Regisztráció Blogot indítok
Adatok
éniskócos

60 bejegyzést írt és 399 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdés a legutóbbi poszt kapcsán merült fel, de nem először, sokan és sokszor utaltak már arra, hogy mekkora a különbség a legitim kapcsolatban élő ember és a szerető "értéke" között, noha számomra kicsit homályos, miféle mértékegységben lehetne kifejezni ezt az…..
éniskócos 2013.04.17 11:57:02
@skarlát betű: már el is felejtettem, mennyire hasonlóan gondolkodunk egy csomó dologról :) most pl erről az érzelmi hullámzásról.
éniskócos 2013.04.17 12:04:10
@neoteny: nos igen, a ha van sapka, ha nincs sapka előfordul :) szerencsére mostanában már észreveszem és igyekszem pontosítani, hogy melyik eset pontosan mit takar. az ördög mindig a részletekben van...
és úgy tűnik, ez a szeretősdi nálunk jól működik. és nem vagyok hajlandó holmi elvek és a moralitás miatt változtatni rajta :)
éniskócos 2013.04.17 12:09:35
@pilar ternera: szerintem azon is múlik, hogy az éppen érzelmileg háttérben lévővel simán nincs semmi különös, vagy feszültség van. ebben az utóbbi esetben nálam legalábbis nem működik az érzelmi áttétel, míg az előző esetben igen. ha feldobódott vagyok a szerelmes hangulattól, akkor a férjjel is szívesen vagyok együtt.
hát bezárom ezt is...nem, mintha nem történne semmi. ó, dehogynem. legújabb nagy projektem kivitelezését biztosan sokan olvasnátok nyálcsorgatva. de okafogyottá vált a dolog. ha vannak ketten is, akikkel megoszthatom legtitkosabb gondolataimat, akkor bizony nem feszít a közlési vágy,…..
éniskócos 2011.10.14 14:18:03
@aJeti: vajon hogyan csókol egy szőrös...?

egyébként meg olyan kedves tőletek ez a búcsúzkodás :) minden jót nektek is!
5. nekifutás a helyzet 2011.09.19 09:06:00
napról napra változik. pontosabban az én érzeseim, gondolataim, hangulataim.aszongya dilidoki, hogy próbáljuk nem belehergelni egymást olyasmibe, amit valójában nem akarunk. mondja ezt azután, hogy közli velem, hogy bárhogyan vizsgálgatja magát, nem tud most olyan dolgot mondani, amire…..
5. nekifutás törékeny egyensúly 2011.09.13 13:22:14
valami mindig kimozdítja. elég egy szó, egy dal...most éppen megpusztulok, olyan szerelmes vagyok. és mantrázom, hogy nem lehet...ő is mantrázik, hogy nem lehet...hát így vagyunk...
éniskócos 2011.09.19 08:51:44
@kozgaztanar: nehéz, na... próbáljuk nem belehergelni egymást olyasmibe, amit igazából nem akarunk. csak hát éppen olyan hergelős gondolataink, érzéseink vannak...
5. nekifutás bűnjelek 2011.09.12 08:18:00
bűnjel1: szólt, hogy nem tudott borotválkozni, de erre azért nem számítottam... mint aki sündisznóval hált... a combom belső fele tenyérnyi foltban vörös, duzzadt, szinte sebes. megoldás: popsikenőcs, nem mutogatom magam hiányos öltözetben, másnap reggelre már elfogadhatóan néz…..
éniskócos 2011.09.13 13:20:29
@barbieds: most örüljek, vagy bosszankodjak, hogy csak most állt elő? :)

bevallom, én eléggé be voltam szarva a bűnjelek miatt :)
A mai vendégposztot valójában két embernek köszönhetjük.   Elsősorban persze a szerzőnek, barbieds-nek: az ő blogját biztos sokan olvassátok titokban (én is), áttételesen viszont legutóbbi kedvenc provokátorunknak, Krapulax7-nek, aki mindenkit kiosztott, aki csak élt és…..
Szexofon blogja Alszol? 2011.08.24 06:52:00
.. kérdezte az éjszaka kezdetén. Ki tudja, talán félórája - talán csak tíz perce ült el a csend a sötétben. Nehéz és zsúfolt napon voltunk túl. Kevés idő jutott egymás társaságra. Enikőék már bealudtak a hálóban. Mi - szokásunkhoz híven - a nappaliban kinyitott ágyban…..
A legtöbb ember (férfi) számára a kapcsolatból való kilépés elleni legnagyobb érv a gyerek, gyerekek léte. A nő attól a pillanattól kezdve, hogy teherbe esett, egyfajta hatalmi pozícióba kerül. Persze nem minden pasira van ez egyformán hatással, léteznek olyanok, akiket…..
éniskócos 2011.09.01 11:27:09
előbb írtam meg a posztomat, mint ahogy idejöttem, de szépen összecsengenek :)

