Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cerambyx

93 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már érlelődött bennem egy ideje ennek az útnak az ötlete, de csak az elmúlt néhány napban sikerült kiválasztanom azt a repülőgépet, amelyikben a következő pár hónapot tölteni fogom. Sokáig vaciláltam, sok szempontot mérlegeltem. A kiszemeltnek megfelelő navigációval, hatótávolsággal és hellyel kell…..
Cerambyx 2020.11.26 12:50:49
Tegnap megvalósult egy nagy álmom, amelyről egy nappal korábban még azt gondoltam, nagyon messze vagyok tőle. A Watopia Run Festival virtuális versenysorozat keretein belül nekimentem az 1:30 alatti félmaratoni időnek, lesz ami lesz alapon. Valahol mélyen belül éreztem hogy van rá esély, mégis tele…..
Folytassuk az izomzati elmélkedést és maradjunk még egy kicsit törzsizomzatnál! Mi történik a testünkkel, ha állunk? Ahhoz, hogy a gerincünk be tudja tölteni a funkcióját, szükségünk van stabilizáló izomzatra is. A hátizmaink akadályozzák meg, hogy a vállaink előre essenek és a gerincünk háti…..
Nem áprilisi tréfa, tényleg itt a folytatás! Nézzük tovább, hogy is működünk és milyen hatások hogyan hatnak az izmainkra. Ahhoz, hogy testünket egyenesen és stabilan meg tudjuk tartani álláskor, járáskor, üléskor stb., a törzs-, vagy ahogy mostanában egyre több helyen olvashatjuk, core izmainkra…..
A babahordozással kapcsolatos írások legtöbbje csak a baba szempontjait figyelembe véve elemzi a helyzetet. Azonban ez egy több tényezős, több résztvevős szituáció. Mi a helyzet a hordozó személlyel? Milyen hatások érik az ő testét hordozás közben? Egyáltalán jó ez neki? Elsősorban ezekre a…..
(Vízfejű budapesti poszt!) Készült két éve egy érdekes felmérés a Margitszigeten. A magyar Eco-Counter cég csinálta, ami amúgy a kerékpár-számlálókat is üzemelteti. Fő profiljuk a gyalogos és kerékpár áthaladások mérése bárhol, ahol felkérik őket...
Figyelem! Asztalborítós, keresztvízleszedős, trollkodós, véresszájú ősanyás dühöngés következik, aki nem bírja, inkább hagyja a fenébe az olvasást, van ennél jópár szórakoztatóbb dolog, vagy mi. Gyerek alszik, nappaliban összezsákolva a kupi, király vagyok. Írok. ("Oh, köszi, már túl sok…..
Cerambyx 2016.02.25 08:43:34
Gyártó:  http://littlefrog.pl/ Facebook elérhetőség Érték: € 53 Hossz: 465 cm (size 6) Vastagság: 269 g/m2 Szövés:  broken twill weave Összetétel: 100% Cotton Státusz: saját Saját hurciról mindig nagyon nehezen állok neki írni, mert annyi minden más van,…..
Gyártó: http://www.didymos.de/ Facebook elérhetőség Érték: CAD $220.00 Hossz: 445 cm Vastagság: 188 g/m2 Szövés: jacquard Összetétel: 65% cotton, 15% silk, 20% ramie Státusz: magánszemély tulajdona Én mindig rákattanok valami izgi összetevőre, és igyekszem…..
Újabban többször és több helyen is fellángol a vita a vándor hordozók kapcsán, miszerint a fogadók nem nézik át, nem (úgy) vigyáznak rájuk, nem vállalnak felelősséget a náluk…..
Gyártó: http://www.oschaslings.com/ Facebook elérhetőség Érték: £ 140 Hossz: 485 cm Vastagság: 285 g/m2 Szövés: jacquard Összetétel: 50% cotton, 50% hemp Státusz: magánszemély tulajdona Egy szép áprilisi napon összegyűltek az anonimok, hogy pár órán…..
Gyártó: http://www.pollora.com/ Facebook elérhetőség Érték: € 89,25 Hossz: 332 cm (rövid oldalon) Vastagság: 212 g/m2 Szövés: jacquard Összetétel: 28% cotton, 72% linen Státusz: magánszemély tulajdona A nem túl távoli múltban láttam az egyik csoportban egy…..
