Regisztráció Blogot indítok
Adatok
masszőz37

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A masszázs a helyzet intimitása miatt könnyen átcsaphat szexbe. Aki vitatja ezt a kijelentést, az először nézze meg ezt a videót és utána nyilatkozzon.         Blonde Caught On Massage Room Spy Cam - Free Sex Video..
masszőz37 2010.10.19 23:00:09
Én eddig úgy tudtam, hogy ahol előre elkérik a masszázsért járó tiszteletdíjat, az szimpla kupleráj, abból is a rosszabb fajta.Rosszabb, mert olyan cédák dolgoznak ott, akik ahhoz szoktak, hogy leveszik és átvágják őket és/vagy maguk is ilyenek.   Miért kéri valaki előre a…..
Nagyon tudok örülni, hogy egyre több érintett szólal meg a blogon, most legutóbb megint egy masszőr.Szinte minden gondolatával egyet tudok érteni.Mint szakmabeli, a masszőr szemszögéből tudom megvilágítani ezt a kérdést. Ez valójában nem egy bonyolult dolog. Kezdjük ott, hogy van…..
A BKV-nak és a MÁV-nak milliárdos nagyságrendű kárt okoz a bliccelés és nemegyszer látom, hogy van akit felháborít, hogy jegyet merészel kérni tőle az ellenőr. A kormány szánalmas szerencsejátékkal akarja a számlaadást szorgalmazni. Az országban nagyjából annyi az adócsaló, ahány önadózó van és…..
masszőz37 2010.10.19 16:47:32
@Kurvapecér: rátapintottál a lényegre: azért vannak kurvák, mert ti nem kaptok elég szexet.
Nézz csak körül a munkaerőpiacon, mennyi szép, fiatal, tanult lány van ma állás nélkül!
Előbb-utóbb beadják a derekukat és "elkurvulnak".
Ez szomorú tény.
Legalább ti, szexéhes pasik jól jártok ezzel: igazán vonzó és bő a választék.