Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levitate

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tervezzük a napirendünk, elindulunk munkába, iskolába, tevékenyen vagy kevésbé tevékenyen telik egy napunk. Így van rendjén, mindenki teszi a dolgát. Foglalkozik a saját tennivalójával. A minap egy éjszakai vonatozás alkalmával csak merengtem bele a sötét tájba, én is azon…..
Levitate 2010.10.29 11:25:23
@nemmondom!:

Kedves nemmondom!
Először is köszönöm az észrevételeidet. Próbáltam az általad "divatosnak" mondott hangnemet kerülni, mert nem szeretnék abba a sorba beállni, mivel még hiszem, hogy javítható a társadalmi hozzáállásunk minden területen.

Nagyon sajnálom, és teljesen igazat adok abban Neked, hogy nem hangsúlyoztam ki a határozott és gyors kormányzati intézkedéseket. Itt jegyezném meg, hogy a "mandzsettások" alatt nem is őket értettem első sorban, sőt groteszknek találtam, hogy voltak, akik rögtön a kabinetet, és az illetékes szakminisztériumot támadták, nem gondolom, hogy egy nemrég hivatalát kezdő kormányzatnak -főleg a jelenlegi helyzetben- az első dolgának kellett volna lenni pont annak a tározónak a vizsgálata.

Természetesen abban is egyetértek Veled, hogy a felelősöket keresni kell, és a jogszabályoknak megfelelően kell eljárni ellenük még ha ezt nem is sugalltam eléggé. (REND, IGAZSÁG, JOG) Engem a tálalás, illetve a média megnyilvánulásai zavartak! Az ahogy Te is mondtad párhuzamosan zajlott a reagálás a katasztrófára, és a bűnüldözés. Mert ugye vannak prioritások. (Bocsánat egy morbid példa: ha látsz egy gyalogosgázolást, mit teszel? Mentő vagy rendőrség? Mert ugye egyszerre a kettőt nem hívhatod!)

Még egyszer köszönöm a hozzászólásodat és azt, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Remélem valamennyire helyreigazítottam a valódi üzenetét a cikknek. Valamint bízom abban, hogy továbbra is követed oldalunk munkásságát.

Szép napot!