Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezmégnincs

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Örülök, hogy valaki a blogomra tévedt. Rutintalan blogíró vagyok, ezért a kezdeti nehézségekért elnézéseteket kérem. Egy tervezőirodában dolgozom, lassan 10-11 éves tervezői múlttal, ami azért még nem sok, viszont már kezdem kritikus szemmel nézni a…..
 Nem adok mindennek sorszámot. Hülye vagyok, hogy magamnak ilyet leírok, de hátha mégis valaki betéved... A remény hal meg utoljára, vagy micsoda...Szóval ez a fekete szín az éjszakára utalna. Nem tetszik, de nem találtam jobbat. De keresni fogok és rájövök remélem, hogy lehet…..
Sikerült... Legalább is remélem... Utána néztem, hogy kell blogot indítani. Először könyvet akartam írni, de a blog mégis egyszerűbb kezdet (azt hittem), de talán sikerült. Ez nem az a blog, ami kint lesz az index címlapján és nem az, amit mások is olvasni fognak. Ha mégis…..
Belsőség Ki volt az a barom?! 2011.09.21 06:20:06
Amit mi elcsesztünk, az el van cseszve és punktum. Ám ha a közlekedésről van szó, ez kínos és hosszú életű. Mai cikkünk blogposztja...
Ezmégnincs 2011.09.21 15:59:07
@isti77:
Amikor a középre helyezett buszsávot kitalálták a sor vége még jóval beljebb állt. (sokszor most is), a buszok így ki tudják kerülni a torlódások nagy részét. Akkor még a levegőben sem volt a 29-es busz.
A területet amúgy el lehet érni a Nagyszombat utca - Szőlő utca vagy a Tímár utca felől is.
Ezmégnincs 2011.09.21 16:02:02
@senf:
Sajnos kevés az a terv, ahol valóban a tervező akarata érvényesül Pesten. Az FKF, és a Főváros emberei mondják meg, hol, mi épüljön és hogyan, sajnos és most még bejött a BKK is...
Érdekes bejegyzés jelent meg az urbanista blogon.  Az első Budapesti Turisztikai Konferencián elhangzottak alapján másfél-két év múlva üvegkabinos lanovkákon suhanhatnánk át a Vigadó térről a Várba. Igaz a projekt az elhangzottak alapján még engedélyezés előtt áll, de a…..
PTinfo Gázvillamos 2011.04.18 08:09:00
Malajzia Unesco-világörökség kikötővárosának, Melakának egy közlekedési érdekességéről furcsaságáról már szó volt korábban, most itt egy újabb.  A mostani furcsaság egy leendő 40 kilométeres villamoshálózat, melynek alapkövét február 19-én rakták le. Az első…..
Ezmégnincs 2011.04.18 12:43:04