Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klikker

4 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végülis - többek közt - erről szól ez a történet. Az elején tisztáznám mégegyszer, itt valós pénzről beszélünk, nem játékzsetonokról! A játékban elég sok lehetőség adódik a vagyonosodásra, gyakorlatilag minden klikkünk ér valamennyit. Kapunk bónuszokat a harcért,…..
Klikker 2010.10.25 17:22:10
@Katamori: Igen, ingyenes, bár van egy biztonsági kütyü, az néha kér egy megerősítő sms-t, ami 0,1 euró, vagyis 28 hufba kerül, de azt jóvá is írja a számládon. Eddig még nem sikerült rájönni mi alapján kér valakitől, mástól meg nem. Lehet hogy random.

Lehet befektetés nélkül is keresni természetesen, csak értelemszerűen időigényesebb. Én egy hónap alatt kb most 50 eurónyit kapartam össze befektetés nélkül. Nem ebből leszek gazdag, de kezdetnek nem rossz, lesz ez még több is. Angollal meg ne zavartasd magad, van chatünk, ott kiokítunk mindenkit :)
Klikker 2010.10.25 17:37:04
@Seravy: mutass nekem egyetlen olyan játékot, ahol ez nincs benne a Terms of Serviceben. Mindenhol megőrzik maguknak a jogot mindenre. Egyelőre annyit tudok mondani, hogy gond még nem volt, aki lekérte a pénzét, mindig meg is kapta 24 órán belül.
Klikker 2010.12.02 12:11:27
Könnyen lehet, hogy drámai változást hoz az irreálisan magas üres CD-, DVD- és memóriakártya-jogdíjak ügyében egy friss döntés. Egy spanyol vállalatra, a Padawanra kirótt szerzői jogdíjakat ugyanis a cég fellebbezése nyomán a másodfokú bíróság szerint - az időközben…..
Anno1777 Blokkolnád? 2010.10.23 12:21:00
Például őt? Itt most szabadon megteheted, s nem csak holmi rajzolt figurákat. Olyan ez, mint egy rabszolga-facebook.Rabok legyünk, vagy szabadok? Nos, ez itt nem igazán választás kérdése. Már születni se szabadon születsz, Isten hozott az új világban. A jó hír viszont az, hogy…..
Ez a szomorú helyzet, nem szépítem. De kezdjük az alapoknál, hogy érthető legyen, mivel is állunk szemben. Románia a játékban sokáig - vagy fél évig - az egyedüli ország volt, míg a többi állam csak nagyjából egy hónapja jelent meg a térképen. Így aztán elég nagy előnyre…..
Klikker 2010.10.22 19:13:31
@Nomád01: Semmit, nem volt idejük. Rohantak regisztrálni :)
Kedves Blog!   Munkanélkülibe ajánlottak nekem egy takarítónői állást,megkaptam a telefonszámot. Kicsit reménykedve mentem haza,felhívtam a vállalkozott ,egyből azt kérdezte 100%-ban támogatható vagyok-e. Válaszoltam igen,mivel most végeztem egy tanfolyamot és e miatt…..
Ha a rendszerváltás óta eltelt két évtizedet végigtekintjük, akkor a legismertebb sportág, a labdarúgás területén alig néhány cigány származású focistát tart számon a lelátók szájhagyománya. Aki egyáltalán szóba jöhet, az a délvidéki Kerekes Zsombor, Pisont István,…..
Klikker 2010.10.22 12:52:13
@zero:

fenét nincsen. Az RTL Klubban pl szinte csak cigány műsorvezetők vannak. Volt hirdetményük is pár éve, ahol kerestekembereket, s kitétel volt hogy cigány legyen. Ilyenkor mért nem kapja fel a fejét senki, hogy rasszizmus, vagy megkülönböztetés? De mondhatnám azt is, hogy az állami szektorba a létszámstopp ellenére nem is olyan régen állásokat hirdettek, de csak cigányok jelentkezhettek. Na ez micsoda?

