Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rodimus Prime

15 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reklámok és egyéb mocskok Mint a cunami, úgy söpör végig rajtam a mocsok, hazugság, és értelmetlen hülyeség, mikor a tévét nézem. Ha nem figyelnék oda, észre sem venném. Egy autó reklám: „drágám, apa leszel” és a picsa hazaállít egy kocsival. Mitől…..
Politika Szarul, de büszkén! 2008.02.21 20:50:16
A múlt hét péntek óta egy kicsit felgyorsultak az események körülöttem. Egész jól indult minden, sőt végre kezdem úgy érezni, hogy sínen vagyunk. Péntek délelőtt felugrottam a bme honlapjára, hogy megnézzem a nyelvvizsga eredményemet. Úgy gondoltam, nagy valószínűséggel…..
Politika Anyagi nehézségek 2007.09.27 14:36:00
Szívem szerint, ezt az írásomat egyenesen a miniszter elnök Úrnak címezném! De rájöttem hamar, hogy ez tök fölösleges lenne! Minek? Semmi nem változna!Na de mindegy! Hol is kezdjem? Talán az teljesen az elején!2000. július 1. - ez volt az első nap amikor munkába álltam. Tulajdon…..
Rodimus Prime 2007.10.21 18:03:54
Köszi hogy vetted a fáradozást és elolvastad a sirámaimat.
nincs harag csak válaszolok egy pár dologra amit felvetettél.
A kocsit, hogy miért kell kettő, azt röviden leírtam. A párom vidékre is jár dolgozni saját autóval, én meg nem vagyok hajlandó BKV-zni a gyerekkel, meg a baszott nagy babakocsival. Amúgy bérletem sincs az is pénz lenne. És annak az árából pont elautózgatok én a városban. Ez luxus, de erről nem vagyok hajlandó lemondani.
Az önk. nyugdíjpénztár nekem azért jó, mert én fizetek 5000-t a munkahelyem meg 3-at, (BM-s vagyok) és természetesen az egyik legjobb évi kamatozással bír. (ez a rendőri önk.ny.p.) Ajánlom egyébkét bárkinek, mert tényleg nagyon jó! Ja és a gyermekem a kedvezményezett.
UPC. Már váltottunk, de eddig is a legkisebb net-csomagunk volt. Ezzel a szolgáltatóval csak az a baj, hogy a régi előfizetőit nem jutalmazza a hűségükért, hanem bünteti. Ezért légy résen Te is és ha lejár a hűségnyilatkozat, csak köss velük új szerződést. Már mi is 8000-re levittük ez a kiadást is.
Ja és a telefon. Ez 4 kártyát takar. Anyumnál van egy 30-as a páromnál is, és nálam is. Ezzel a 3 kártyával egymás közt jóval olcsóbban beszélünk.
Ezt függetlenúl, hogy anyunál van egy kártya mi fizetjük. Kb. havi 16.e Plussz Nekem van még egy 20-m is ami tűzoltó kártyás, ezen bonyolítok minden más beszélgetést, mert ez csak havi 5600ft-mba kerül.
A gyerkőcömnek meg sztem jobb ruhái vannak mint, nekem. Ami tök jó, és nem a márkaboltban veszem őket. Ajánlom nektek is ha pestiek vagytok a Dohány u.-körút sarkánál lévő trolimegállóban azt a turit ahol veszem én is a gyerekruhákat. Kiváló minőség, márkás holmik párszázért.
és még egy utolsó szösszenet. Nem pazaroltunk előtte. 2 évvel ezelőtt elmentünk nyaralni (nem főszezonba-mert az olcsóbb) és ennyi. A párommal lévő közös múltunkban csak ennyi "pazarlás" történt, de akkor még szó nem volt gyerekről.
Ja és Mi is boldogok vagyunk, mert ilyen értelemben viszont leszarjuk a pénz létét, vagy nem létét. Ez sose fog boldogtalaságot szülni a mi életünkben.
Főnix blogja Buta 2008.02.09 14:44:00
Kedves kis törzshelyemen egy csapat kopasz ül az egyik asztalnál, társaságukban egy 14 év körüli lánnyal. A hosszas beszélgetés közben egyszer csak a lányka megszólal: - Ti szkinhedek vagytok? Összenéznek a kopasz, fehérfűzős, bakancsos úriemberek, majd a lányhoz fordulnak:…..
Ha az ember egész nap utazgat, akkor jöhet csak rá milyen büdös is ez a város. Egyszerűen bűzlik. Az egész. A héven nem kapsz levegőt a székeken, és mindenen lustán elnyúló porrétegtől. Az aluljáróban az egykor embernek látszó, és emberként élő, mára két lábon…..
Ilyet még nem hallottam, tudom hogy már nem uptodate topic, de ezt meg kell szólnom. Mi az hogy munkaköri kötelesség bort inni? Figyeljetek srácok, én hívő vagyok, Jézusban hiszek mint megváltóban, nem vagyok katolikus, református, baptista sem semmilyen szervezet vagy szekta tagja. A…..
Cigányok verik EB bronzérmes bokszolónkat. Csoportosan. Még le is videózzák büszkén. Iskolában. Tanórán. A tanár semmit sem tesz. Semmit sem tud tenni. A megtámadott nem üthet vissza. A rendőrség semmit sem tesz. Nincs feljelentés. A büntetés mindössze egy intő. Rendben…..
Politika Közlekedés autóval2 2008.02.03 21:22:00
A jó autód van, azt hiszed Te vagy a fasza csávó?!   A minap átgurultam a tesómékhoz kocsival.  Nem tettem meg 50 métert, máris összetalálkoztam a görénnyel. Egy olyan úton haladtam ahol nekem volt elsőbbségem, mert majdnem minden keresztutca jobbkezes. De úgy látszik,…..
