Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pisi Misi

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boris Tadić: 47,35% Tomislav Nikolić: 49,51% (99 százalékos feldolgozottságnál) A piknikezésre alkalmas, kellemes vasárnapi időjárás és az első fordulós csalásgyanú miatt 2004 óta a legkevesebben járultak az urnákhoz a mai napon: a részvételi arány egész biztosan 46,5…..
Pisi Misi 2012.05.24 00:12:52
@bikmakk: Miért nem arra reagálsz, amit az imádottjaid tettek ezekkel a srácokkal?
Valahol Európában Macedónia fővárosában, Szkopjéban mintegy két és félezer helyi albán tiltakozott az ötszörös gyilkossággal gyanúsított, eredetileg húsz albán iszlamista letartóztatása miatt, akik közül öt ellen folytatódik a büntetőeljárás. (Hogy az érthető…..
Pisi Misi 2012.05.08 00:40:07
@tommygun: Tényleg nem szabad hagyni ennek a veszélyes ideológiának,és nem vallásnak,az iszlámnak az elterjedését a kontinensen.De ez egy végtelenül primitív hozzászólás volt,és sajnos pont az ilyenek miatt bélyegzik meg a még nem agymosott táborba tartozókat.Úgyhogy egész nyugodtan kezet foghatasz ezekkel az állatokkal ökör...
Az utolsó, tavalyi népszámlálásról még nem találtam hasonló ábrát [Styxx] Örülünk, ha az olvasó veszi a fáradtságot és vendégposztot küld. Rothstein nicknevű kommentelőnk gyakran éles kirohanást intéz blogunk szerzői ellen, illetve a blog szellemiségével szemben.…..
Pisi Misi 2012.04.25 21:25:53
@bikmakk: Heuréka!Már értem az attitűdöd!Egyik kommentből kiderül-amin Rothstein kiakadt,mellesleg teljesen megértem a srácot,mert tényleg magyar nyelvet értéktelenebbnek feltüntető megnyilvánulás volt,még olyan értelemben is,ahogy te értetted-hogy neked a csajod vagy a feleséged szerb!Igaz?
Pisi Misi 2012.04.25 21:37:04
@zuzm0:Ez a válság nem mesterségesen lett generálva.Ezt a válságot a kőolajkészletek kiapadása idézte elő,illetve ez az első jele az eljövendő katasztrófának,tudniillik 2010-ben elértük a kőolajcsúcsot,az igények pedig nőnek és a két vonal közti különbség-azaz a kitermelt kőolaj mennyisége és a növekvő igények párhuzamosan elhelyezkedő vonalai a Hubbert görbén-nagysága jelképezi a válság nagyságát.Ki kell mondani,hogy túl sokan vagyunk ahhoz,hogy ilyen színvonalon éljünk tovább.Azt gondolom,hogy hosszútávon semelyik európai országnak sincs jövője.
Múlt kedden Gert Fylking műsorvezető a stockholmi Radio 1 helyi kereskedelmi rádiócsatorna adásában a szerbeket Breivikeknek, pszichopatáknak, retardáltaknak és mocskos disznóknak nevezte. A műsorban az utoyai mészáros, Breivik oszlói bírósági tárgyalását kommentálták. Fylking…..
Pisi Misi 2012.04.23 19:39:19
@Styxx: Tudom, hogy nem szimpatizáltok a nézeteimmel, de nagyon kikívánkozik belőlem néhány mondat, a múltkori Csanakos poszt kommentjei kapcsán.Mivel ez a ti platformotok, ezért felteszem a kérdést:Amennyiben megütné a mércéteket, és nem primitív,uszító hangvételű posztot sikeredne írnom, pusztán tényeket és személyes tapasztalataimat vegyítve egy más aspektusból szemlélődve mondanék néhány dolgot, azt kitennétek vagy sem?
Pisi Misi 2012.04.23 20:13:22
@Styxx: Igazából a stilisztikai részétől tartok, igen pont ezért emelem ki újra, mivel eléggé gyérnek ítélem meg a szókincsem, hogy ha úgy gondoljátok, hogy az olvasóból nem vált ki érzelmeket, illetve ha nem ejtem gondolkodóba, vagy ha nem informatív jellegű, akkor ne tegyétek ki,mivel:
1.Nem exhibicionista céllal írnám meg azt a posztot(Ami eleve szánalmas lenne, hisz nem fedjük fel magunkat)
2.Nem kötekedni szeretnék, csak válaszolni néhány általam bicskanyitogatónak tartott kommentre(Ez is része a blog céljainak szerintem,a tapasztalatok és vélemények megosztása)
3.És természetesen egy érdekes, minőségi poszt létrehozása(Amit ne tegyetek ki, ha nem tartjátok érdekesnek, ne unják már halálra magukat az olvasók :D )

Köszönöm a lehetőséget!Elnézést az ostoba kérdésért, de hová tudnám ezt elküldeni?Képeket is szeretnék mellékelni, maximum arra adok javaslatot, hogyan képzeltem el azoknak az elhelyezkedését a posztban.