@Szexofon: mintha nálam írtad volna már ezt le nagyvonalakban :) és mélyen átérzem a dilemmát. igenis, azok a felsorolt dolgok mind hozzátartoznak egy váláshoz. és hatványozottan igaz ez akkor, akkor, amikor mindkét fél házas. azt hiszem ez valahogy úgy működik, hogy előbb-utóbb valamelyik serpenyőben több minden összegyűlik... és akkor lép az ember. válik. vagy szakít. de akkor még mindig kérdéses, hogy a másik fél serpenyője éppen hogy áll...
5. nekifutás szédület 2011.09.01 09:07:00
mázlisták vagyunk mostanában. most elsősorban a gyakoriságra gondolok. de amúgy is. mostanra eljutottunk abba a fázisba, hogy félretettünk minden kételyt. szeretjük egymást és ezt a legkevésbé sem szégyelljük bevallani. újra és újra felmerül, hogy milyen jó lenne együtt. de…..
5. nekifutás 2:1 2011.08.23 20:04:06
dilidoki javára a férjjel szemben a 3 nap alatt...azt hiszem, ezt nem nagyon kell ragoznom. langyos nyári éjszakákon a szabad ég alatt, padon, asztalon, napozóágyon. mindezt úgy, hogy egy pillanatig sem fenyegetett a lebukás. nagyon megy ez már nekünk. ha dilidoki nem olyan óvatos,…..
éniskócos 2011.08.24 17:31:47
@barbieds: talán a határok próbálgatása... de ezt konkrétan még nem kérdeztem meg tőle, akkor, amikor mondta, nem jött ki rá a lépés, aztán megfeledkeztünk róla. de ha megtudom, megmondom :)
megjegyzem, ilyen kérdéseket én is bőven tehetnék fel neked :D
egyébként mindig lépünk egyet előre a szexben. mostanra kezdem tényleg azt gondolni, hogy perverzió nem létezik, legfeljebb olyan dolgok, amiket én nem szeretnék kipróbálni. egyelőre :) de szépen lépegetjük át a saját korábbi korlátainkat...
éniskócos 2011.09.01 08:57:20
@Jilley: nem volt ez mindig így és most sincs... de valóban, pont ez a kapcsolat tanított meg arra is, hogy élvezzem az életet. ha lehet, akkor minden pillanatát. de legalábbis minél többet :)

@barbieds: @α Ursae Minoris: @Lars.Lares: ami a férj után következést illeti: több lépcsős dolog volt ez. mindjárt az elején annak megemésztése, hogy egyikünk részéről sincs kizárólagosság.neki ez helyből könnyebben ment. aztán az az izgalmas része, hogy mennyire közel van egyik időpont a másikhoz - ez a tiltott gyümölcs édessége. aztán ezek az időpontok egyre közelebb kerültek egymáshoz és akkor elkezdett izgalmas lenni az, hogy esetleg nagyon közel - ez mondjuk a kíváncsiság és a még ezt is megteszem kérdéskör :)a szendvicses posztban írtam, hogy akkor 10 óra volt közte. ez most le mehetett volna 2-3 órára :)
A szakításról, és annak nehézségeiről írtunk már, sőt, arról is, hogy mennyien nem mondják ki konkrétan, ha szerintük vége. Lehet, hogy csak eltűnnek, vagy lassan leépítik a dolgot, egyre ritkábban jelentkeznek, aztán már nem is. De ez elsősorban viszonylag rövid kapcsolatokra…..
éniskócos 2011.08.24 17:40:51
@skarlát betű: azt egy szóval sem állítom, hogy minden gyanún felül állnánk... adtunk okot a gyanakvásra az elején, sőt volt egy kisebb lebukás is. de lesz, ami lesz... az in flagrantit azért szeretném elkerülni...

