Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xeri

5 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok egy tipikus blogger, úgyhogy az elmúltnyócév (na jó, csak 5) úgy telt el, hogy semmi okosságot nem osztottam meg senkivel. Pedig zajlottak közben az események, és még mindig megy a Mazda, persze közben átesett néhány kisebb-nagyobb szervizen is. Most egy kicsit magamnak is megpróbálom…..
xeri 2017.03.22 12:49:16
@BISMARCK: Az eltelt 4-5 év lehet, hogy szépített a számokon, mert persze nem írtam fel róla semmit. Nagyságrendileg 130 körül rémlik fényezéssel együtt, de a két íven kívül 1-2 ajtó sarkába és az egyiknek az ablak melletti fekete részébe is belejavítottak.
xeri 2017.03.22 14:40:50
@BISMARCK: mostanában elég nehéz elérni a srácot, mert lovagol és gyakran filmezni hívják :) Veresegyházon van egyébként, a számát elküldöm mailben, ha adsz egy címet.
Először azt hittem, csak az elem merült ki, de hiába cseréltem, többet nem működött a távirányító. Semmi gond, elővettem a másikat és használtuk azt egy pár hónapig, majd egyszer csak az is meghalt. Próbáltam vadiúj elemmel is, semmi. Irány a szerviz. Megnézték a két…..
xeri 2016.08.30 14:01:34
@Vajda Endre: szia, bocs, csak most láttam a kérdésedet (ha évekkel korábban teszed fel, akkor is most láttam volna, úgyhogy tulajdonképpen egész jó a reakcióidőm :)). De sokat nem tudok hozzáfűzni a leírtakhoz: ez nekem már többször működött pont ugyanígy, akármelyik távirányítóban cseréltem elemet, mindig megtanítottam mindkettőt.
Amikor a nyaralás során jól megpakoltuk az autót, nem is csodálkoztam túlságosan, hogy nagyobb huppanók után felkoppant a hátulja, bár nem egy kellemes érzés. És talán nem is terheltük túl nagyon, mert az öt gyerek még csak kb. 2-2,5 felnőtt súlyát adja összesen, szóval élősúlyban max. 400kg lehet a…..
Nemrég beszereltem egy tolatókamera-monitor szettet a 2002-es MPV-nkbe, és közben jópár tapasztalattal lettem gazdagabb. Ezért úgy döntöttem, leírom a dolog menetét, hátha valaki egyszer hasznát veszi. Mivel az MPV viszonylag ritka madár nálunk, és az autótulajdonosok nagyjából…..
xeri 2012.07.14 22:49:21
@Plucas: Hello,
látom, a mazda-auto hasznos fórumát már megtaláltad, úgyhogy azt nem kell külön ajánlanom :)
A tolóajtó burkolatának leszerelése rém egyszerű (mindkét oldalon cserélnem kellett a központi zár motorját): itt találsz egy nagyon jól illusztrált leírást hozzá (sok egyéb mellett) www.mpvclub.com/diy.php?id=115
A zárat vezérlő motort nekem nem sikerült megjavítanom, mert kiszerelve nem jelentkezett a hiba, kopás vagy sérülés nem látszik rajta, bent viszont egyre nehezebben működött. Úgyhogy a helyi autósboltban 1500-ért kapható univerzális motort szereltem bele némi fejtörés után, és már egy-másfél éve teszi a dolgát hibátlanul mindkettő.
A fejtörés oka, hogy kétféle univerzális motort árulnak: 2 vagy 5 vezetékkel, és semmiféle leírás nincs hozzá. A mazda zárjának pedig 3 kábele van :)
Amikor átvettem az autót, a nepper nagyon szabadkozva mesélte a sztorit, hogy még új akksit is vett a kocsiba, de utána összevissza nyomkodva lockolta a gyári audio egységet, ami ezután semmilyen próbálkozásra nem reagált (elvileg fel volt írva a kód, csak nem volt hová beadni).…..
Félre a tréfát. Háromnegyed egykor írom ezt a feladat-Hiénát és elhihetik, ilyen zsíros ajándékért bizony meg fog kelleni küzdeni saját önérzetével mindenkinek, aki részt akar venni benne, hiszen az utóbbi idők legaddiktívabb dolgát nem adjuk ingyen. Megfertőzte a…..
xeri 2010.12.11 18:07:19
A következő Yamaha faliképért, egérpadért, R1 füzetért és két meglepetés könyvért véresre kell gyötörni a szürkeállományt. Az alábbi betűk sorba rendezésével egy külföldi ember nevét kaphatják: BBO WKISCITA Az alábbiak, hasonló szisztéma szerint a társát rejtik: BOTY…..
xeri 2010.12.11 17:48:00
@YZ: Látom már, csak nekem nem frissült :(