Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nicole76

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember azt gondolja, hogy ő biztosan máshogyan reagálna, mint a többi ember, amikor meghallja a diagnózist. Vagy azt gondolja, hogy ez az ő szerettével nem történhet meg. Aztán jön a pofon.  Előző bejegyzésemben írtam az előzmény-betegségről, a Crohn-ról. Most átugrok megint napokat, amikor már…..
nicole76 2019.12.20 08:53:36
@Látens Inszinuáció: Szívből kívánom, hogy meggyógyuljon,javaslom,hogy vegye fel a kapcsolatot a Tűzmadár Alapítvánnyal, fognak segíteni.
Demográfiai adataink évtizedek óta aggasztóak és javulás a fasorban sincs… Persze okai bőven akadnak. Most kedves régi és új miniszterelnökünk megkérdezné a nőket, hogy ugyan mire is lenne szükségük a nagyobb gyermekáldási kedvhez. Persze a kisördög megszólal bennem, hogy e látszat gesztus mögött…..
nicole76 2018.05.08 14:22:50
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: hát ha magad definiálod normális emberként,akkor örömmel vállalom hogy elmebeteg liberó vagyok és nem akarok ide szaporodni..ebbe az országba amúgy is nagyrészt azok szaporodnak,akik jól érzik magukat a langyos szarba,úgyhogy hajrá!Nem baj,hogy összedőlnek a kórházak,az oktatás meg nem versenyképes,jó lesz ez a kis rabszolgáitoknak
Egy testben, leküzdhetetlenül, megtelepszik egy másik. És senki sincs ott, ebben az egyszerre kettős és különös térben, hogy jelzést adjon róla."Megtörténik, pedig nem értem" vagy: "Elgondolni se tudom, de megesett". - Az anyaság lehetetlen szillogizmusa. (Julia…..
nicole76 2010.10.19 17:29:59
@dark messiah:

Teljesen egyetértek veled, fel kéne fogni végre a sok agyatlan p....nak, hogy nagyon sok embernek elege van a az idióta, zajos, neveletlen, agresszív, hiperaktív kics mocskokból. Ha lennének gyerekmentes helyek, biztos oda járnék. Annak kellene adókedvezményt adni, aki nem csinál gyereket.