Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Audity

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SampleTank 3 Free néven ingyenesen használható beetető verziót bocsátott ki az IK Multimedia szoftsamplerének legújabb változatából. A cucc belül mindent tud, de hangban limitációi lesznek: a hozzá kiadott hangmintacsomagokat kezeli csak. Ezek szintén ingyenesek, és hetente jelennek…..
    Ha jól megnézitek a mellékelt képet, akkor láthatjátok, hogy az egyik Mikulás gitárnak látszó tárgyat emel a magasba, ami hivatott bizonyítani a tényt, mi szerint az év végét a csörömpölés jegyében kell tölteni. Megy is rendesen a zajkeltés mindenütt,…..
A Reasonbanks a szokásosnál is  nagyobbat dob: kijött a PRO.TON v3, egy analóg mintacsomag refill formátumban a Reason NN-XT sampleréhez, amely nem a szokásos módon működik. A mintakészlet ugyanis az alapvető hullámformákat tartalmazza, a szintézist a sampler LFO-ira, szűrőire…..
Audity 2011.07.14 23:39:09
@djuice:
Bocs, több lapon volt nyitva a fórum, véletlenül egy másik topicba írtam a Reasonos problémára.
Itt nélzd meg a választ: midi.blog.hu/2011/06/27/remixelj_sashat_es_logj_vele_ibizan
    Csinglingling! Ámbörök! Ébresztő! Itten van a KRONOS!     Ha az üzletünkben még nincs is, de az országban már van, és mostantól megtekinthetitek a KRONOS kiváló hazai demonstrátorának, Janca Ákosnak a bemutató anyagát. Ákos már az Oasys-be…..
Audity 2011.06.28 18:19:26
@hansan:
Köszönjük szépen!
Új, ingyenes verziót hozott ki a SampleTankból az IK Multimedia, a SampleTank Free-t. Ötszáz mega hangmintát adnak hozzá, a motorja megegyezik az igazi SampleTankéval, olvas minden SampleTank-könyvtárat, és rengeteg effektet lehet benne a hangra felpakolni. Innen vehető le...
Audity 2010.10.18 22:51:18
@gg: Köszi! Amúgy éljenek az inteligens, sokat látott bnők! Ui miután otthagytam kínomban az egész nyamvadt oldalt, bnőm vígasztalásból nekiállt birka türelemmel utánnajárni, mondván neki van jártassága mindenféle regisztrációs ügymenetekben, könyvelésben stb és egy ilyen nehogymá kifogjon rajta. Nyert és rajta keresztül én is tapasztalatot, mennyire agyamenten is lehet megoldani egy egyszerű letöltést. A végén már annak örültem, hogy jó hogy a sample bankokat nem külön kell leszedegetni. Na mindegy, soha rosszabb ténykedést ilyen téren, viszont ha gányul fog szólni, úgy leradírozom az egészet, hogy írmagja sem marad egy bitnyi sem a hddn.
(sokak okulására, tehát: 1. regisztráció, 2. visszaigazolás, 3. user area / Downloads majd Download sounds... Ezt mondjuk a post is leírhatta volna.)