Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xorand_ht

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minthogy a Főnixcsarnok kiírta az első hazai Malifaux versenyt, amelyik már az új rendszer szerint megy, ráadásul a könyv is utat talált már Amerikából hozzám, így éppen ideje volt, hogy összerántsunk egy rövid összefoglalót. A téma tehát a verzióváltás, amely lényegesen…..
War-Torn Alliances Slow Grow Liga 2012A War-Torn Alliances Liga 4 hét szervezett, mégis brutális Warmachine és Horda játékot takar, melynek célja a szórakozás és a szórakoztatás, minél több új játékos megnyerése, valamint a már meglévő játékosok aktivitásának támogatása. A…..
Megvolt a hatodik hét is, ahol részemről nyolc volt, hogy mi történik, mert tartottam magam a minden versenyen más mesterrel jövök agymenésemhez, és ezúttal Ophelia volt soron. A kishölgy mondjuk távolról sem olyan gyenge, mint amennyire a galeri felületes megszemléléséből erre…..
 Kezdő kadétok kétségeit kívánom kisebbíteni kútfőm kitárásával, kellően kielemezve kegyetlen kompániák konstruálását kompromisszummentes kaszabolásra. Szeretném ezúton előrebocsátani, hogy nem vagyok a kétségbevonhatatlan bölcsesség forrása, nincs…..
xorand_ht 2012.01.17 15:59:14
Az ork rohamozó megpróbálja könyöklésnek eladni az előző akciót, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy egy choppát láttam... Fenti idézet a Blood Bowl Team Manager egyik kártyáról származik. A táblás játékban, mellyel a Vérfoci-hívők egy új dimenzióban bonyolódhatnak…..
Ez megint nem én vagyok, hanem Cal, aki volt kedves és Sonniához is küldött egy használati útmutatót. Hát akkor hajrá, read the f.cking manual!  Sonnia Criid Tactica A rendet mindenhol fent kell tartani ugyebár. A Guild nélkül Malifaux polgárai nem éreznék magukat…..
Friss hús érkezett a bloghoz BoneHeart személyében. A szokásos beavatási szertartásunk egy poszt megírásában merül ki, ám ő rögtön kettőt is vállalt. Nem túl rendhagyó módon most az elsővel kezdünk. As always: legyetek könyörületesek! A sors néha-néha kisodor…..
Kedves Népek!Végéhez közeledik a remekül zakatoló őszi WM/H liga, és ennek apropóján rögtön indítanánk is egy hasonlót Malifaux-témában - a végén valami jóféle egynapos versennyel. Nincs semmi készre főzve a szabályokkal, lebonyolítással kapcsolatban, ezért üdvös lenne,…..
A Liga nagy erővel dübörög tovább! A festők a kezdeti lelkesedésüket sem veszítették el, egymás után készülnek el a szebbnél szebb munkák. A gőzgépes-szörnyeteges játék eddig is jó festettségi mutatókkal rendelkezett, ez a tendencia a jövőben sem fog megtörni. A festésben…..
Kicsit úgy voltam ezzel a poszttal, mint Pató Pál úgy általában bármivel. Aztán rájöttem, hogy igazán megérteni (ha valamikor, akkor) 2014-ben lesz esélyem a harmadik könyv teljes repertoárját, és azokat a lehetőségeket, amiket behozott az amúgy sem éppen szög egyszerű…..
Az újabban terhes Beyoncé ismét azt csinálja, amihez a legjobban ért, a mostanában nagyon sikeres Adele szomorúan sétál a Szajna partján, a kanadai Fucked Up álnéven megjelent számához forgatott gasztroszerelmes videoklipet, az amerikai OFF! videójában egy deszkás srác esik-kel, a…..
xorand_ht 2011.10.10 09:52:10
@queensryche: első hallgatásra kaotikus a Countdown, de érdemes neki esélyt adni, talán ez a legjobb szám az albumon...
Call 2 Arms Liga A C2A Liga 5 hét szervezett, mégis brutális Warmachine és Horda játékot takar, melynek célja a szórakozás és a szórakoztatás, valamint minél több új játékos megnyerése, valamint a már meglévő játékosok aktivitásának támogatása. A játékokat a…..
p { margin-bottom: 0.21cm; }   Ekkora lélegzetvételű cikknél mindig felmerül a kérdés, hogy hol is kezdjem el. Számomra fontos, hogyan is alakult ki a csapat, mennyit is készültünk, mekkora mázlink volt a fizetéssel még az árfolyam megbolondulása előtt. De igazából ez nem…..
