Regisztráció Blogot indítok
Adatok
notnever

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság az alkoholreklámok fénykorát éljük, rögtön itt egy újabb, amely a Zwack Zrt. legújabb italát, a Fűszeres Vilmost reklámozza. A Vilmos nem egy újkeletű ital, jól ismert mindenki számára, ennek egy különleges, új változata a fűszeres. Igen nagy promóciót csapnak az…..
Az országban tombol az Emese őrület. Ő a Budapest Bank új reklámjainak főszereplője, a bank új, és igen kreatív alkalmazottját személyesíti meg. Van Emese baba, Emese Fan Club, sőt, még saját honlappal is rendelkezik, egy igazi sztárt csináltak belőle. Bár itt hozzá kell…..
Olvasónk fix törlesztővel biztosította be magát árfolyam ingadozás esetére, de már megbánta.Szeretném megosztani a saját történetem mások okulására:2009 augusztusában szerződés szerint 20 évre vettem fel 11 000 000Ft összegű hitelt CHF-ben Budget fix opcióval az UCB…..
notnever 2010.10.18 13:23:00
Hétfőn jelent meg a Szivatós blogon a "Meghalt az OTP-ügyfél: ketyeg a tartozás" című bejegyzés, amivel kapcsolatban az OTP Bank Médiakommunikációs Osztálya a következő reagálást kérte közzétenni. Az OTP Bank válasza:   "Sajnáljuk a történteket, és…..
 Az MLSZ kárpótolja azokat a szurkolókat, akik nem jutottak be a szeptemberi, Moldova elleni mérkőzésre, és épségben megőrizték jegyüket. Ők bármely IBUSZ-irodában becserélhetik a tikettjüket az október 8-i selejtezőre szóló belépőre - olvasható a Magyar Labdarúgó…..