Amúgy van cigány származású miniszterelnök is, és nincs ezzel semmi baj, mindenki érdemei szerint, mint ember. Nekem a bajom a rasszizmussal van, amit sokan emlegetnek, csak azt nem veszik észre, hogy a magyarok vannak hátrányosan megkülönböztetve.
Klikker 2010.10.22 12:56:20
@suicider:

pedig alá tudom támasztani, de ez minden kisebbségre igaz, nem csak a cigányokra. Pl bölcsészeknél germanisztika karon elég jellemző, hogy igazolják a sváb felmenőiket, ami kb minden magyarnak van, s mint sváb kisebbségi, felvesznek egy vaskosabb összeget. Itt is csak a magyar nem kap...
Klikker 2010.10.22 13:09:11
@suicider:

nem sajnos magyar az. Törvényt linkelni nem tudok, de ha érdekel, menj be Ajtósi Dürerre, ott tuti meg tudják mondani az okosat. Valóban nem a roma (mért nem jó a cigány? - mikor én születtem, így hívták őket is, magukat is) egyetemisták viszik asok pénz, ritkább, mint a fehér holló, de azért az érdekes kérdés, hogy rassz alapján osztanak bármilyen pénzt. Ez nem a rasszizmus kategória?

Kaphatna, vagy nem kaphatna minden magyar állampolgár ugyanúgy, ugyanannyit, s egy szavam nem lenne, így viszont zavar, hogy elvileg a saját országomban én vagyok elnyomva (ha nem is személy szerint).
Vagy ahogy a másik táblán írják, étterme és borozója a Tartsay Vilmos utcában, az Arcade Bistrotól (földrajzilag) néhány lépésnyire található. Itt folytattuk nyári ebédkalandjainkat, közkívánatra ezúton közreadjuk tapasztalatainkat.Ahogy korábban is, most is alapvetően hely…..
Ágensblog Módosított valóság 2010.10.22 01:07:00
A Bővített Valóság alkalmazások segítségével okostelefonunk kameraképén plusz információkat jeleníthetünk meg a minket körülvevő épületekről, tárgyakról. Egy egyetemi projektben ennek pont az ellenkezőjét próbálják megvalósítani, a kamera valósidejű képéről…..
Klikker 2010.10.22 09:16:17
Subba Lesnivaló: Lányok deszkán 2010.10.21 11:56:00
Igen, ez csak úgy, minden értelem nélkül. Csak akkor jegyezd meg, hogy ez egy szar ha mindenképpen akarod, hogy tudjuk rólad, hogy nyomi vagy...
Subba Papucsszörf 2010.10.21 08:00:00
Próbáld ki a Thököly úton! ..
Mekkora kirányság már, hogy nem a bálnát kell leölni, hanem te magad vagy Moby Dick, és te gyilkolod a tengerészeket! És eszed a halakat, a madarakat, az arra járó UFO-kat, és közben a bálna csak egyre nagyobb és nagyobb lesz. A feladat tényleg csak ennyi, enni, lélegezni,…..
Klikker 2010.10.21 10:33:45
Igen, a Hallowen is azoknak az ünnepeknek az egyike amikor minden hülyeséget el lehet adni. Bár ez a vámpírrá változtatott Android robot nem is néz ki rosszul. Limitált sorozatban kínálja a DYZPLASTIC tíz dollárért, már ha még van belőle...
Anno1777 Magyarország 1777-ben? 2010.10.21 10:11:00
Az ANNO 1777 az első ingyenes online közösségi játék, melyben virtuális egyenleged igazi pénzt jelenthet. A blogon a továbbiakban az itt szerzett tapasztalatiamról olvashattok majd.A játék gazdasági, politikai és katonai szimulátor is egyben. Egy 18. századi városi polgár bőrébe…..
Ágensblog Robotok, babaszemmel 2010.10.21 06:00:00
A csecsemők szinte mindent utánoznak, mindenre kíváncsiak, amit a környezetükben lévő felnőttek tesznek. Tanulásukat is a kíváncsiság vezérli; új „objektumok”-ról hamar eldöntik, hogy értelmes lények vagy csupán élettelen tárgyak. Pszichológiai ágensek A…..
