Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doricarp

31 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasó!Szeretnélek elkalauzolni a www.kalapeca.eu oldalra, ahol minden apró részletét elolvashatod az ősszel megrendezésre kerülő újabb gigantikus horgászversenynek!!!Haverok, buli,halak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)..
Kedves Olvasó!Tudom, már két hónapja nem írtam semmit. Mentségemre szolgálhatna, hogy azért nem, mert széthorgásztam magam és nem volt időm papírra vetni az élménysorozatot, de sajnos nem így történt. Idén, még nem sok alkalommal tudtam eljutnom a vízpartig, de abból…..
Doricarp 2011.04.28 20:33:39
@zora75: Drága!
A cikkem főszereplője Vagy, így nem szedhetem le a képet :))))
Nekem mostantól ÖRÖKRE PK maradsz :))))
Ölellek!
Doricarp 2011.04.28 20:57:04
@Kósza_kabóca: Kedves Kabóca!
Nagyon szépen köszönöm kedves soraidat és külön köszönet, hogy írtál!
Doricarp :)
Doricarp 2011.05.09 17:23:11
@zora75: Drága PK-m! Tudom, hogy bírod a humort, azért is imádlak!!!, de nekem a barátságod mindennél többet ér, így nem akarom próbára tenni a humor-tűrőképességed, kép volt, nincs :))))
Írj ha fogsz valamit ma este! pussz és görbüljön, feszüljön a zsinórod és csobogjon a víz körülötted!!!!
Kedves Olvasó!Pár napja leközöltem Kalacsi János versenybeszámolóját, ma pedig arra készülök, hogy csokorba gyűjtsem a saját élményeimet a II. Női Eurohorgász Pergető Versenyt illetőleg. Szerintem a Női partipergető verseny minden évben a legjobb,…..
Doricarp 2011.05.04 22:22:08
@Olmi: Drága Olmi! Nagyon köszönöm még1szer, hogy jöttél!
Kedves Olvasó! A most következő írás, több szempontból is különlegességnek számít. Egyrészt, hogy, Női versenyről szól, másrészről pedig, mert maga a verseny Főszervezője, Kalacsi János írta, akiről köztudott, hogy az ország egyik legjobb…..
Plötty:-) Nemrég jöttem fel a vízről.Igazándiból nem sok értelme volt lemenni dobálni,olyan a Duna vize, mintha Holleanyó berugott volna:-)3 napja meg sem moccan a folyó.De azért leugrottam egy icike-picikét. Az első 10 percben sikerült elhagynom a súlyt, kioldódott a…..
Anyuka horgászbottal ÍGÉRET 2011.04.26 14:15:00
Plötty.... Megint beestem ide.Nem így akartam, de az élet közbeszólt. Szerettem volna minden pergető verseny után írni egy rövid beszámolót, de a sors elvette a kedvemet, még az élettől is egy kicsit. 2010 októberében végre hosszú idő után sikerült lejutnom…..
Számomra, Kalacsi János által rendezett versenyek a horgász-versenyek legjobb referenciái! Ha egy baráti hangulatú, de küzdelmekkel teli, izgalmas versenyen kívánsz részt venni, ott a helyed Neked is 2011. május 29-én, vasárnap a Robinson Szigeteken!!!!Egy biztos, én ott leszek :)..
DORICARP AJÁNLÁSA: NE HAGYD KI AZ ÉV VERSENYÉT!!!                                        …..
Kedves Olvasó!A tavak jégpáncélt hordanak, így amíg a tavasz beköszönt, ajánlom Mindenki figyelmébe az Eurohorgász TV Magazin januári adását, mely a Fishing and Hunting csatornán látható a következő időpontokban: - 01.25 - kedd        - 22…..
  Szenvedélyem és életem a peca. Olyan nekem ez a sport, mint Gombóc Artúrnak a csokoládé, a lényeg, hogy sok legyen belőle. J Mi a kedvenc horgász módszerem? Nehéz lenne megmondani. Minden egyes technikának megvan a maga szépsége, érdemes többet kipróbálni, tapasztalatból…..
Doricarp 2011.01.30 21:50:18
@Barta Team: Ciao Balázs!
Nagyon nagyon köszönöm, hogy megnézted, meg hogy írtál! Láttad a Gerézdi peca cikket? Annyira jó volt, örülök, hogy elmentünk, hogy találkoztunk Veled és hogy ennyi szép pocakost fogtunk :))))
Mint ahogy nyaralni, utazni, szórakozni sem egyedül szeretek, így van ez a horgászatot illetőleg is. E csodás sportot, amikor csak tehetem, édesapámmal együtt, csapatmunkában űzöm. Hirtelen nem is tudom megmondani, hogy kettőnk közül ki volt nagyobb izgalomban 2009. június 12-én,…..
Doricarp 2011.01.30 21:48:22
@Olmi: Szia Olmi! Nagyon köszönöm, hogy elolvastad ezt az írásomat is. Igen, próbálok figyelni és nagyon jó látni hogy ha lassan is, de egyre többen figyelnek fel a halak védelmére.
Kedves Olvasó!Fishing and Hunting TV csatorna: Akinek nincs Fishing&Hunting TV csatornája, annak sem kell tovább szomorkodnia!!! Mert hála az Eurohorgász magazinnak, a 2010. augusztus 15-ei, Nagybivalyoson megrendezett pergetőversenyről készült film, mely eddig csak a F&H csatornán…..
Doricarp 2011.01.14 20:46:32
@norcica: Szia Norcica! Köszönöm az elismerő szavakat. Fantasztikus élmény volt, kár hogy nem voltál ott, majd next time :)
Puszillak sokszor!
Doricarp 2011.01.16 18:08:45
@imcsi: Szia Imcsikém!
Köszi hogy megnézted a vidót!!!!
Milliószor puszillak!
Dóricarp :)
Doricarp 2011.01.30 21:45:34
@LindaE: Ciao Lindám! Köszi hogy megnézted a videót és hogy írtál, olyan aranyos Vagy!
Írtam emailt pár perce, ha van időd, nézd meg. Milliószor puszillak!!!!
2010 decembere van. Ha csak leírom ezt a hónapot, már ettől is kiráz a hideg és belesajdul a szívem, ha arra gondolok, mennyi napot kell még aludnom a következő tavaszi pontyhorgászatomig. Mivel nem medvének születtem, azaz a téli-depressziót és kesergést pusztán alvással nem…..
Doricarp 2011.01.11 15:32:46
@Passzivista: Thank you for the compliment :)
 Repül a tégla, ki tudja hol áll meg… Aki ismer, az tudja, ha horgászattal kapcsolatos ajándékot ad nekem, azzal mellé nem lőhet. Gergő barátomtól a versenyt megelőző nap kaptam egy Finnországból hozott „szörnyeteget” (19 cm hosszú wobbler, a maga 90 grammos…..
Doricarp 2010.12.20 19:49:57
@Bogyo_bacsi: Szia Tom!
Nagyon szépen köszönöm a kedves sorokat!
Megkérdezhetem honnan bukkantál rá a blogomra? Magazinból (eurohorgász), szörfözgetés közben a neten, baráttól hallottad esetleg?
No, megyek és elolvasom a Tiédet.

