Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cukorbeteg

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pantoténsavnak már a neve is utal előfordulási helyére. A görög eredetű szó jelentése: „mindenütt fellelhető”, ami arra utal, hogy széles körben fordul elő az élelmiszerekben.A pantoténsav nélkülözhetetlen alkotója az anyagcseréhez elengedhetetlen ún.…..
Életünk nagy részét talpon töltjük, ebből kiindulva fokozott figyelmet kell(ene) szentelni lábunk egészségének. Ez nem pusztán esztétikai kérdés, a huzamos ideig tartó terhelés nagyon megviselheti lábunkat, melynek első jeleként bedagadás, fájdalom, és a lábak…..
Emésztési zavarok gyermekeknél Sok szülő értetlenül áll a probléma előtt, hogy gyermeke miért allergiás már olyan fiatalon, hiszen még nem is sok ideje érintkezik a külvilággal. A gyermekek allergiája sajnos megint csak a környezeti méreganyagoktól, nehézfémektől, és…..
Cukorbeteg 2010.11.01 18:09:50
Szia ajánlok egy cikket: Miért erősebb az allergia ősszel? www.macosz.hu/miert-erosebb-az-allergia-osszel.html

Kár, hogy te nem folytatod a blogodat, mert nagyon hasznos infokat tartalmaz. Gratulálok a bloghoz.
Minap a következő érdekes cikkre bukkantam:Forrás: http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/taplalkozastudomany/20101009-a-tojaseves-megovhat-az-etelallergiatol.html"Ha a szülők a gyermekük étrendjébe hamar beiktatják a tojást, elkerülhetik, hogy a kicsiknél ételallergia alakuljon ki…..
 KONZÍLIUM 2.0CUKORBETEGSÉGMi az a Konzílium 2.0? Részletek ITT. Eddigi konzíliumok:1. a fulladásról ITT.2. az alkohol okozta betegségekről ITT.3. a terhességről ITT.A mai Konzílium 2.0-áta következő blogok adják:ElmedoktorENT House Budapest blogKindler Medical…..
                             b.Tejtermékek-édes tej,aludt tej,jaurt,kefir,sajt, a szénhidrát tartalmuk 4 % és a laktóz nevű szénhidfrátot …..
Cukorbeteg 2010.10.31 22:34:21
E-Cigi Újdonság! E-Pipa! 2009.08.24 19:22:00
 E-pipa                         A készlet tartalma: -OXY GAIN elektromos pipa, -2db inhalátor -3db patron -2db tölthető lítium akkumulátor -1 db akkumulátor…..
Aki nem dohányzik, nem kaphat dohányzással összefüggő betegséget.Ez az állítás inkább abban a formában igaz, hogy kisebb a dohányzással összefüggésbe hozható betegségek kockázata. A dohányzás számos betegség okozója, azaz növeli a betegség kialakulásának kockázatát.A…..
A cukorbetegeknek nem könnyű ajándékot választnai, főleg, ha ételről, édességről van szó.Íme egy tipp: ajándék csomag kifejezetten cukorbetegek számára. Szénhidrátmentes édességek és olyan étrendkiegészítők, amik segtenek a betegség kezelésében.Persze mindez…..