Klikker 2010.10.21 08:41:54
Mindennek és mindenkinek van ára. Hogy neked nincs? De van! Nem hiszed? Akkor járj utána a HowMutch nevű, szerintem zseniális és villámgyorsan terjedő oldalon, amit egy egészen egyszerű ötletre húztak fel. Oda kattintva vicces kérdéseket találsz, amelyek mindegyike arra vonatkozik,…..
Burzsuj Üssenek ki D&G-ben! 2010.10.20 16:58:00
  Bátor döntést hozott a minap Domenico Dolce és Stefano Gabbana, amikor bejelentették, hogy beszállnak a World Series of Boxing sorozat támogatásába. Az olaszok ezzel tulajdonképpen a 19-re húztak lapot, hiszen az ökölvívást ugyan a burzsujok is imádják az első sorból…..
A fővárosban szolgálatot teljesítő pályakezdő tiszthelyettesek - vagyis a rendészeti szakközépiskolákról tavasszal kibocsájtott végzett tanulók - valószínűleg dideregve fognak szolgálatot teljesíteni az utcákon.  A jogszabály által biztosított őszi-téli öltözet…..
  Volt ugye a nagy sikert aratott meztelen nőkkel felturbózott lakáshirdetés, amelyben bájos hölgyek pózoltak a fürdőben - igaz csak utólag voltak odafabrikálva, nem is tökéletesen. Na de itt van ez a remek, kibérelhető testvérhegyi házrész, amelynek kádjában egy hús-vér…..
20 év múlva egymillióval több gyerek legyen  - mondták a kormány vezető képviselői az adócsomagjuk kapcsán. Ez nagyjából úgy hangzik, mint a "10 év múlva 1 millióval több foglalkoztatott" lózung, aminek a szakmai háttere nem is titkoltan az az igen releváns tény,…..
Újabb képregényhős kapja meg a rebootot, ezúttal a nagydarab és rohadt ideges zöld ember, Hulk, a Marvel Comics egyik ikonikus alakja. Hulk 1978-82 között már tört-zúzott a tévében, a CBS kultsorozatában Lou Ferigno testépítő alakította a gamma sugárzás miatt dühében…..
Nem, történetünkben nem játszik szerepet sem a NASA, sem a CIA, tekintve, hogy e jellegzetesen offline hype idején nem is léteztek. A Nagy Átverés ugyanis idén ünnepli százhetvenötödik születésnapját. A nyomtatott Hold-hoax. A bőrkötéses és mértékkel steampunk…..
A teljesség igénye, és a sorrend megszabása nélkül, folytassuka a 10 legjobb sci-fi epizód bemutatását.  6. Végtelen határok - Demon with a Glass HandPremier: 1964. október 17.Írta: Harlan EllisonTörténet: Egy embert visszaküldenek a múltba. Nem a történet bonyolultsága…..
Klikker 2010.10.18 19:55:07
Azt, hogy az idegenforgalomban mindig újabb és újabb őrületek bukkanak fel, már megszoktuk. Az életkor, családi állapot, hobbi vagy utazási szándék szerinti klasszikus tagolások mellett már régen megjelentek az extrém ötletek. A kalandturizmus nem egy őrült kisebbségé, hanem…..
A BBC értesülései szerint a moszkvai Orbital Technologies nevű cég 2016-ra négy szobás „vendégházat” nyitna az űrben Föld körüli pályán keringve, gazdag űrturisták és a magánszférában tevékenykedő kutatók számára. A tervek szerint az első modul négy kabinból…..
Proszektúra Szent Bal 2010.10.18 15:19:00
Mostanában, hogy a haza üdvéért tenni szándékozó felelős állampolgárként éjjel nappal a készülő új alkotmányunk, elnézést: Alkotmányunk, sőt ALKOTMÁNYUNK leendő passzusain agyalok, jóformán elsikkadtam azon események felett, miszerint Ivády Gábor urat majdnem kizárták…..