Nagyon szép a profil képed!
Üdv,
Dóri
Doricarp 2010.12.28 21:28:31
@Olmi: Meglátjuk... egy biztos, tudni fogsz mindegyikről :)))) Puszillak sokszor!!!
Kedves Olvasó!Ha egy felejthetetlen élményben akarsz részesülni, kapcsolj szerdán (december 22-én) délután 17 órakor a Fishing and Hunting csatorna adására, mert az EHTV (eurohorgász TV műsora) jelentkezik a fergeteges NULLADIK adással!!!59 horgász, 101 kifogott ragadozó,…..
Doricarp 2010.12.27 20:37:24
@Oriznya: Sziasztok!
Jaj de aranyosak Vagytok, nagyon jó volt olvasni soraitokat!
Igen, sajnos a képek még lassabbá teszik a rendszert, de hát ez van...

Itt hatalmas hó van, de holnap után valszeg azért bepróbálkozunk egy téli-pecával :) Nálatok is cudar hideg van? Esett sok hó? Mert Ajkán például nem esett.

Millió puszi az egész Családnak!!!
Dóri :)
Doricarp 2010.12.28 21:27:36
@Olmi: Köszi Olmi!!!!
Tavaly ősszel került megrendezésre az első magyarországi Pontyshow. A standok között sétálva találtam rá a CARP’R’US nevű cégre. Magyarországi képviselőivel megismerkedtem, akik bemutattak a britt cég alapítójának, Ray Dale Smith úrnak is. A kiállítás nagyon jó…..
Az októberi számban egy vizimenyországba kalauzoltam minden kedves Olvasót. Aki az előző számot olvasta, az már tudja, hogy a nádasokkal szegélyezett csodálatos tavon eltöltött két nap alatt, új kedves horgászbarátokra tettünk szert és sok egészséges, erős pontyot…..
Doricarp 2010.12.27 21:45:59
@Bogyo_bacsi: Szia Tom!
Tényleg nincs közel, sajnos :( De érdemes!
Igen, nagyon jól hallottad, fantasztikusan sok harcsa van benne és ráadásul a darabosabb fajtákból. Mikor lent bojliztunk, a kettővel odébb lévő szomszédnak három kapása is egymás után harcsa volt, de egyet sem tudott megfogni, mert a bojli felszippantása után leült a hari a fenékre és mindig elreszelte a zsinórt, szóval érdemes spéci cuccal érkezni, ha a hosszú bajszosokat veszed célba :))))
Gyermekkoromban rengeteget horgásztam a tatai Derítő tavon, hiszen faternak évekig erre a vízterületre volt érvényes engedélye. Úgy emlékszem, hogy annak idején egyetlen alkalommal sem maradtunk zsákmány nélkül. Bár nagy testű halakat nem sikerült elcsípnünk, a napi két…..
Doricarp 2010.12.21 08:32:21
@Bogyo_bacsi: Szia Tom!
Pontosan erről van szó!!! Én is úgy vagyok vele, ha valahol nem sikerül halat fognom, de látok potenciált a tóban, vagy mert mások fognak, vagy mert a vízi világ olyan, akkor visszamegyek mert kihívás, de sajnos ezen a tavon semmi ilyet nem láttam, csak azt hogy a zöld alga megette az egész vizet és olyan irtózat szaga volt, hogy na...
Szomorú, de ezek tények.
Kedves Olvasó!A "Tökéletes nap" című bejegyzést teljessé téve, szeretnék egy két emlékezetes képet megosztani:Korábbi bejegyzésemben említettem, hogy Orin és rajtam kívül, más nem nagyon horgászott a vízen, a terület érintetlen volt. Jobb, ha egy ilyen túrára…..
2010. november 19. péntek hajnal van, korom sötét. Hirtelen felriadok, kivágódik mind két szememből az álom, izgatottan kezdem keresni a sötétben a lámpa kapcsolóját. Egy pillanat alatt lepereg előttem a gondolat, jaj csak nem? Csak nem aludtam el és késtem le a vonatot...? Végre…..
