Regisztráció Blogot indítok
Adatok
granola

15 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január:Képesek rá, mert úgy vélik, képesek rá. They are able because they think they are able.(Virgil) Február:Ha nem tudod merre tartasz, egész máshol fogsz kikötni. If you don't know where you"re going, you'll end up somewhere else. (Yogi Berra) Március:Ha szeretnéd…..
Önsegítő kincsünk a kacagás, ... humor, vicc... (ld. Bagdy Emőke: Pszichofittnessz c. könyve). Teljesen igaza van. Ezért is ajánlom többek közt az alábbi aforizmákat:)Zsenik humorosan/Nagy Natália és Vincze Mária gyűjteménye.- Budapest : Világóceán, 2011 (részletek a…..
 A fotó nem az enyém, de annyira tetszett! Remélem a gazdája megbocsátja nekem, hogy átmásoltam magamnak:)..
 "Nézz utána, hogy minden napból, a legközönségesebb, sivár hétköznapból is ünnepet csinálj, ha pillanatra is! Egy jóindulatú szóval. Méltányos cselekedettel. Udvarias mozdulattal. Nem kell sok az emberi ünnephez. Minden napban belecsempészhetsz valamilyen varázsos…..
"Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga a másikra felülről lenézni, amikor annak talpra állni nyújt segítő kezet"/Gabriel Garcia Márquez/ *** Az emberek mindig a körülményeket okolják azért, amivé válnak. Nem hiszek a körülményekben. Azok az emberek…..
A kisfilm alapján rögtön fel is írtuk abba a füzetbe ahova fel szoktuk írni az ilyesmit, hogy ha Londonban járunk, ezt a boltot feltétlenül megtekintjük :)via sheffieldcyclechic.tumblr.com..
granola 2011.01.12 14:28:22
Az ötlet (és a kép) a BME OMIKK Könyvtárából ... Nagyon jó:)))..
             ... ez egy tanfolyami házi feladat volt:) Hogyan használhatjuk a képgenerátorokat? Hát ezt is kipróbáltam:), de még gyakorolnom kell, az is biztos!..
 "Nem veszítettem el a kedvemet, mivel minden egyes sikertelen kísérlet egy újabb lépést jelent előre."(Thomas Alva Edison)***"A biztonság többnyire csupán egy babonának tekinthető, mivel a természetben soha sem fordul elő, és az emberek életében sem…..
 Hát igen! Motiváció 3.0, avagy ösztönzés másképp. Csupa csupa megszívlelendő tanács ha vinni akarjuk valamire, ha nem akarunk lemaradni, ha a szakmai igényesség vezérel bennünk folyamatosan.A szakmai fejlődés egyik kulcsa ... az elszánt gyakorlásnak nevezett dolog, ami…..
 23.20 van és hulla fáradt vagyok! 4.30-kor kezdtem a napot és holnam ugyan ez.A házi feladatom töredéke kész, de nekem ez is egy óriási lépés volt! Szerencsére a "szájbarágos" útmutatóval el tudtam indulni:)Megjegyzem nagyon jó kis ismertető, még az én…..
 Szépséges őrségi táj... A feladat az volt, hogy képet másoljunk át a blogunkba. Nem egészen ekkorát akartam, de legalább átjött!:))) Sikerélmény:)..
Sajnos nem tudtam áthozni:(..
 HELLINGER, Bert: Gondolkodtató : pillantások a teljességre. Bp. : Moira K., 2010."e mondások és rövid történetek egyike-másika az első pillanatban talán összezavar bennünket, ugyanis ellentmondanak a szokásos logikának és következetességnek. Később azonban - ha…..
Az vagy, amire gondolsz c. Zig Ziglar könyvben olvastam: "Aki csak módszereket ismer meg, kénytelen azokhoz ragaszkodni, aki viszont elveket tanul meg, kialakíthatja saját módszereit"Igy igaz. Like!Másik, ugyan ebben a könyvben, a Hatékony kommunikáció cím…..
Egyik jeles kézművesünk, Antik Anti megint új dologgal rukkolt elő, a tőle már megszokott lendülettel. Hogy mi ez? Látogatói, barátai kérésére interneten is elérhetővé tette áruit.Így a kovácsoltvas dísztárgyak, kovácsoltvas ajándéktárgyak most már megvásárolhatóak az…..