Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bubu803

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naponta több. mint 100 levelet kapunk tőletek, amik főleg játékkal kapcsolatos kérdések javaslatok, hibák. A levelek többsége kedves hangvételű, de akadnak igazi... khm hogyismondjam... megmondó levelek is.Örömmel tölt el bennünket, hogy növekszik a játék rajongótábora, bár…..
Reméljük mindenkinek jól telt a karácsony, sok-sok beigli és hal esett áldozatul az ünnepi asztalnál.Nálunk javítással teltek az ünnepek. Biztosan észrevettétek, hogy ismét költöztünk, ezért tegnap átmenetileg lezártuk a játékot. A kezdeti döcögés után aztán mostanra…..
Bárki, akinek tallérokkal gondja volt, az próbálja most beírni a kódot, el fogja fogadni a rendszer. Elnézést a késésért, mostantól azonnal jóváíródnak a vásárlások.A héten a kommentkek között segítséget kértünk és kaptunk is tőletek a hibák felderítéséhez.…..
Mostanában úgy tűnik, hogy csak gyorshírekre telik.Tegnap este két újdonság is bekerült a játékba: Bikát és gránátalmát is lehet vásárolni. A bolt újdonságait töltődés közben szoktuk reklámozni, de most ez elmaradt. Az ok nagyon prózai: az elkészült reklámgrafikában…..
bubu803 2010.10.26 23:45:30