Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csonnem

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#422 A Kincs, ami nincsben szereplő őrült japán veteránt, aki nem hajlandó tudomásul venni, hogy véget ért a II. világháború egy valós személyről, Onoda Hiro-ról mintázták. Hiro már gyerekként is akkora fasz volt, hogy az óvodába is késsel járt, aztán az anyja inkább…..
TComment Benzinest? Hülye vagy? 2014.02.04 06:20:00
Nem sokat gondolkodnék, ha új autóba motort kellene választanom. Elfogytak az érvek a benzinesek mellett. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Németországban az autólízing bevett szokás, főleg a céges flották esetében. A cégeknek egyrészt adótechnikai okokból jobban megéri a lízingelés, mint a járművásárlás, másrészt az autócsere és karbantartás nyűgjeitől is megszabadulnak. A lízingek futamideje jellemzően 3-5 év, az innen kikerülő autók…..
csonnem 2014.01.31 11:49:00
Ennél hosszabb címet momentán nem tudtam kitalálni, de ami késik, nem múlik. A hír viszont az, hogy sajnos a Végjáték című scifit a moziban annak ellenére sem nézték meg elegen, hogy Harrison Ford szerepel benne, az emberiség pedig látványos űrcsatákban irtja a bolygóra támadó…..
csonnem 2013.11.15 11:57:06
Hajónapló Csütörtök. 2012.07.26 09:32:00
,Pfhúú.... Iszonyatos a rendetlenség a hajón, kupacokban a motyó, kaja semmi vásárolni kell menni, de én azért irkálok amíg J kávézik. Szóval az a helyzet, hogy kaptam egy visszautasíthatatlan ajánlatot. Dr Rácz Tamással még  a Bisset könyv kapcsán és e blog nyomán…..
Hajónapló Kedd. 2011.12.13 17:11:00
Az az igazság, hogy tegnap kicsit túlerőltettem a kezem, lettek fájdalmaim. Ma csak leszedtem a szorítókat a tegnapi ragasztásról és  amennyire lehetséges volt csak jobb kézzel csiszolgattam a sarokerősítéseket az orrban és farban. Ezzel a belső rész kialakítása egyelőre…..
Bigyóblog Kicsi Felügyelő 2011.10.24 12:30:00
Kedves Olvasók, Nagy öröm ért minket, megszületett a kicsi Bigyó Felügyelő! A közeljövőben emiatt sokkal kevesebb időm lesz a bloggal foglalkozni, csökken a posztok száma, ez meg is kezdődött az elmúlt néhány hétben. De ne menjetek messzire, lesz itt még izgalmas írás :)  ..
csonnem 2011.10.24 16:32:36
Intro Egy frissen csatlakozott olvtársunk, nagygabe nem sokat lacafacázott. Jó civilhez méltóan amit nem tudott megvenni/megtalálni, megcsinálta maga. Ez pedig kéremszépen nem más, mint egy jó kis angol-magyar szótár, ami teljesen jól használható prc és mobipocket olvasása közben. Azaz a Kindle és…..
Nem kell nagyon régre visszatekintenünk, hogy lássuk, a Microsoft továbbra sem képes egy erős vízió mentén megújítani önmagát. Inkább azt a taktikát választják, hogy bebetonozzák magukat a piac egyik-másik szegletébe. Vagyis tartós kibekkelésre játszanak.Emlékezzünk csak,…..
Ezt nem is értem: ti képesek lennétek kilépni azért egy kapcsolatból mert a másik meztelen nőkről nézeget képeket, vagy -úristen!- filmeket?A kép innenSziasztok!Egy tartósnak/tartalmasnak induló kapcsolatnak állítanék itt emléket. A szakítás még friss élmény, ezért…..
csonnem 2010.11.23 09:47:02