Gyártó: http://www.kiskise.com/?categoryId=40287 Érték: $ 15-30 Hossz: 200 cm Szövés: "kamionos trikó :D" Összetétel: 100% polyester Státusz: saját Tavaly nyáron, a nyaralás tervezésekor igencsak bajban voltam: hogy is menjünk el nyaralni egy leendő 8 hónapossal úgy,…..
Gyártó: http://www.ellevill.com/en Facebook elérhetőség Érték: 940 NOK Hossz: 490 cm Vastagság: 209 g/m2 Szövés: jacquard Összetétel: 100% cotton Státusz: magánszemély tulajdona Furcsa dolog történt az egyik nagy babahordozós Facebook-csoportban: valaki a blogom…..
Gyártó: http://elenaslings.com/ Facebook elérhetőség Érték: € 97 Hossz: 377 cm Vastagság: 280 g/m2 Szövés: jacquard Összetétel: 100% cotton Státusz: teszter Egy napon, mikor Micimackónak semmi dolga nem akadt... Na akkor (is) beszélgettünk egyik kedvenc…..
 Gyártó: http://www.maraya.hu/ Facebook elérhetőség Érték: 20000 Ft + kendő Állítható a body?: igen Státusz: vándor Ha egyszer egy üzlet beindul... Akár ezt is mondhatnám, hiszen a három különböző Maraya vándor 3, egymást követő héten jött hozzám. Nem is…..
Gyártó: http://www.tulababycarriers.com/ Facebook elérhetőség Érték: standard $149-től, toddler $169-től Állítható a body?: nem Státusz: teszter   A hordozós világban nyitott szemmel járva óhatatlanul is felfigyel az ember egy-egy márkára, amit mindenki sztárol,…..
Gyártó: http://www.lujzus.com/ Facebook elérhetőség Érték: 30900 Ft-tól, kendőfüggő Állítható a body?: igen Státusz: vándor Nagy szerencse, hogy anno, amikor belekeveredett a bogár a fülembe és elkezdtem különböző hordozókat próbálgatni, lelkesen…..
Gyártó: http://www.barankaworld.hu/ Facebook elérhetőség Érték: 24000 Ft Hossz: 430 cm Vastagság: 283 g/m2 Szövés: jacquard Összetétel: 100% cotton Státusz: teszter A rózsás kendő visszajutásának megbeszélésekor elejtette Bogi a kérdést: lenne-e kedvem a…..
Gyártó: http://www.natibaby.eu/ Facebook album Érték: €104 Hossz: 435 cm Vastagság: 301 g/m2 Szövés: jacquard Összetétel: 20% Linen, 80% Viscose (Bamboo) Státusz: magánszemély tulajdona Sokféle kendő volt már nálam, de bambuszos vagy selymes még egy sem.…..
Gyártó: http://www.natibaby.eu/ Facebook album Érték: £196 Hossz: 462 cm Vastagság: 319 g/m2 Szövés: jacquard Összetétel: 20% Linen, 80% Viscose (Bamboo) Státusz: magánszemély tulajdona, a poszt írásakor eladó Egyszer volt eddig dolgom no-cotton kendővel, egy…..
Gyártó: TLC Handwovens Facebook elérhetőség Érték: 35000 Ft Hossz: 500 cm Vastagság: 296 g/m2 Szövés: halszálka és gyémánt Összetétel: 100% pamut Státusz: magánszemély tulajdona, a poszt írásakor eladó Legnagyobb örömömre egyre nagyobb híre van a…..
Ha az ember hordozásra adja a fejét és neadjisten az Y- vagy a Z-generáció tagjaként tengeti életét, biztosan az elsők között jut eszébe megkérdezni mindentudó Google barátunkat, hogy ugyan már, miféle eszközök is állhatnak a rendelkezésére. Ha nem ragad le az első…..
Gyártó: http://joyandjoebaby.co.uk Facebook elérhetőség Érték: £125 Hossz: 468 cm Vastagság: 323 g/m2 Szövés: jacquard Összetétel: 75% cotton, 25% linen Státusz: vándor Amikor elkezdtem nagyüzemben kendőket próbálni rájöttem, hogy mint az élet bármely más…..
Gyártó: http://www.enidoo.com/ Facebook album Érték: a kendő ára +14500 Ft Állítható a body?: nem Státusz: Csepeli Hordozós Klub (CseHo) tulajdona Azt már írtam, hogy nem igazán jött be nekem az onbu intézménye, hiába próbáltam már néhány csatosat és kisebb…..