Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JuditésaFiúk

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végignéztem az elmúlt év blog-aktivitását, és megállapítom, egy kicsit keretesre sikeredett 2011 ebből a szempontból! De hát annyi, annyi dolgunk volt! Megpróbálom majd szép sorjában elmesélni. Valamikor 2010. év végén azt írtam, elindulunk, és senki nem állíthat meg. Csak…..
Volt már, hogy elárulták a meglepetéseidet? (de Te csak kedvesen mosolyogtál...) Volt már, hogy nem volt időd megszeretni valamit, mert más hamarabb megszerette, pedig csak TE akartad szeretni? Volt már, hogy kihasználtál egy lehetőséget, de a vége előtt rájöttél, hogy az a…..
Mindenki érzi? Itt a tavasz! Van egy kedves kis versikénk ezzel kapcsolatban, de nem írom le! Kicsit csúnya! Bár még odakinn hideg van, a napocska gyönyörűen süt, és innen bentről elég kellemes. Meg hát, dúl a szerelem. Én nem emlékszem mikor voltam először szerelmes, de Dávid…..
Nyugodt, időben lefekvős péntek estének indult. Minden rendben ment, mígnem legkisebb sarjunk úgy gondolta, nem fogadja meg szülői intésünk, és kipróbálja, milyen (ahogy Balázs mondta) kötél nélkül bungee jumping-olni. Milyen? Fejre érkezünk, a nyakunkon visszabillen a 12 kg-os…..
Egy biztos! Én meg vagyok átkozva! Elegem van! Ma odáig jutottunk a k... kulcsmizériával, hogy a lakásból sem tudtam kimenni! ÁÁÁÁÁÁÁ! Magamra szerelem, akasztom, ragasztom az összes kulcsomat! Kezdődött úgy egy hónapja. Két gyerek felöltöztet, téli ruhába!, anya is…..
Új év, nagy elhatározások. Álomkönyvünk új dolgokkal bővült. Mint minden évben, így 2011. szeptemberében is megrendezik a Félmaratoni futóversenyt, melyen szeretnénk részt venni. Fizikai állapotom egy 1-10-ig terjedő skálán 0 értéket érne el, így első lépésként a…..
Bár már egy ideje 2011-et írunk, most mégis visszatérek az elmúlt év végére. Sikerült nagyobb stressz nélkül megúsznunk, úszkáltunk helyette az örömben, és a rengeteg együtt töltött időben. A fiúk nagyon élvezték a készülődést. Jézuskát megkíméltük a fenyő…..
Biztos, hogy valamit rosszul csinálok, de hogy nekem nem lesz stresszmentes karácsonyom, az biztos! Még néhány nap, és a csapból is az folyik, hogy a jó háziasszony csillogó sminkkel, frizurázva, a legszebb ruhájában, gyönyörűen terített asztal és karácsonyfa mellett várja kis…..
A Szabó család naplója Végre... 2010.12.11 22:22:16
Az elmúlt heteket nagy örömmel már az új ablakok mögött töltöttük! Mit mondjak? Fantasztikus! Ráadásul olyan profi munkát végeztek a kivitelezők, hogy észre sem vesszük a falon található rés küllemének megváltozását, csak a belső hőmérséklet emelkedése kelt bennünk…..
Néhány hónapos gondolkodás, és fejtörés után elhatároztuk magunkat, hogy nyílászárót cserélünk. Nagy álmom válik valóra, végre az ablakok külső részét is lesz lehetőségem letakarítani! Juhééé! Micsoda móka lesz! Megújult helyzetből tekintünk a világra, talán így…..
Tihanyi Emma Ki van itt? 2010.11.23 20:19:00
Az elmúlt héten annyi minden történt Emmával, mint még korábban nem. Itt volt mindkét Mama és Papa, nagynénik, nagybácsik, és még Nóri néni is meglátogatta. Nagy volt az öröme egész héten,  egymás kezésből kapkodta ki a sok érdekesebbnél érdekesebb új arc és…..
Hogy milyen nehéz is a gyereknevelés? Dávid elkezdett hittanra járni. Most ismerkedik a világ keletkezésével, ki is az az Isten, meg különben is, hogy jön ő ide? A minap is rákérdezett néhány dologra, mire megbeszéltük, este megnézzük a képes Bibliában, hogy is vannak ezek a…..
Életeink, mármint kis családunk 4 tagjának élete egyáltalán nem most kezdődik, de "internetes" életünk megszületendőben van! Személy szerint örülök, vágytam már erre. Hogy is szokták mondani? Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! Legyen így!…..
Tihanyi Emma Itthon vagyunk! 2010.10.17 10:50:00
Elérkezett végre az, amire két hete vártunk és amire nem is mertem gondolni addig, míg meg nem történik velünk: itthon vagyunk mindhárman! Azt, hogy ez milyen érzés, nem is próbálom leírni a történtek után. A lényeg, hogy Emma gyönyörű, erős, ügyes baba, és olyan…..