Nem sugározhatják az LSV, azaz a Vajdasági Szociáldemokrata Liga kampányfilmjét Szerbiában, mert gyűlöletkeltőnek találta az ottani NMHH. Nenad Čanak, a párt vezetője a 17 másodperces szpotban a szerb olajcég, a NIS privatizációjáról beszél. "Milošević elvette tőlünk a…..
Pisi Misi 2012.04.18 20:26:14
@Szalahadin: Erre egy "vegyél be egy nyugtatót" válasz lesz,már látom.Egyszerűen nem lehet belekötni. @MTi: Elegem lett a bikmakk féle szerbimádó,elszerbesedő, egymás közt lassan szerbül beszélő,de legalábbis általában rengeteg szerb töltelék szavat használó wannabe szerb vajdasági "magyarokból".Így eljöttem onnan.Kíbicnek pedig nincs jogod hívni,mivel 27 évig keményen részt vettem a "játékban",úgyhogy van jogom beleszólni!
Pisi Misi 2012.04.19 20:46:27
@Muity Mijo: Ennek ellenére csak szereztem egy főiskolai diplomát :D
Pisi Misi 2012.04.19 20:50:59
@Muity Mijo: És végtelenül nagy ostobaságokat állítasz Mijo.Miért igyekeznek véleményt formálni erről a délvidéki multikulti témáról olyanok,akik nemcsak hogy nem is délvidéki születésűek,de egy percet sem éltek a kérdéses régióban.Egyszerűen bicskanyitogató amit itt leírtál.
Többször posztoltunk már mobiltelefonnal rögzített, majd a YouTube-ra kitett amatőr felvételeket, melyek aztán nézettségi rekordokat döntögettek, noha nem feltétlenül miattunk. A számláló most is olyan 300 körül áll, hiszen tegnap töltötték fel a videót. De már terjed, mi…..
Pisi Misi 2012.04.05 21:35:59
@Styxx: Na ja,ezért előzik meg már őket a sipik is,és ezért marad szarbia európa seggluka továbbra is..Szánalmas népség..
Pisi Misi 2012.04.06 22:34:42
@bikmakk: Megelőzik őket az albánok életszínvonal és átlagfizetés tekintetében?Megelőzik,bár nem sokkal.Szerbia európa seggluka?Igen az,elég megnézni a fenti videót milyen undorító lepusztult környék,és ez egy átlagosnak mondható hely szerbiában.Szánalmas népség?Persze hogy az.A YU hadsereg teljes arzenáljával képtelenek voltak csak néhány kalassal felszerelt bátor honvédő ellen győzni.És még sorolhatnám.Ütik verik,sárba tiporják a magyarokat,és ti a mentalitásukról csevegtek állandóan,mintha ti is szerbekké akarnátok válni.Egyébként 27 évet éltem szarbiában,mostmár végre valahára sikerült onnan végleg elmennem.Tehát tudom miről beszélek.Ennyi.Cseppett sem keménykedős dolgot írtam:D
Pisi Misi 2012.04.08 13:43:25
@bikmakk: Tisztelet a korrekt válaszért,és elnézést kérek a legelső primitív hozzáugatásomért.Nos igazad van,valóban sok támadás ért,és a videón szereplő kötekedő fasz vadrác modora,fenyegetőzése pont azokat a jöttment senkiházi menekülteket juttatja újra az eszembe az úbítyútéé és a némójdászérés ősember makogással,mint akik jónéhányszor körbevettek,nem hagytak békén.Igazából az akasztott ki,hogy jópár seggnyaló vajmagyar ismerősöm van,akik teljesen kivetkőztek már magyarságukból,szrübijáznak és még egymással is szinte szerbül beszélgetnek,mert az milyen kurva menő,de legalábbis csomó szerb szavat használnak még akkor is,amikor az anyanyelvükön próbálnak-igen próbálnak,mert lesújtó a legtöbb vajmagyar szókincse- kommunikálni.Miközben evidens,hogy márcsak a nevük miatt sem fogják őket sosem elfogadni teljesjogú állampolgárként a szerbek.Azzal a kijelentéseddel,miszerint "ez már nem az a szerbia" vitatkoznék!A temerini fiúkat gondolom nem kell bemutatnom.Gondolom tudjátok hogy bánnak velük a börtönben.