Doricarp 2010.11.21 19:51:58
Doricarp 2010.11.23 21:53:47
@kalapeca: János, mondtam már, hogy imádom a humorod? :) :) :)
A könyv részleteit megdumáljuk még :)
Kedves Olvasó!Szeretném megosztani egyik kedvenc kis történetemet a tavaszi pontyozásról, jó olvasgatást…..
Doricarp 2010.11.21 20:33:32
@Oriznya: Ciao Orikám! Jaj de szépet írtál, nagyon örültem neki!!! Írott formába öntöttem a pénteki horgászatunkat, a címe: tökéletes nap, ha van időd, olvasd el és írd meg hogy tetszett.
Köszönök mindent még1szer, király volt!
Puszillak!!!
Kedves Olvasó!November 6. szombat van, süt a nap, valami fantasztikus az idő odakint!A tegnap délutánom, azzal telt, hogy végignéztem a www.horgasz-tavak.hu/ weboldalon (király kis honlap, ajánlom minden horgászvíz kereső figyelmébe!!!) található tavakat Pest megyében, mert…..
Doricarp 2010.11.17 19:03:36
@nils master: Ciao Gabi! De örülök, hogy írtál!!! Felhívtam a versenyek főszervezőjét, Kalacsi JÁnost és megkérdeztem, hogy lesz-e még idén verseny, hogy tudjak Neked válaszolni.
Idén, nagyon kegyes volt hozzánk az időjárás, de általában, János azt mondta, hogy az utolsó versenyek novemberben szoktak lenni, idén is így van. Viszont jövőre nagyon sok színes-izgalmas verseny lesz, feltétlenül írok majd itt a blogon mikortól lehet nevezni és hogyan. Nagyon szuper lenne ha minél többre tudnál jönni.
Hallod, két nap alatt 42db???? Külföldön is nagy teljesítmény, hát még itthon, gratulálok hozzá, nagyon szép!
Itt fogtad a környéken, vagy sokat utaztál érte?

További szép napot Neked,
Ciao,
Dori
Doricarp 2010.11.17 22:52:14
@nils master: Ciao Gabi! Nagyon király lenne!!! Most pénteken megyek az Unokatesómhoz horgászni le az Alföldre, de mit szólnál valamelyik nap/délután ahogy Neked jobb, mondjuk a jövő héten?

Aki nem perget, az nem is nullázik. Ez hozzátartozik a sporthoz. Ha mindig fognánk a csukák is unnák, meg mi is :)
Szerintem van, aki egy életben nem fog 42 csukát, nem hogy két nap alatt, szóval ha egy évet betliznél, még akkor is nyerőre állnál :)
Kedves Olvasó!A november 13-án megrendezésre kerülő Strike-pro Eurohorgász parti pergető verseny, Kalacsi Jánostól (főszervező) már eddig is megszokott nagyon magas színvonalú, baráti hangulatú, ajándékdús versenyek hű folytatása volt. A 80 feletti versenyzői létszám, azt…..
Kedves Olvasó! Szeretsz horgászni, de jön a tél? Többé, nem akadály a hideg, sötét, hosszú hónapok áthorgászása, mert decembertől, itt az Eurohorgász magazin TV adása, az EHTV!!! Ma reggel néztem meg a decemberi, 0.adás előzetesét, és véleményem szerint…..
Doricarp 2010.11.16 16:01:05
@Oriznya: Ciao Orikám!
Jaj de örülök, hogy megnézted a promot, meg hogy írtál, köszi szépen!!!!
Mondataidból árad a szeretet, mint mindig, köszönöm!!!
Remélem egyszer Te is indítasz egy vadász-blogot, vagy ha Neked nem lesz időd, mert olyan felkapott leszel a médiában, itt most megígérem, hogy indítok egyet én, ami Rólad és vadászkalandjaidról fog szólni :)))
Millió puszi Neked!!!