Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haaat111

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy élelmes parkolóőr annyi idő alatt megbírságolta naiv ügyfelet, amíg elsétált megnézni a mobilparkolás telefonszámát, és elküldte az smst. Meg tudná mondani valaki, hogy mi értelme van az 5 háztömbönként változó telefonszámnak, ha egy parkolási társaságról…..
VV Christofel kocsmáját pénteken nyitották meg, ahol megtámadták az xnews.hu csapatát. ..
Az alábbi ügy meglehetősen mókás állampolgári jogérvényesítést ismertet: miután bepanaszolja a fennhéjazó hangnemben figyelmeztetést adó rendőr járőrt, a panaszában kvázi feljelenti magát szabálysértésért. A főkapitány meg kapva kap az alkalmon. Tisztelt…..
A német kajakos hölgyek "tiszteletére" rossz dalverziót játszottak le a szervezők. Hatalmas a botrány. A német Anne Knorr és Deborah Niche valószínűleg egy életre megtanulta Szeged nevét, de talán…..
Fővárosi Blog Ne bontsátok le! 2010.10.23 07:00:00
Fővárosi emlékműveink egyikét-másikát időnként le akarják bontani. Hol egy turul-szobor kavar indulatokat, hol egy 56-os emlékmű. Ezek az események is mutatják: egy emlékmű állítása nem csak művészeti, történelmi kérdés, hanem politikai is. Időnként túlzottan is...…..
Nagyon úgy tűnik, hogy Panni egy olyan tipikus helyzet külső szemlélője volt, amikor két hülye megtalálja egymást, aztán beindul az adok-kapok, kölcsönös szivatás...Csináltam már néhány képet a közutakon, amiket aztán valahogy mégsem küldtem be, nem is írtam még Neked soha,…..