Mivel többen is kérdezték, elmondom hogy akárcsak a régi blogban, itt is kétnaponta írok új bejegyzést. Persze bizonyos esetekben ettől eltérhetek, amikor például nincs mit írni. Ma sem írnék, ugyanis az a helyzet állt elő hogy téma az van bőven, de időm meg nincs. Viszont még…..
Higgyétek el, hogy én nem. Én tényleg, én őszintén nem akartam mindjárt a második bejegyzésben cigányozni, de sajnos aktuális. Délután négy körül járhatott az idő. Egyedül ültem a villamoson, és unottan bámultam ki az ablakon, miközben fülemben Combichrist…..
Gyerkőc Emese! 2008.01.31 22:15:38
Édes kicsim! Alszol! Nem sok szabadidőt hagysz nekem. Nappan esélytelen, hogy a géphez üljek, maximum a konyhában tudok gépezni a notebook-n. De azon nincs net. Így a délutáni alvás ideje alatt nem tudok internetezni. Ha ébren vagy, akkor meg pláne nem! Minden percemet lekötöd, de ez…..
Politika Üdvözlet Főnixnek! 2008.01.31 20:48:35
Főnix-nek! Először is, ezúton is szeretnélek üdvözölni! Örömmel értesültem arról, hogy új blog írásba kezdtél. (már meglátogattam azt is, és mindig vissza is fogok térni hozzá) Említetted, hogy reklámozzuk blogodat. Nos én nagyon szívesen teszek eleget a kérésednek,…..
Egy két gondolat, ami a mindennapjaimban felmerül, olykor-olykor! Egy reklám, egy hír, vagy egyéb más dolog kapcsán...A reklámok! Egy bank reklámja milyen legyen? Ki az aki a sztorit kitalálja? Ki az aki elfogadja, hogy igen, ez így tök jó, meg hogy tuti nyerő, stb...?! Nem tudom, de…..
Főnix blogja Prológus. 2008.01.27 23:32:00
2006 végén kezdtem el blogot írni. Hogy miért? Nem tudom. Nem volt vele konkrét célom, csak írtam, mindig arról, ami épp foglalkoztatott, és amit érdekesnek találtam. Majd ahogy telt az idő, a jelentéktelen kis webnapló egyre fontosabb kérdéseket és témákat kezdett feszegetni.…..
...pontosan ez jellemzi a mai világot. A nagy leszarás. Nem foglalkozunk a másikkal, csak Nekünk legyen jó, Nekünk legyen meg minden, akkor és ott ahol éppen Nekünk jó. A többi le van szarva!Röpke szösszenetek az életből, ami ide vág:Hangos tevékenység folytatásának szabályai,…..
Magyar Ugar Kőkemény a kuruc.info 2007.10.26 11:17:00
 A hídblokád mindenre elszánt szervezői igyekeznek mindig maximálisan tökösnek, és keménynek látszani, de valahol mélyen ott bújkál lelkükben a gyermeki rajongás a múlt egyes dolgai iránt. Érdemes körülnézni például a linkek között, mert olyan csodálatos…..
Gyerkőc My sweet Baby 2007.10.26 17:18:00
"Édes kicsi aranyom! Most kezdtél még csak előre kúszni, de már fel is akarsz állni!"Felpörögtek az események az életünkben. Ő már állni akar, én pedig egyre többet izgulok miatta. Félek nehogy véletlenül valami baj történjen. Most látom csak igazán, micsoda…..
Na idén is túl vagyunk a 23-án. Az egész nem ért annyit, mint amennyire előre sokkolták a népet. Nekem személy szerint a 22. nap sokkal "viccesebb" volt. Rettentő szar lehet a miniszterelnök  Úrnak, hogy egy ketrecbe kell állandóan zárnia magát akárhova is megy. Egy…..
Politika Közlekedés autóval 2007.10.19 22:23:00
Egyszerűen meg vannak hibbanva az emberek! Nem tudnak közlekedni. Nap mint nap szembesülök az utakon azzal, hogy az emberek nem ismerik a KRESZ-t. Miért van ez?Ma amikor elindultam a kocsival, meglepődve láttam, hogy a kereszteződésben volt egy kocc.Pedig ez a kereszteződés annyira…..
Elmélkedés a család... 2007.10.04 12:52:00
A családom már jó ideje felbomlott. Apám lelépett és azóta egy kicsit megváltoztak a dolgok. Már én sem lakom otthon, mer a kedvesemmel és a kislányommal külön kecóba mentünk. (de azért nem vagyunk olyan messze anyutól, csak pár utcára) A tesómmal idáig tök jól megvoltunk, de…..
Elmélkedés Elmélkedéseim 2007.08.15 20:27:00
Most sok rémes és unalmas témát fogok, magammal kitárgyalni írásban. Mivel nem tudom jelen pillanatban senkinek elmondani, ezért leírom.Gyerekesség. Ezt a fogalmat a közelmúltban többször is a fejemhez vágták. Édesanyám, a párom...Az pedig egy volt, a legújabb tetoválás…..
Transformers Transformers 2007.08.12 22:09:00
Azt hiszem, ez a film nálam minden eddigi látott filmet felülmúlt. Nem tudok betelni vele!Ezen nőttem fel! Láttam és meg is van az eredeti 80-a évekbeli rajzfilm. Megvettem annak idején az egész képregénysorozatot (Kandi lapok) - ami már sajnos nincs meg - és most itt ez a film.…..