Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toyota alkatrészek

354 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ vezető hibrid prémium autógyártójaként ismert Lexus 11 sorozatgyártású modellje mellett a vadonatúj LS zászlóshajó limuzint is kiállítja a 2017-es Tokiói Autószalonon, de itt lesz egy izgalmas vadonatúj tanulmányautó világpremierje is. Ha pedig a hatalmas várakozások…..
Néhány nappal ezelőtt az Instagramon megjelent egy japán autós szaklap címlapjáról készült fotó, amin a hivatalosan még nem megerősített Lexus LS F látható végleges változatában. A kiszivárogtatott információk szerint,  az október végén nyíló Tokiói Autószalonra…..
A Toyota új kihívásokra számíthat az október 5-8. között megrendezett Rally de Espana, vagyis a Spanyol Rali alkalmával, hiszen ez a FIA Rally Világbajnokság egyetlen olyan futama, ami murvás és aszfaltozott utakon is fut. A Rali világbajnokság (WRC) futamain magát az idén…..
Felejtse el az óriásplakátokat és trükkös televíziós reklámokat: a Toyota sokkal nagyobb, sokkal merészebb felületen kívánta népszerűsíteni a legendás GT86 kupé kiemelkedő vezethetőségét. Olyan üzenetet kívánt küldeni, amely akár a világűrből is látható. A videó…..
A Toyota európai részlegét vezető Johan van Zyl jelentette be a cég dinamikusabb hibrid modelljeit, amelyeknél a vezetési élményt is figyelembe veszik a fejlesztéskor. Az irányzat első képviselője a Frankfurtban bemutatott C-HR Hy-Power tanulmány.     Az igazgató elmondta, hogy…..
Az A-oszlopokkal az autóipar mostanáig nem tudott hatékonyan mit kezdeni, a Toyota azonban bemondta a tutit.   Az elmúlt években rengeteget fejlődött az autóipar: sorra jöttek az olyan innovációk (tisztán elektromos meghajtás, önvezető funkció), amik jelentős mértékben meghatározzák majd a…..
A napokban kiszivárgott néhány fotó, amin már a régi-új Toyota Land Cruiser Prado (valószínűleg) végleges formája látható.   Régóta tudni, hogy a Toyota egy komolyabb ráncfelvarrást adna a Land Cruiser Pradónak, túl sok információ azonban nem látott napvilágot a kocsiról. Eddig. A napokban ugyanis…..
A világ leginnovatívabbnak és legkörnyezettudatosabbnak tartott autógyártója, a hibrid technológiájáról ismert Toyota három egymást követő hónapban ért el rekord eredményeket a 17,2%-al bővülő magyarországi személyautó és haszongépjármű piacon, így elképesztő…..
A klasszikusnak számító Tour De Corse a WRC francia futama, és egyben a szezon első, aszfalton megrendezett versenye, hiszen ezt megelőzően a mezőny Monte-Carlo jeges útjain, Svédország mély haván és Mexikó murváján száguldott.   A Toyota csapatának elsődleges feladata…..
A Toyota prémium márkája, a Lexus immár hatodik éve végez az élen az amerikai J.D. Power megbízhatósági felmérésén, a tanulmány eredménye szerint ugyanakkor a hosszú távú megbízhatóság nem csupán a luxusmárkák privilégiuma: a japán autógyártó modelljei 10 szegmensben nyertek díjat, összesítésben…..
Amennyire lehet, bebiztosítja a Le Mans-i sikert a Toyota: idén fele annyi vetélytársuk lesz mint tavaly volt, de plusz egy autóval állnak ki ellenük.    A Toyota motorsport-történelmének tán legfájóbb emléke a tavalyi Le Mans-i 24 órás futam befutója. A japánok tizennyolcadik…..
krA Yaris már nem mai gyerek, az idén hat éves az aktuális, XP130 jelzésű modell, de úgy néz ki, egyelőre nem tervezik leváltani, inkább egy jó alapos frissítést kap, már megint. A 2014-es "nagyszájúsítás" után az idén egy kicsit mintha visszavennének a…..