Éppen ezért ne állíts ilyet,hogy ez nem az a szerbia.Sajnos a vajdaságról alkotott véleményeddel sem értek egyet.Nézzük csak meg mit művelnek szabadkával a még véletlenül sem primitív,németeket és magyarokat dehogy irtó és elüldöző pricsáj szrüpszki dá te ceo szvét razume európa igazán tanulhatna tőlük kultúrát szerbek.Azokat a gyönyörű épületeket,amiket a MI őseink építettek,lebontanák,eltörölve még a nyomát is hogy itt valaha civilizált emberek éltek,saját undorító képükre formálva a várost hogy egy olyan balkáni káoszt hozzanak létre,mint ahogy a belgrád alatti szerbia kinéz,mivel ott nem járt német és magyar!Vajdaság sajnos egy lehangoló és gyomorforgató hellyé változott,és ez nekem nagyon fáj!Ajánlok egy túrát a vukovár közeli határátkelőtől kelet felé,mondják kanizsáig.Tudni fogod miről beszélek.És ne az únióval való viszonyáról itéljünk meg egy országot.Az úniónak nincs jövője,a felhalmozott adósságok fenntarthatatlanná tették a jelenlegi életszínvonalat,és véleményem szerint keleten van a jövő.De ez már más téma.Attól,hogy szerbia európa felé kacsintgat,még európa segglyuka marad.Elüldözték,lemészárolták azokat,akik naggyá tehették volna.Koszovó pedig albánia ehhhehh :D
(Styxx és bikmakk közös posztja) "Közép-Szerbia" (Centralna Srbija) határai valóban így néznek ki. A "Szerbia Köztársaság" (Republika Srbija) nevű független állam viszont jelenleg mintegy 30%-kal nagyobb ennél. Miközben szerb radikálisok sorra lobbantják…..
Sokaknak mindez evidens, másoknak meg nem. 1.) Délvidék egyenlő Újvidék. Nem. Újvidék a legnagyobb délvidéki város, egyben Vajdaság tartományi székhelye, de a két szó nem helyettesíti egymást. Nem olyan, mint mondjuk New York, ami jelentheti New York Cityt és New York szövetségi…..
Pisi Misi 2010.12.19 23:20:41
Hadd osszam meg a tapasztalataimat.Igazából azt a címet is adhatnám a mostani kommentáromnak,hogy miként veszítsük el az identitástudatunkat és miként kerüljünk az önazonosítás olyan súlyos krízisébe,hogy a végén magunk se tudjuk minek valljuk magunkat.Nem akarok senkit sem bántani,ez a magyarországiaknak szól.A lényeg az-mivel nem akarok regényt írni-,hogy bár lehet hogy a saját szerencsétlenségemből adódóan,de az általam "megismert" magyarországiak 85%-ának baja volt a származásommal,sokan közülük kimondottan sértegettek is,sőt nagyon súlyos dolgokat vágtak a fejemhez(Yugo,szerb geci,és társai).Azokkal,akik nem baszogattak,azokkal sem tudtam normálisan társalogni,mert akkora különbség van egy vajdasági magyar és egy magyarországi között,hogy hihetetlen.Egyik kommentelő megjegyezte,hogy agymosottak azok a vajmagyarok,akik nem akarnak magyarországhoz csatlakozni.Kedves Valaki,engem sosem neveltek magyarellenes hangulatban.Az "anyaországi" emberek gyűlölködése tett olyanná,amilyen vagyok.Higgyjétek el Barátaim,nem tudom minek valljam magam :D Szerb nem lehetek,hisz magyar az anyanyelvem.Bár embertanilag hasonlitok rájuk,szinte mindig azt hiszik hogy az vagyok,a testalkatomból is kifolyólag,de teljesen mellékes:Az őseim nem szerbek voltak,igy ez az opció kilőve.Magyarnak is nehéz vallani magam ez a sok sértés után,és én nem vagyok,mi nem vagyunk olyanok mint ők.Ezek után döntsétek el:D A sors iróniája,hogy pont egy szerbre számithattam,amikor komoly bajba kerültem egyszer külföldön,és zemljáknak hivott.Nem védek senkit,leirtam a tapasztalataimat.Érdekel a ti véleményetek is..
