Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lagunadci

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyobbat szívhat a Fidesz a devizahiteles balhéval, mint a stadionépítéssel, kitiltási botránnyal, vasárnapi boltbezárással és mindenféle szarsággal együtt. Az egész sztori összességében annyira nevetséges és abszurd, hogy kitalálni sem lehetne jobbat. Behergelték a népet,…..
Lagunadci 2015.05.09 10:54:52
@István Tamasi:
Nem érted a lényegét a dolognak, de nme baj így van ez általában az agymosott fideszesekkel.
Nem megyek bele nagy elemzésekbe, mert valószínű nem értenéd meg úgysem.
Nekem is volt egy kis devizahitelem. A baj nem azzal van, hogy vissza kell fizetni, hanem azzal, hogy ezek a deviza alapú hitelek sosem láttak devizát. Ft-ban adták a pénzt forintban törleszted, csak matematika és pénzlenyúlás. Nincs refinanszírozás, ami miatt érdekes lenne az árfolyam. A 150 Ft-on felvett és most 260 Ft körül törlesztett hiteleknél az a 100-110 Ft mind a bankok és közvetve a politikusaink haszna. ilyen egyszerű az egész, ezért nem érdeke a kormánynak ezt helyre tenni.
Embertelen nézettséget produkál az RTL tehetségkutatója, a legutóbbi adást 2,8 millió néző látta, ami nagyon jó adat, ennél jobbat az elmúlt öt évben csak egy Csillag születik adás produkált. Nem csoda tehát, hogy a tévénél úgy döntöttek, addig nyúzzák a rókát, míg…..