Minden kedves vásárlónknak sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánunk!! 2017. január 2-án hétfőn 9 órától várjuk Önöket a szokásos nyitva tartással!!    ..
Minden kedves vásárlónknak, ismerősünknek, üzleti partnerünknek nagyon boldog karácsonyt kívánunk!! A Toyota alkatrészüzlet és bontó munkatársai!!      ..
A japánok 2020-ra ígérik az első konnektoros autójukat, ami tisztán elektromos meghajtást kap majd. A hibrid autók kapcsán szinte kivétel nélkül mindenkinek a Toyota Prius jut először az eszébe, nem véletlenül. Ez volt az a modell, ami igazi forradalmárként robbant be a piacra,…..
Bridgestone jó állapotú téli gumi szettek kedvező áron kaphatóak üzletünkben!! Pl.-195/55  R16 Bridgestone 4 db-os szett 32000Ft   További ajánlatunkért keressen elérhetőségeink egyikén: 061281-19-55, 06303523061, toyotabonto@t-online.hu.          ..
Üzletünkben az Eneos motorolajok széles kínálatát találja, amiből segítünk kiválasztani az Ön gépkocsijához a legmegfelelőbbet. Mit nyújthat Önnek az Eneos motorolaj? - Nagyobb teljesítmény, hosszabb élettartam, kisebb káros anyag kibocsátás, optimális viszkozitás, kompatibilis a hybrid és alacsony…..
A hőmérséklet csökkenésével egy időben neki kell állni téliesíteni az autónkat, mind a mi biztonságunk, mind az autó hosszabb élettartama miatt. A téli időszakra való szakszerű felkészüléssel nem csak autóink élettartamát növelhetjük, de a balesetek kockázatát is csökkenthetjük. Fontos, hogy téli…..
Üzletünkben rendszeres vásárló az alábbi képen látható ralli csapat.  Ők is tudják, hogy igyekszünk minden alkatrészt beszerezni rövid határidőn belül, s bontott alkatrészekből is nagy választék áll vásárlóink rendelkezésére...
Toyota bontónkba autószerelő vagy karosszérialakatos gyakorlattal munkatársat keresünk. Napi feladat: alkatrészek szétszerelése, raktározása és értékesítése. Telefonszámunk álláskeresőknek:+36-30-367-24-32 Alkatrész ügyben az érdeklődésüket a 06302387771 vagy 0612811955-ös telefonszámon várjuk!!..
A Gazoo Racing csapat, amely a Toyota gyári versenyistállója bemutatta a maga példányát az új Lexus LC500-as kupéból. A kocsi rétvevője lesz a japán túraautó-bajnokságnak a Super GT-nek. Az egészen biztos, hogy a Lexus mostani egyébként is elég sarkos formanyelve nagyon jól áll…..
A japánok szerint a Toyota a megbízhatóság szimbóluma. Igazuk lehet. Vannak bizonyos autók, amikre a köznyelv úgy hivatkozik, hogy az bizony sehol sem fogja otthagyni az embert. Persze nem kell ezt szó szerint érteni, de ha valaki ilyesmit állít az autójáról, az már eléggé a…..
A Toyota nem csupán a világ legnépszerűbb autómárkája, de egyben a legértékesebb is: a Millward Brown 2016-os, a világ 100 legértékesebb márkáját átfogó kutatás eredményeinek elemzése szerint a Toyota márkaértéke a tavalyi évhez képest 2%-al, 29,5 milliárd dollárra nőtt, amivel a japán gyártó…..
Valami nagy dolog van készülőben az egyik Toyota-modellel, gőzerővel dolgoznak a műhelyben. Vannak egyszerű módszerek arra, hogy hogyan hozzunk ki nagyobb teljesítményt egy Toyotából. Na jó, nem egyszerűek, de legalább hatékonyak, mert hát melyik autótuning is lenne egyszerű.…..
A negyedik generációs Toyota Prius minden téren komoly előrelépést tud felmutatani az elődjéhez képest, de van egy olyan tulajdonsága, amely jelentősen eltér az összes eddigi generációtól. Ez pedig nem más, mint a vontatható tömegre vonatkozó adat, ugyanis mostantól a japán a…..