Regisztráció Blogot indítok
Adatok
getwhatyougive

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés olyan bicskanyitogató dolgot tudnék elképzelni, mint a vörösiszap-katasztrófára kicsinyes PR-akciót építeni. Ráadásul különösen bántóan kisstílűnek hat, ha az általában példás társadalmi szerepet vállaló Concorde csoportnál indít el valaki furcsán…..
getwhatyougive 2010.10.17 10:31:11
Dr.Justice,
gondolom a te oldaladon van az igazság,bár lehet,hogy az most odaát van? Az éves jelentéssel is alátámasztott okfejtésedben csak egy a hiba. Nem kerestél rá, hogy milyen támogatási programja van a cégnek, s szerintem ezért az igazság méglege félrebillent. Ez volt az utolsó kampányuk, egy olyan területen, ami korántsem olyan populáris, mit a vörsiszap téma.
www.mosolyotthon.hu/ok_atualis.html

Szerinted ezekből a likeokból mennyi anyagi haszna származik konkrétan a Concordenak? Jogos, nem volt túl ügyes akció, DE a lepel lerángatás előtt:
1. Ha kiszámolod,hogy a hazai GDP egy tízezrelékét teszi ki ez a cég kb. 150 fős csapatával, akkor lehet, hogy figyelemre méltó támogatási politikájuk van? Hány ilyen cég van még az országban hasonló? Ők mit tesznek?
2. TE mit tettél az ügyért? Felhívtál egy segélyvonalat? Vagy voltál ott? Segítettél kétkezi munkáddal esetleg?
Nekem az életkedvem is elmegy attól, hogy azokat kezdjük ki,akik tesznek bármit is azért, hogy ez az ország végre kimásszon a saját iszapjából...
getwhatyougive 2010.10.17 15:55:28
@Dr. Justice: Elolvastam, köszönöm. Pont ezért tartom lelombozónak azt, ha egy tevékeny céget cincálsz szét egy ilyen suta lépésért. Ilyenkor levelt szokás írni nekik, főleg, ha "néhányukat van szerencsém személyesen is ismerni, tényleg minden tiszteletem az övék." Ez lett volna ebben a helyzetben normális magatartás. Nem csodálkoznék rajta, ha annak a "néhánynak" és még annak a marék embernek aki tesz bármit is ebben az országban,elmegy egyszer a kedve a segítségnyújtástól, és bedobja a törölközőt, mert ezek azok a beszólások, amelyek korrodálják a jószándékot.
béka