Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SabSpy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat évig voltam vegetáriánus, és másfél éve ismét eszem húst, ráadásul minden nap. A keresztlányom meg újévi fogadalomból vegán lett, állatvédelmi okokból. Nagyon támogatom a lépését, bár én épp most fejeztem be a vajban sütött baconos omlettemet rukkolával, avokádóval, edami sajttal és mascarpone…..
SabSpy 2018.01.31 11:51:36
@Muad\\\'Dib: Igen ebben egyet értek veled, hogy a másik oldal is ugyan olyan vagdalkozó és szenya tud lenni.
SabSpy 2018.01.31 11:55:58
@_B_: Az a vicces, hogy valóban a hústól és állati zsíroktól leszel a dagi, ami nem hagyja hogy a véráramból megfelelő gyorsasággal távozzon a szénhidrát ;) Javaslom egy komolyabb orvosi segédlet elolvasását, mielőtt másokat sötétezel le.
Az igazi vegánok B12 kivételével mást nem visznek be (amit mint már irtam te is ugy veszel magadhoz a beleszúrják a marhába) Ha nagyon ki akarnám fordítani, akkor te is ugyan azt az ipart támogatod
SabSpy 2018.01.31 14:01:49
@Thomas Dantes: Köszönöm a kedves szavakat :) én pl vegetáriánus vagyok, nem eszem hust mert nem szeretem, mégis teljesen jól megvagyok, nem lételem a hús, ezt nem tudom melyik ovos barátod mondta. sőt nagyon érdekes hogy mióta nem eeszem húst beteg sem voltam. soha. még egy szaros megfázás sem.
sokan a vegákat/vegánokat tartják, hogy a gyógyszeripart milyen jól fenntartják és támogatják, de hát ti is :) én ellenben orvosnál utoljára az éves vizsgálaton voltam, ahol ugye kiderült hogy továbbra is minden a legnagyobb rendben.
rengeteget olvastma a témában, mert szerintem egy érdekes és nagyon megosztó dolog. mivel még azért gyerekcipőben jár az egész, az ilyen betokosodott faszokhoz,mint te, semmi más nem jut el csak az hogy "A HÚS SZAR, A TEJ SZAR, A TOJÁS SZAR, VÉDJÜK AZ ÁLLATOKAT, AZ ÁLLAT FONTOSABB MINT AZ EMBER" gondolom te ennyit láthatsz. (ha tévedek akkor elnézésed kérem)

Az hogy a krumplit hogy eszed meg a rizst, az nem jelenti hogy természetes táplálék lenne. én kifejtettem, hogy én hogyan kezelem azt hogy valami természetes tápláléka egy élőlények. (az én fogalom táramban ez azt jelenti, hogy a természetben előforduló formájában fogyasztható)

illetve felivlágosítanálak, hogy attól hogy mindenkit lehülyézel az oldalon te még nem leszel okos :'D
Régóta meg kellett volna születnie ennek a leírásnak, de végre itt van, és aki még bizonytalan, vagy nem használta, végig követheti, miként működik az internetes utasfelvétel a wizznél.  Frissítés: Az online utasfelvétel formailag már nem így néz ki, de szerencsére nem lett…..