Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kangagirl

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak egy nagyon gyors státusz ma estére. Élünk, megvagyunk, jólvagyunk. Eltűnésem oka rettenetesen prózai: rossz volt a számítógépem. Rengeteg dolog történt az elmúlt majdnem 1 hónapban, megígérném én, hogy majd részletesen beszámolok utólag, de ennél már jobban ismerem…..
Kangagirl 2011.09.05 20:59:18
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Tollas... 2011.04.12 22:33:44
Rendesen elúszott ez a nap... egy csomó mindent terveztem, és semmi nem lett belőle. Reggel mikor beértünk a suliba, kiderült, hogy nyílt nap van, és erről nem szóltak előre a szülőknek. Persze nem lett volna muszáj ott maradni, de úgy vagyok vele, hogy ha elkezdek dolgozni, akkor…..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Zombi 2011.02.23 23:28:00
Pocsék hangulatban vagyok. Nem történt semmi különös, lehet hogy csak a tél végi depi. Álmos, fáradt vagyok, nincs kedvem semmihez, elegem van a pénztelenségből. Ülök a gép előtt szinte egész nap, mint egy zombi, és semmi értelmesre nem tudom rávenni magam. A gyerekekkel is…..
Help!!!! Hogyan kell videót beágyazni normálisan??? Hogy ne maradjon le a jobb oldala... :-(Update: Sikerült!!!! :-) Köszi tomnemtom! :-)..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Itthon 2011.01.30 22:02:00
A mai nap történelmi, annyira nem voltunk sehol, hogy ki sem álltam a garázsból. :-)))) Nem tudom mikor volt ilyen utoljára. És nagyon jóóóóóó volt. Főzőcskéztem, sütit sütöttem, takarítgattam, kutyát sétáltattunk, leckéztünk.... délután pedig átjöttek Dani haverjai hot…..
Ma is rövid leszek, csak most jutottam el ide, hogy írjak, és mindjárt éjfél. :-(A múlt hét vége nagyjából eseménytelenül telt, semmi egetrengető nem történt, szerencsére. Ennek ellenére nagyon pocsék hangulatom volt. Magyarázat nincs rá, most már jobban vagyok, sokat segített…..
Ma lustálkodós napot tartottunk. :-) Zsófival fél 12-ig aludtunk!!!! Dani picit hamarabb kelt, de aranyos volt, csendben játszott, hogy ne ébresszen fel minket. Olyan de olyan jó volt sokáig aludni! És egész nap nem csináltam semmi különöset, csak a kötelező napi rutint.Zsófi egyre…..
Uhh durva volt a ma reggeli hajnali óracsörgés. Hogy milyen könnyen meg lehet szokni a jót??!! Még csak hétfő van, de alig várom a hétvégét. Persze én vagyok a hibás, mindjárt éjfél és még mindig itt ülök a gép előtt, holott tudom, hogy nem elég 5 óra alvás, és…..
Boldog és mindenféle csudajóban gazdag új évet kívánok nektek, drága olvasóim :-) nektek, akik tartjátok bennem a lelket! Köszönöm azt a sok szeretet és figyelmet, amit nap mint nap kapok tőletek! Szeretlek Benneteket!!!!…..
Kangagirl 2011.01.02 21:21:09
Megint egyre jobban tornyosulnak a gondok. :-( A gyerekek ugyan nem lázasak már, de mégis rosszabbul vannak. Dani úgy köhög, hogy néha már öklendezik, sőt van hogy elsírja magát, mert nem bírja abbahagyni a görcsös köhögést. Zsófi is köhög, és közben meg borzalmas hangon veszi…..
Úgy mennek el a napok-hetek-hónapok, hogy szinte észre sem veszem. Reggel felkelek és hopp este van. Hétfő van és hopp hirtelen péntek. Már megint eltelt egy hét. Már csak két hét van hátra az iskolából, és itt a téli szünet, Karácsony... Zsófikám is napokon belül féléves…..
Kangagirl 2010.12.07 18:19:33
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Folytatás 2010.11.19 19:14:00
Tegnap este eltűnt 2 óra az életemből, miközben írtam a posztot így jobbnak láttam ha ma folytatom. :-) Jól belealudtam az írásba.Az elmúlt hét eseménye volt még, hogy megkaptam János legújabb bírósági beadványát. Nem keveset, ellenben igen csúnyán káromkodtam... Hogy valaki…..
Dani ma reggel betegen ébredt, csúnyán köhög és nagyon folyik az orra. :-( Elvittem gyorsan orvoshoz, minél hamarabb rendbe jöjjön szegénykém. A diagnózis: vírusos torokgyulladás. A terápia: köptető, c vitamin, sok folyadék. Szerencsére láza nincs Daninak, meg nincs…..
Kangagirl 2010.11.03 20:40:27
Szegény Danikám nagyon húzós időszakon van túl, és úgy tűnik, mostanra nagyon elfáradt. Az i-re a pontot az iskolában a tv-kikapcsolási hét tette fel. Ezen a héten nem sokat tanulnak, ellenben folyamatos programok vannak, sűrű és fárasztó a gyerekeknek. Ma kora délután…..
Huh nagyon fárasztó volt ez a hétvége. Nem vagyunk hozzászokva ekkora nyüzsgéshez, mikor anyuék itt vannak, mindig nagy felfordulás van. Szegény Zsófin is láttam, hogy már elege van, egyre nyűgösebb volt, ahogy telt az idő. Miután elmentek anyuék, egyhuzamban aludt 3,5…..
Rettenetesen nehezemre esik megírni a mai posztot. Sírok egyfolytában, hol könnyekkel hol könnyek nélkül. Sokkal több volt nekünk Brúnó, mint egy kutya. Teljesértékű családtag volt, aki nélkül nagyon üres a ház.Borzalmas baleset történt. Azon a bizonyos szeptember 30-án…..
Kangagirl 2010.10.19 16:45:39
Vége. Megtalálták Brúnót, most már biztosan soha többet nem jön haza. Soha többet nem örülhet nekünk mikor hazajövünk és soha többet nem kaphatunk tőle pacsit. Zokogok, a lelkem egy darabja vele ment. :-(((((..