@barbieds: szerencsés, mert találtam valakit, aki ugyanazt akarja, mint én. de nem is véletlen, mert akkor amikor öszejöttünk, itthon elég szar volt a helyzet (ki gondolta volna... :) ) és szar kapcsolatból elég volt egy. ha ez nem lett volna ilyenné, amilyen, akkor már rég vége lenne... és nálunk az őszínteség az alap. kell hazudnunk éppen eleget máshol...
Úgy látszik, a július a vendégposztok hónapja. Ezúttal Hannawald gondolatait olvashatjátok. Annyit fűznék hozzá mindössze, hogy ezúttal is megtiszteltetésnek veszem a bizalmat, és remélem, a kommentekben a személyeskedés nem kap szerepet.    Nem harcolhatsz azért, akit…..
Kedves Hűtlenek,augusztus folyamán nem leszek olyan helyzetben, hogy új posztokat írhassak. Esetleg néha bejelentkezem, de sokmindenre ne számítsatok. Időközben regisztráltam a Facebook-ra, hogy szavazni azért tudjatok, ha rendkívül elszántak lennétek. Jó nyaralást, noha ez…..
Lehet-e, szabad-e, jó-e szexelni felebaráti szeretetből?  Mindegy, hogy házasságon belül vagy barátok között (illetve természetesen nem mindegy, hiszen a házasságban a felek érezhetik úgy, hogy nekik jár a szex, főképp férfiak szokták így érezni, a barátság azért már…..
5. nekifutás július 2011.08.16 22:42:10
nyaralás. nem a legjobb. mert az tavaly volt. és persze legjobb az csak egyszer van, ugye... de szavam sem lehet, hogy a legjobb még csak egy éve volt és nem húsz...az a baj. hogy kezdek besokallni. volt arra tavaly is indok, hogy miért kell megértőnek lennem és van rá indok az idén…..
5. nekifutás távirányító 2011.06.29 20:31:40
megnyomja a gombot és akkor nekem jó. nagyon. sosem kapcsolja ki, csak hát az időzítést nem lehet végtelenre állítani...vajon 20 év múlva kinek az oldalán gondolok majd vissza az életemre?hogy is mondtad, szőrős? ki tudja, tudnék-e bevásárolni dilidokival. vagy takarítani. meg…..
5. nekifutás szendvics 2011.06.11 18:25:45
délben szerető. este férj. reggel szerető. mocskos kurva. ja. de mocskosul élveztem. és ezzel azért egyik alkalommal sem voltam egyedül :) szóval, jól van ez így...
My secret Tolongó tömeg... 2011.05.10 15:31:43
...jelentkezik, mindegyik akarja azt a meghirdetett állást.Ma kaptam egy visszajelzést egyik meghirdetett állással kapcsolatosan. Elnézést kérnek, amiért még nem reagáltak vissza, de egy hét alatt 1906 db önéletrajzot kaptak, feldolgozásra sincs kapacitásuk, nem hogy azt…..
éniskócos 2011.05.12 11:41:59
A férjem blogja Igen... 2011.05.11 16:31:00
...mindenkinek igaza van, aki azt mondja, hogy szemtelenség elkezdeni mesélni valami, aztán csöndben maradni, miközben az olvasók, ha nincsenek is túl sokan, de kíváncsiak a folytatásra. Mea culpa, mea maxima culpa.És mi a folytatás? Oda csatolnék vissza, hogy pár héttel ezelőtt…..
éniskócos 2011.05.12 09:17:50
A hivatásos szexterapeutákat csak filmekből és könyvekből ismerem. Nem tudom, mennyire hatékonyak, meglehetősen szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. A szexről beszélni is kell - és ez a poszt egyik központi mondanivalója -, de a puszta duma nem elég. Márpedig a hivatásos…..
éniskócos 2011.05.10 11:16:16
.
A tartós szeretői kapcsolat kicsit olyan, mint a házasság - bizonyos tekintetben. Hiszen nem csak egy emberrel kerülünk "kapcsolatba", hanem az ő világával is. Többek között a családját is mélyrehatóan fogjuk ismerni. Amennyiben nem a lebukás és a robbantás a dolgok…..
éniskócos 2011.05.06 10:29:11
@TBal: az a valaki 30 éve a barátom :) és neki elég volt két tétova mondatom ahhoz, hogy összerakja a történteket. azóta ő fegyelmez bennünket :)
éniskócos 2011.05.06 13:26:56
@skarlát betű: ami látszik, azt 10 év alatt már mindenki besorolta a (light) flört kategóriába :)
a párjaink viszont nem annyira bírják egymást. semmi különös, egyszerűen nincsenek egy hullámhosszon, sose voltak.
hogy a férjem nem sejt semmit, abban nem vagyok 100%-ig biztos, de a feleség egészen biztosan nem. ennél sokkal kisebb dologért el akart már válni egyszer. náluk aztán tényleg még arra sincs mód, hogy a szeretőmnek picit is engedékenyebb véleménye (nem hogy tette, véleménye!!) legyen ezekről a dolgokról...
és bizony a szeretőnek nagyon megbízható embernek, barátnak! kell lennie, aki nem áll oda a párod elé kitálalni..

