Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezhallatlan

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brett Favre, a Minnesota Vikings amerikaifutball-csapatának irányítója nem egy szerencsés csávó, vagy ha úgy nézzük, jó nagy faszkalap. A futballista még 2008-ban, a New York Jets alkalmazottjaként szemet vetett a csapat mellett melózó Jenn Sterger kisasszonyra, és mivel Brett…..
ezhallatlan 2010.10.21 11:36:43
@Afterforever301: francnak megy be egy szteroidokkkal felduzzasztott csapat öltözőjébe! eleve ez egy amerikai baromság, hogy nőket küldenek az öltözőbe... akkor már legyen is valami gangabang party:)
Egy évvel ezelőtt, 2009 október 18-án szörnyű hírre ébredhettünk: hajnalban kigyulladt és leégett a hűvösvölgyi Balázs Vendéglő. Nagy múltú, tekintélyes vendéglátóhely pusztult el azon a hajnalon. Egy évvel a tűzeset után bent jártunk az üresen álló, romos épületben.…..
ezhallatlan 2010.10.18 17:56:55
@igényes: Az ingatlannak kettő tulajdonosa van: nagyrészben a Budagast Rt. (azt hiszem így egybeírva) 95 %-ban és mintegy 5%-nyi tulajdonrész Pink Jánosné nevén, aki a Balázs örökösök képviseletében tulajdonos (ő is Balázs örökös) .
Tudni kell, hogy a Budagast Rt. tulajdonosa Illés József, aki privatizálta az emlitett ingatlant. Többek között.. Ugyanis övék még a Hársfa (Hüvösvölgyi út), a Lugast is megszerezte magának, övé az Angelika Kávézó, a Petőfi Sándor utcai régi önkiszolgáló étterem, és még legalább 4 hasonló ingatlan. Ők soha nem üzemeltetnek semmit, mindig kiadják az éttermet, szenvedjen vele más, ők meg a bérleti díjat szedik csak be. A privatizáció során Illés József bagóért (pár tizmillió) szerezte meg ezt az összeségében többmilliárdos tulajdont!
A Balázs örökösök nagy nehézségek, perek sorozata után tudtak 5%-os tulajdonrészt szerezni az ingatlanban kárpótlás útján, de eddig csak a gondjuk volt vele. 1999-ben a Tanne Étterem tulajdonosa lehelt életet a helybe, de ő alvilági kapcsolatainak és játékszenvedélyének hála lassan csődbe vitte a helyet, pedig nagyon népszerű volt, tele volt minfódig. Anno itt Dáridó esteket tartottak (emlékszik még valaki a szennyműsorra?), külön sátor volt fekhúzva mögé!
A tulajdonosok (Illés család) tényleg szinte elérhetetlenek, az ajánlott levelek folyamatosan visszamennek a küldő címére. Mindenkit beperelnek, aki sérti az érdekeiket. szóval nehéz ügy, de egy kis akarattal megoldható lenne...
ezhallatlan 2010.10.18 18:21:43
@ezhallatlan: viszont gyanús nekem Láng Zsolt műemlékvédelmet megszüntető kérése.. A tulajdonos Budagast Rt.-nek is érdeke ez, hiszen pont a műemléki védelem miatt lenne horribilis összeg a felújitás (ujjáépités). A tűz NEKIK jött jól. akár játszhattak arra is, hogy HÁTHA így leveszik a műemléki védelmet, mivel az épület szinte teljesen elpusztult..