Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LMP_Csongrad

48 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Panelrekonstrukciós program (Szeged) nagyobb térképen való megjelenítése Jelmagyarázat: (megjegyzés: A pontot tartalmazó jelölésű házakkal még nem kötötték meg a támogatási szerződést, a "teli" jelölésűekkel már igen.)- kék: 2011. áprilisban nyertesnek hirdetett…..
Az alábbiakban szeretnénk közérthetően bemutatni és elmondani a véleményünket a 2012. december 21-i szegedi közgyűlés előterjesztéseiről, a következő megjegyzéssekkel: 1. A kiindulópontként használt anyagok – azaz a város honlapján megtalálható előterjesztések –…..
Az alábbiakban szeretnénk közérthetően bemutatni és elmondani a véleményünket a 2012. december 1-i szegedi közgyűlés előterjesztéseiről, a következő megjegyzéssekkel: 1. A kiindulópontként használt anyagok – azaz a város honlapján megtalálható előterjesztések –…..
Az alábbiakban szeretnénk közérthetően bemutatni és elmondani a véleményünket a 2012. szeptember 28-ai szegedi közgyűlés előterjesztéseiről, a következő két megjegyzéssel: A kiindulópontként használt anyagok – azaz a város honlapján megtalálható előterjesztések –…..
Az LMP Andrássy úti kitelepülésénél tartott sajtótájékoztatóval kezdetét vette a párt időközi polgármester-választási kampánya Hódmezővásárhelyen. A helyi választási bizottság a kormányzati szerepvállalása miatti összeférhetetlenség okán lemondani kényszerült…..
  Az LMP adórendszert érintő kritikáinak és javaslatainak bemutatására tartott sajtótájékoztatót 2012. június 15-én a párt szegedi székházában Szabó Dániel, a Csongrád megyei területi szervezet társadalompolitikai szakszóvivője, míg Szentistványi István, a szegedi…..
  Az LMP "beveszi" a szegedi várat a hétvégén címmel harangozta be a párt XIX. kongresszusát a Szeged Ma hírportál. A 2012. június 9-10-i rendezvény szombati eseményeiről a legbővebb tudósítást szintén ezen az oldalon találhattuk, de a többi helyi sajtóorgánumban is megjelent…..
Szeged MJV Pénzügyi Bizottságának (PÜB) 2011.szeptember 30-án, a közgyűlés előtt tartott nyílt ülése igen meglepte a nem bennfentes bizottsági tagokat, résztvevőket, érdeklődőket. Az ominózus ülés ugyanis egy olyan személyeskedő vitát hozott, amihez hasonlót bizottsági…..
Miért nem hozta le a Délmagyar az LMP ügynökaktákkal kapcsolatos nyílt levelét? Hogyan működik a fő helyi nyomtatott sajtóorgánum? Pusztán szerkesztői szabadságot gyakorol, vagy inkább helyi öncenzúrát? Mindenki döntse el maga! Mi az átláthatóság jegyében felajánljuk…..
(a cikk folyamatosan frissülő tartalommal rendelkezik) Csongrád megye, Népszavazás 2012 számláló: aktuális állás (03.31) 8000 aláírás, túlvagyunk a megyében kitűzött célon! Az országos 200 ezerhez viszont még további aláírásokra van szükség.03.26: 600003.23: 500403.12:…..
Nyílt levél azon Csongrád megyei országgyűlési képviselőknek, akik az ügynökakták nyilvánosságát szolgáló javaslat tárgysorozatba vételére „nem”-mel szavaztak. Mivel a kétharmados, megkerülhetetlen többséggel kormányzó, minden lehetséges felhatalmazással…..
Háttéralkuk működtetik a várost, a nyílt színen csak addig folyik vita, míg a két politikai erőtér közül az egyik el nem éri alkupozícióját. Erről Szentistványi István, az LMP szegedi önkormányzati képviselője beszélt a sajtónaknak (SzegedMa.hu) négy…..
SzegedMa: Szentistványi Botkáról: „Meztelen a király!” SzegedMA.hu: Az LMP a valódi közmeghallgatás mellett delmagyar.hu: LMP: döbrögis viszonyok a kistelepüléseken SzegedMA: LMP: paktum áll a közüzemi díjemelési javaslatok mögött 2011. december 16., Szegedi…..
Az alábbiakban szeretnénk közérthetően bemutatni és elmondani a véleményünket a 2011. december 16-i szegedi közgyűlés előterjesztéseiről, a következő két megjegyzéssel: A kiindulópontként használt anyagok – azaz a város honlapján megtalálható előterjesztések…..
Ezúton szeretnénk meghívni titeket az oktatáspolitikai beszélgetésünkre, amelyen vendégül látjuk Osztolykán Ágnes LMP-s parlamenti képviselőt. A rendezvény témája: az új felsőoktatási, illetve köznevelési törvény. A rendezvény időpontja: 2011. december 7., szerda, 17 óra…..
Előzmények   A 2010. október 3-i önkormányzati választások nyomán zavaros helyzet állt elő Szegeden: a választópolgárok a balliberálisnak nevezett városvezetés polgármesterét megtartották ugyan, de a korábbi mszp/szdsz-es közgyűlési többség elveszett. Az elmúlt nyolc…..
Folyamatban van a Szeged város helyi jelentőségű természeti területeinek és emlékeinek védelméről szóló 35/2009. (XI. 11.) számú Kgy. rendelet felülvizsgálata.Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Városkép- és Környezetvédelmi Bizottsága döntése értelmében a…..
Mostanra – a városvezetés minden, átláthatatlanságra irányuló erőfeszítése ellenére – tisztán látszik, hogy Szegeden a tavasz óta tartó megszorító intézkedések mellett mindig akad pénz azon célokra, amelyekre a városvezetés, illetve bizonyos befolyásos…..
Az alábbiakban szeretnénk közérthetően bemutatni és elmondani a véleményünket a 2011. szeptember 30-i szegedi közgyűlés előterjesztéseiről, a következő két megjegyzéssel: A kiindulópontként használt anyagok – azaz a város honlapján megtalálható előterjesztések…..
Az LMP Csongrád Megyei szervezete megdöbbenéssel értesült arról, hogy a hódmezővásárhelyi önkormányzat a város polgárainak egy újabb csoportját szemelve ki célpontul, egy újabb szégyenlista felállítására készül, ismét a nyilvános megszégyenítés középkori…..
Tegnap óta tudjuk, hogy a polgármesteri hivatal mintegy 10 millió Forint értékben új luxusautót vásárolt Botka László részére. E magatartás azon túlmenően, hogy dzsentrimagatartás, hiszen egy szociális vívmányait folyamatosan lebontó megyei jogú város polgármestere teszi,…..
Az alábbiakban szeretnénk közérthetően bemutatni és elmondani a véleményünket a 2011. június 30-i szegedi közgyűlés előterjesztéseiről, a következő két megjegyzéssel: A kiindulópontként használt anyagok – azaz a város honlapján megtalálható előterjesztések…..