@Cica7: ha hazugságokkal traktálta a szeretőjét, akkor az nem baráti megbeszélés volt...
éniskócos 2011.05.06 14:10:42
@Cica7: ez egy fogas kérdés... mindannyian változunk... és egy-egy krízishelyzet éppenséggel nagy változásokat is tud generálni. ha erre gondolunk, akkor talán épp a te hitetlenséged akadályozza meg, hogy valóban megváltozzon (hiszen úgyis hiába, te úgysem hiszed...) másrészt viszont alapvető személyiségjegyek valóban nem nagyon változnak... te látod őt...
Folytatjuk az eddig két részt megélt sorozatot: ezúttal olyan szeretőkről (vagy inkább jelöltekről) lesz szó, akik a kezdeti lelkesedés után hirtelen vagy fokozatosan leeresztenek, mint a lufi, és előbb vagy utóbb, de nagyrészt csak noszogatás hatására tudatják a partnerrel, hogy…..
éniskócos 2011.05.06 09:02:57
@hussarX: sok boldogságot!
és biztosan nagyon szerelmes vagy éppen, mert nekem furcsa ez a gyermeki naivitás 48 évesen.
22 évvel fiatalabb feleség, kevesebb, mint egy éve ismeritek egymást, éppen terhes stb - ne így legyen, de minden ellenetek szól...
mindenesetre ez megint az a történet, aminek szívesen megnézném a folytatását 5-10-20 év múlva. szeretem ám a tündérmeséket :)
éniskócos 2011.05.06 13:35:58
@22 év: csatlakozom @skarlát betű: .höz. amiket írtunk, azok egyszerűen tapasztalatok, legyen az saját, vagy csak a világból ellesett. de kivételek mindig vannak, így legyen a ti esetetekben is! :)
és nem véletlen, hogy a 48 éves pasiba nem kötöttem bele :) az én szeretőm is 46 és egyszerűen hihetetlen dolgokra képes :D hatvanasokról viszontegyelőre semmilyen tapasztalatom sincs :)
Ki tud bánni a saját érzelmeivel? És ki sejti meg a másik érzéseinek minőségét? Mélységét? Intenzitását? Miközben a férfi igyekszik megmaradni a racionalitás talaján, időnként belehúz, és irracionálisan kezd viselkedni. Vagyis dehogy: csak nagyon be van indulva. Amit ilyenkor…..
éniskócos 2011.05.05 12:39:14
@skarlát betű: ahhoz szólnék mst hozzá, hogy a csalással együtt más dolgoktól is hallgatni kell. én nem ezt teszem, épp ellenkezőleg. minden alkalmat megragadok, hgy apránként csepegtessem a valódi véleményemet szexuális hűségről, nyitott házasságról, hosszú kapcsolatok nehézségeiről. talán pont ezért, mostanában gyakran téma is ez. de egyelőre nemmel válaszolok, ha azt kérdezi, nem csalom-e... még nem áll készen :) és mielőtt kérdeznétek: nem lehet konkrét gyanuja, egyszerűen elértünk ehhez a témához...
éniskócos 2011.05.05 13:01:21
@TBal: ez jó :) és szerintem igaz is. az is, amit @Kommentel(n)ő: -nek válaszoltál :)
pontosan ezt érzem és ez egy válasz lehet @Cica7: nak is. vannak dolgok, amikben a férjem jobb és eszemben sincs lemondani ezekről :)
éniskócos 2011.05.05 16:51:36
@TBal: @notC: na, most én is elolvastam. az eleje eddig nálunk is stimmel. az én plusz energiáim minden szinten működtetik a kapcsolatomat a férjemmel...