Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paradoomer

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A civilizáció számtalan olyan dologtól tett minket függővé, amelynek hiányát majd csak akkor fogjuk tapasztalni, amikor bekövetkezik a SHTF esemény, (shit hits the fan=sz*r csapódik a ventilátorba, A fordulat legalább az 1940-es évek óta használatos az angol szlengben. Jelentése…..
Legutóbb még az ELTE által fémjelzett Bioetika előadássorozaton hallhattuk a sorozatos félreinformálást Venetianer Pál által artikulálva, most pedig a globalizmus pápái gyűltek össze az MTA-n, hogy a világ legnagyobb hazugságát erősítsék tovább, ezáltal kívánván a…..
paradoomer 2011.12.06 18:12:36
  Egymást érik itthon a forradalmak: a 2006-os felkelés és a 2010-es fülkeforradalom után most világforradalom készül október 15-re, olyan célkitűzéssel, hogy a lehető legjobb világot tervezzék és építsék fel, ami emberközpontú, részvételi demokrácia van benne,…..
paradoomer 2011.10.13 14:34:28
@kbdanirl:

"Nyilván ez még nem túl komoly dolog, de a helyzet viszont valóban az - és bizonyos, hogy hamarosan még sokkal rosszabb lesz. Nem baj, ha szokják az emberek egy kicsit egymás ábrázatát, mert még nagy szükség lesz arra az alapvető emberi képességre, hogy tudjanak hatékonyan együttműködni. Az is többet érne, ha egy kicsit kedélyesen sörözgetve bandáznánk a világmegváltás ürügyén, minthogy esetleg egymást fikázzuk és nagyképűsködjünk valahol a szájbertérben. Mert ez utóbbi csak elválaszt minket egymástól, pedig a túlélés záloga az emberi közösség. Azzal pedig nagyon szarul állunk ebben az atomizált és teljesen szétforgácsolt társadalomban. Márpedig borítékolható, hogy súlyos történelmi időszak elé nézünk, és összefogás nélkül bizonyosan nem fogunk tudni helytállni - ez ugyanis az 1. sz. antropológiai törvény..." /K./
paradoomer 2011.10.13 15:22:57
Udo megmongya A hatalmas zakó 2010.05.04 04:09:00
(Katt a képre a nagyobb felbontásért!)  Még tavaly, amikor az MSZP lasszóval vadászott a nyílt utcán valaki miniszterelnöknek valóra – aki nem annyira hülye, hogy kiröhögjék, de hülye annyira, hogy elvállalja –, egy ország találgatta, hogy mi a csel Gyurcsány…..