Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blabla.

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE 2019:Bár a poszt 2012-ben íródott, de jelenleg is aktuális! 2019-ben! További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat:…..
erőltetett menet Dan Millman 2013.05.01 12:16:59
"Ahogyan egyesek elfeledve a választásuk hatalmát csapdába esettnek érzik magukat egy kapcsolatban, mások életük vagy körülményeik által érzik egérfogóban magukat, és a dolgoknak igen fájdalmasra kell fordulniuk, mielőtt meglelik az akaratot, a bátorságot és az önbecsülést,…..
erőltetett menet Oravecz Nóra 2013.04.25 19:38:43
"Ne a múltja érdekeljen, hanem az, hogy kivé válik melletted. Hogy szeret, és hogy téged választott. Nem véletlenül a múltja a múltja. Valamiért megvált tőle, elbúcsúzott, maga mögött hagyta, ahogyan azt te is tetted a tiéddel. A boldogság egyik titka talán az, hogy nem…..
erőltetett menet 2013.02.13 14:49:35
"egyet kérnék szépen, ha lehet, tőled.legyen gerinced végre és bukjon ki belőled,amit gondolsz, igazán, hátha volna rám válaszom.már fáj a sok sunnyogás, a tiszta lapot választom."..
Szabó LőrincSemmiért egészen Hogy rettenetes, elhiszem,De így igaz.Ha szeretsz, életed legyenÖngyilkosság, vagy majdnem az.Mit bánom én, hogy a modernekVagy a törvény mit követelnek;Bent maga ura, aki rabVolt odakint,Én nem tudok örülni csakA magam törvénye szerint.Nem vagy…..
erőltetett menet Fanka. 2013.01.04 21:22:33
örök kedvenc. "Egyet mondj nekem tőlük, mi fair dolog,mert a tolvaj gyűlöli azt, akit meglopott.Látom a fiad és látom a lányod,de a hatalom nem szerez igaz barátot.A hatalom nem ért a szerelem nyelvén,nem nevet a tréfán, nem sír egy zenén."..
erőltetett menet F 2012.12.18 20:24:10
"elveszett a suttogásom ebben a zajban, ahol mindenből baj van, bármit tennék.."..
erőltetett menet Radnóti. 2012.12.13 21:41:38
"Két karodban ringatózom csöndesen.Két karomban ringatózolcsöndesen.Két karodban gyermek vagyokhallgatag.Két karomban gyermek vagy tehallgatlak.Két karodban átölelsz teha félek.Két karommal átölelleks nem félek.Két karodban nem ijeszt majda halál nagycsöndje sem.Két karodban a…..
erőltetett menet John Lennon. 2012.12.13 21:41:16
"Amikor 5 éves voltam, anya azt mondta, a boldogság a kulcs egy szép élethez. 6 évesen, amikor iskolába mentem és megkérdezték, mi akarok lenni, ha nagy leszek, azt írtam: ''boldog''. Azt mondták, hogy rosszul értelmeztem a kérdést. Azt mondtam, rosszul értelmezték az életet."..
"Okos, aki érti az embereket;aki önmagát érti: ihletett.Hatalmas, aki másokat legyőz;aki önmagát legyőzi: erős.Aki törekszik: nincs híján akaratnak;aki megelégszik: gazdag.Aki nem veszti természetét: hosszúéletű;aki nem veszti emlékezetét: örökéletű." Tao te King..
http://eztnezdmeg.eu/love-sztori/ Ezt azoknak ajánlom, akik azt hiszik, nekik a legszarabb. Akik azt várják, hogy készen kapják a boldogságot, mert jár nekik. Azoknak, akik nem látják be, hogy akik nem küzdenek a boldogságért, meg sem érdemlik. Ékes példa egy romlott erkölcsű…..