Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varkonyicsilla

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
varkonyicsilla Az ÉLET ajándék 2013.03.06 11:54:02
Anyaság! A legszebb szó a Világon. Többféle nő létezik: - Valaki született anya, ért a gyermekek nyelvén. – Valaki akkor válik anyává, amikor Világra hozza gyermekét. – Valakinek az anyává válás, még ekkor sem sikerül igazán, depresszióba esik, türelmetlen, vagy éppen…..
Egy éve megtaláltak a Jehova tanúi. Próbáltak megtéríteni, és én is őket. Megállapítottuk, hogy ez egyikünknek sem fog menni. Abban maradtunk, hogy ettől függetlenül találkozunk beszélgetünk a hitről Jézusról, Bibliáról.    Hosszú idő után ma jöttek fel, és a…..
varkonyicsilla Szeretetlenség 2012.08.26 22:06:35
Ebben a szeretetlen világban ha valaki azt érzi, hogy egy másik ember szeretettel viseltetik iránta - összezavarodik. Az ok az egyszerű nincs hozzá szokva az önzetlen, feltételek nélküli szeretethez. Okot keres miért szerethetik, mert nem hiszi el, hogy elég csupán önmagát adnia, ami…..
 Édesapámnál töltöttem a délelőttömet a kórházban. Sérvműtéten esett át. A születésnapját mai napon ünnepelte. Szerintem a legszebb ajándék volt tőlem, hogy ott ültem az ágya mellett, vigyáztam álmát, lestem kívánságait. - Szia apu! Boldog születésnapot kívánok!…..
varkonyicsilla Séta 2011.01.03 18:17:00
Gondoltam rám fér egy kis séta. Ezért elindultam a közeli természetbe, ahol futni is szoktam. Séta közben zenét hallgattam, és elmerengtem a gondolataimmal. Szembe jöttek velem párok, futó emberek, majd sokáig senki. Egyszer arra lettem figyelmes, hogy kb 5 méterről, egy boxer kutyus…..
varkonyicsilla napló helyett 2010.10.19 16:44:00
Kedves olvasóim!Nem volt szép tőlem, hogy kihagytam az időt, és olvasóimat cserben hagyva felfüggesztettem a napló írást. Úgy gondolom az a pár hónap nem oszt nem szoroz, akik kíváncsiak rám, és akik szeretnek vitatkozni, vagy csak úgy beszólogatni, azoknak örömmel újságolom,…..