Geistwald Ghasts hétvégi kenés 2011.08.08 10:20:00
Hála az építkezésnek, ahol a fúrómat hagytam a köbméter Menoth csak kicsit haladt. Lealapoztam egy teljes osztag errantot. Ellenben nagy restanciámat sikerült letudnom, és végül saját magamat is megörvendeztettem. Elkészült ugyanis eNemo, és epicbeardman aka Harkevich (aki…..
Az idei Rúnatábor számomra a 300 pontos csatáról szólt. Rudival már régóta tervezgettük a mega-ütközetet, de csak a táborra sikerült összeszervezni. Azt kell mondanom, igazi This Is Sparta hangulatban telt, bár gyakran kicsit nyögvenyelősen ment a babatolás, azért rendkívül sok…..
A népakarat és a fehérvári kezdeményező kedvnek hála nagy nyári liga indul Malifaux-ban. A múltkori kiírás több ponton változott, reméljük, ettől csak jobban fog sikerülni. Elöljáróban: 5 helyszínen lehet majd tolni, nem egy, hanem kéthetes fordulók lesznek, és…..
de egy rendkívüli könyv. Ezért is ragadtam billentyűzetet, hogy a külföldi oldalakon megszokottnak mondható értékelést, rivjút írjak. Írásom célja Írásomban elkerülhetetlen a spoilerveszély, nem is akarok nagyon foglalkozni az öncenzúrával, így aki szeretne meglepődni, az…..
xorand_ht 2011.06.26 01:31:18
Újabb liga,újabb belelkesedés. Lassan ez már törvényszerű az esetemben. Most a Warmachine/Hordes játékrendszer kapcsán. Valamikor régen (3-4 éve is lehetett) volt egy Arcadia nevű klub, ott kezdtem el ismerkedni ezzel a remek játékkal. Azóta sok-sok víz lefolyt a Dunán és velem is…..
Geistwald Ghasts ligazáró 2.0 2011.06.06 00:15:00
 Aki azonnali abrakot akar agyának annak adagolást, affektálást avagy aggályoskodást akasztva állíthatom: pKreoss ismét győzedelmeskedett. Aki ennél kifejtősebben szeretné, annak következzék egy rövid beszámoló az idei második ligát lezáró versenyről. Először is…..
A múlt vasárnapi székesfehérvári verseny több szempontból is remekség számba ment. Egyrészt voltunk vagy 14-en, ami önmagában sem utolsó dolog, viszont mindezt úgy, hogy a cantinás Malifaux-szkéna nagyobb része más elfoglaltság miatt nem tudott megjelenni. Összevissza hárman…..
Geistwald Ghasts WM/H verseny 6.5. 2011.05.30 23:16:00
Játékostársaim, Hobbisták! Az idei év második Ligájának zárásaként szeretnélek meghívni titeket a Cantina/Kristálycsarnok/Főnixcsarnok tengely által szervezett Warmachine/Hordes versenyre!   A Warmachine/Hordes játékok kedvelőit várjuk 2011. június 5.-én egy…..
Geistwald Ghasts pompom meséi i. 2011.05.20 11:10:00
 "Most éppen leginkább egy szőrsapkához hasonlítok, ahogy ülök egy ágon, egy szép hosszú ágon, föl-le, föl-le, mivel egy szellő hintáztatja az ágat…"   Talán nem túlzás azt állítani, hogy a fenti életképet néhányan szívesen kiegészítenék egy…..
Mivel a múltkor kicsit hosszúra nyúlt a mákfaktor elemzése, ezért a sokkal érdekesebb kérdés megmaradt a mostani bejegyzésre.Az előző poszthoz hasonlóan most is három rendszeren keresztül próbálok utánajárni annak, melyik játék kiegyensúlyozott, és melyik nem küzd…..
Szépjóestét mindenkinek! Hosszú idő után úgy döntöttem, hogy újra készítek egy kis talpazós tutorialt (no meg meglovagolom én is az aktuális divathullámot a Malifaux cuccokkal). Lényegében hasonló módszerrel készítek szinte minden figurám alá talpat. No lássuk!…..
Lehet, hogy nem egészen illik bele az eddigi Malifaux-suli sorozatba ez a téma, de ha jobban belegondolok, talán mégis van értelme ezt is fontolóra venni minden jelenlegi és jövőbeli játékosnak. Az írás apropóját az adta, hogy a liga kapcsán (de volt példa rá már korábban is)…..