Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ép-ész

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még nem tudhatjuk, milyen politikai hatása lesz a mostani rendkívüli helyzetnek, de az egyértelmű, hogy a szavak mellett számokkal igyekszik majd alátámasztani az Orbán-kormány saját intézkedései helyességét. Bármilyen szomorú, a koronavírus-járvány idején is az a legfontosabb a politikusok számára,…..
A Fidesz még mindig azt a lendületet szeretné használni, melyet 2015 nyarán szerzett a menekültellenes kampány beindításakor. Kétségtelen, a migránsozás sokat hozott a konyhára, egy önkormányzati választás esetében azért mégis elég anakronisztikus dolog, hogy ellenzéki győzelem esetére a déli…..
ép-ész 2019.09.01 21:00:40
Nem értem, hogy egy olyan országban, ahol mindenki migránsfattyú, lehet az embereket hülyíteni éveken keresztül. Akkor nézzük a migráns kérdést. A legnagyobb migráns Árpád apánk és nemzetségei voltak, akiket ha nem kergetnek meg a besenyők, lehet, hogy még ma is az Etelközben terelgetjük a juhokat, és lábbal hajtjuk a rokkát. Aztán jőttek a kunok, jászok, cigányok, zsidók, betelepített svábok,szlovákok,szerbek, menekült szerbek, görögök, örmények, meg a túró tudja még milyen nációk.Magyarul : a most itt élők ősei mind migránsok voltak. Ebből az következik, hogy Ti mind utáljátok az őseiteket, meg saját magatokat. Ugyanis az utál másokat, aki saját magát utálja, és a saját utálatát másokra vetiti ki.Egyébként nekem tele van a t...köm a sok önjelölt szittyamagyarral, akiknek a neve vége er, ics, szki, stb. és úgy verik a mellüket, hogy félő előbb-utóbb beszakad a szegycsontjuk. Most valójában ki a magyar? Akinek legalább 1 molekulányi ősmagyar hemoglobyn csörgedezik az ereiben, vagy aki magyar állampolgár. /Ha utóbbi, akkor a cigányok, zsidók, stb. magyarságát milyen alapon kérdőjelezitek meg./ Én magam is "identitás " zavarral küzdhetnék, mert egyik nap magyar vagyok /15 millió magyar miniszterelnöke akarok lenni/, másik nap meg idegenszívű magyargyűlölő. Elárulok egy titkot, nem gyűlölöm saját magamat, sőt Titeket sem nagy "Nemzeti, szittyamagyar, jobboldali, keresztény, konzervatív" , meg a túró tudja még milyen jelzővel nem illetett szerencsétlenek. Sajnos, egy részetekre azt sem lehet mondani, hogy olyan szinten hülyék, ahogy megszülettek, mert azóta az agyuk állaga csak romlott. Sajnos az elmúlt 10-15 évben olyan szintre süllyedtünk szellemileg, amilyen szinten az adott kor színvonalát figyelembe véve az elmúlt 150-200 évben nem voltunk. És ez nagy mértékben Orbánnak köszönhető. Hülye vezérnek, hülye népre van szüksége. Megkapta!!!
        Blogunk rendszeresen foglalkozik a modern matematika egyik legizgalmasabb területével, a százalékszámítással. Korábban már ismertettük Csíkszentmihályi professzor elméletét arról, hogy a kétszázezer az ötvenmillió húsz százaléka. A klasszikus eredmény azonban a nemrég elhunyt Aczél Endrétől…..
Egyre másra jelennek meg a cikkek Kásler Miklós – mindjárt emberminiszter – eddigi, szellemi ámokfutásáról. Ezúttal alaposabban szemügyre vesszük, miért is károsak a megszólalásai. És ennek semmi köze személyes hitéhez...
A domináns pártrendszer egy olyan demokratikus politikai rendszert jelent, ahol az erőviszonyok alapján van egy megkerülhetetlen, domináns párt, amely központi alkupozícióval rendelkezik. Sartori definíciója alapján: legalább 10%-kal több szavazatot kap, mint a második helyezett, minimum abszolút…..
ép-ész 2018.04.10 10:54:56
Kerek három napig úgy tűnhetett, Gyurcsány a március 15-i beszédével elérte, hogy az ő kottájából játsszon az ellenzék, Vágó Gábor nyilatkozata azonban szertefoszlatta az exkormányfő reményeit. A labda ismét az LMP térfelén pattog. kép forrás: blikk.hu A kormánypárt az elmúlt években tökélyre…..
Fidelitaszosok írták a határon túli magyarokat gyalázó kommenteket későbbi felügyelőbizottsági tagságok és helyettes államtitkári posztok reményében...
Valóban érdekes fordulat készülődik a NAV korrupciós botrány ügyében. Úgy tűnik Orbán Viktor rövidre zárta a dolgot, és az igazság napokon belül ki fog derülni a következő logika mentén: Orbán zéró toleranciával viseltet a korrupció ellen. Van két ember, aki egymásnak…..
Megint előállt egy fura arc a nagy NAV-leleplezéssel. Csak most az egész egy nagy OMG lett, ahelyett, hogy tovább  szította volna a tüzet vagy fújta volna a passzátszelet, vagy mittudomén, amit az első kis leleplező figura indított el. Az első megjelenés elég durvára sikeredett,…..
Egyre érdekesebb ahogyan a kormány a valósághoz viszonyul. Az egész onnan indult - fülkeforradalom -, hogy a függvényt egy kicsit eltolták a koordináta rendszerben, de aztán annyit taszigálták azt ide-oda, annyiszor tükröztek és szoroztak, egyszer biztosan derviáltak is, hogy ma…..
Magyaridióta Vörös köd 2010.10.11 12:53:00
Úgy gondolom, nem túlzás azt állítani, hogy Orbánéknak a lehető legjobbkor jött a vörösiszap-katasztrófa, hiszen abból több soron is profitál(hat) a Fidesz-Magyar Népköztársaság Kht.Először is, ugye, meg lehet mutatni a Párt és a Pintér Rendországa Bt. - a Kht. egyik…..