..1 alma es 1 barack, de csak en gondoltam hogy jo sok,mert o siman megette...aztan beszeltem elotte epp Liviaval(9 honapos Beno anyukaja) es…..
Vasarnap megprobaltuk a barackot. Apa paszirozta, istenien nezett ki:) Lily ette is de nem nagy kedvvel csak ugy hogy jo megeszem ha ma ez van:) Ugyhogy egy fel barackot evett meg aztan szopiztunk es meg pici tapszert is evett. Ma is barackot kap es holnap is. Aztan szerintem repazunk:) meg a…..
Anya mar regota szeretett volna bemenni a munkahelyere velem egyutt hogy jol megmutogasson mindenkinek. De csak halogatta...magaban sem volt biztos es bennem sem, hogy tuleljuk mi ezt egyutt, pedig lassan 20 hetes vagyok es ha eddig kibirtam anyat akkor ezt az utat is ki fogjuk. :) Ugyhogy anya…..
haissdora 2012.10.17 18:58:39