Pisi Misi 2010.12.19 23:32:28
@Mihályló: Még annyit hozzátennék,hogy mindkét nemzet (Szerb/Magyar) gyűlölködésében volt részem,mielőtt valaki "árulónak" bélyegezne meg engem :) Megintcsak mondom,nem védek én senkit
Pisi Misi 2010.12.20 16:19:05
@neccharisnyás útonálló: Tökéletesen átérzem mire célzol.Én is ingázom külföld és itthon között,sőt töltöttem hosszabb időt is külföldön.Ott (is) sikerült ilyen tapasztalatokat szereznem.A honvágy pokoli érzés,ugyanakkor a hazatérés is elkeserítő sok esetben,DE,akármennyire sokkol a látvány egy-egy hazatérés után,akárhányszor közelitek az országhatár felé kocsival egy hosszabb távollét után,mindig zakatol a szívem,valami megmagyarázhatatlan dolog ez.Ezt csak az érzi,aki olyan cipőben van mint én vagy te.Visszatérve a fenti kommentemre,erősebb a Vajdasági identitásom,és mondok valamit,ami miatt köpködni fognak rám egyesek:Nem igazán érdekel mi történik magyarországon,akkora pofonokat kaptam tőlük(igen,mert ez jobban fáj,mintha egy másik nyelvű néptől kapnám),amitől sosem fogok feltápászkodni.Tudjátok,ez a hozzáállás miatt nem kevés vajmagyar vallja magát szerbnek,és nem kevés gyűlöli szívből az anyaországi embereket.Én pedig,e két(Szerb-Magyar) nép között vagyok a mosolygó harmadik,és nevetek azon,hogy miért jó gyűlölködni,amig én az egzisztenicámat épitem :D Nem gyűlölök én senkit,csak hagyjatok békén a nacionalista szarásokkal :D
Látszólag egytől-egyig ugyanolyan, antiszociális huligánok; de mint mindenütt a világon, a volt Jugoszlávia területén is valójában meglehetősen heterogén összetételűek az úgynevezett ultrák, vagyis a csoportokba szerveződő fociszurkolók azon kemény magja, akik a drukkolást…..
Pisi Misi 2010.11.12 18:15:20
@delvidek: Még egymást is.Történt 2008 tavaszán,amikor az egész iskola megdöbbent,hogy egy-javítsatok ki ha tévedek-17 éves "grobar" srác eljött leszámolni egy másik akkor 17 éves sráccal,aki blue marine-os volt.A legelképesztőbb az egészben,hogy előre megtervezte a gyilkosságot,és bejelentette az osztálytársainak hogy mire készül,és hideg vérrel kétszer mellkason szurta a fiut,egy hétvégi nézeteltérés miatt.Lehet,hogy fedősztori volt,de végül ő saját magát adta fel a rendőrségen.A fiu meghalt,soha többet nem jön vissza.A gyilkos 4 évvel meguszta.22 évesen elvileg engem is szíven szurhat..Felmerül a kérdés,igazságos-e Uros büntetése?
Pisi Misi 2010.11.12 18:17:38
:)
Serbia Insajd Burek 2.0 2010.10.17 16:22:00
Vannak kaják, amelyek egyszerűen nem működnek, ha külföldre viszik őket. Az istennek se lehet eladni például a BurekOT Magyarországon. Legalábbis úgy nem, ahogy azt Szerbiában teszik. A topolyai piacon még mozgó burekos is volt korábban, úgy 10-20 éve. Nem valami kis kosárból…..
Pisi Misi 2010.10.18 00:43:16
@Mitya Ivanov:Nem vettem még burekot attól a péktől magyarkanizsán, de nálunk a "siptár" pék csapnivalóan szar burekot csinál,lényegében még frissen fogyasztva is olyan érzése van az embernek,mintha vmi száraz,zsíros tésztát enne,alig emlékeztetve arra,hogy burekot eszünk.És érdekes módon rengeteg pékség van "siptár" kézbe,és megy nekik,annak ellenére hogy szar minőségű árut adnak ki a kezükből..Szégyellhetnék magukat,vki csinálhatna már egy rendes pékséget itt szabadka környékén is..
Pisi Misi 2010.10.21 19:24:08
@Bubamara: Háhháá,bocsi,de ezen nagyon felnevettem.Ugyanis épp itt panaszkodtam erre a pöcs pékre,illetve pont arra,aki pont ott hódmezővásárhelyen nyitott egy pékséget,vagyis akit most emlitettél.Mostmár látod mit élek át,amikor kiadok 100 dinárt vagy mennyit(éppen ezért nem ettem burekot már 1 éve),és szart kapok tőle..Amugy a szomszédom xDxD